Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Lukáši, to, co tu cituješ, není "svědectví", ale vyjádření k žalobě. O svědectví by šlo, kdyby byl někdo předvolán a vyslechnut před soudem jako svědek. Pokud jako žalovaný, tedy účastník řízení, písemně reaguješ k výzvě soudu na žalobu, o svědectví se rozhodně nejedná (jako žalovaný ani svědkem být nemůžeš).

Jinak v části III., třetím odstavci, má být místo Nebezpečného vyhrožování (jde o přepsání se - mea culpa...) Nebezpečné pronásledování.

Vedle těchto faktických upozornění by mě i zajímalo, co je cílem tohoto textu - ostrakizuješ bobošíkovce, nebo se je snažíš očistit, nebo ti vadí, že se někdo přestal hlásit k islámu či co? Nerozumím tomu.

0 0
možnosti

Autore... R^R^R^

Pan Matouš se tou žalobou opravdu slušně ztrapnil. A stranu Suverenita slušně poškodil, dá se tam teď vůbec někomu věřit? ;-D;-D;-)

0 0
možnosti
MN

Čtu vás rád, ale tohle je úlet. Nechápu, proč se zabýváte takovou blbinou - koho vůbec "Hlavu vzhůru" zajímá? Vždyť budou rádi, když dostanou 1% hlasů. 

A proč tím zatěžujete naše soudy? To nemají nic lepšího na práci, než řešit jestli bezvýznamný bobošíkovec je nebo není muslim? :-/

3 2
možnosti
Foto

To řekněte panu Matoušovi.On byl ta žalující strana.

3 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).