Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

,,Na začátku naší malé vůle se bránit je právě neochota nazývat skutečnost pravými slovy, kterými jen maskujeme naši zbabělost a právě tato skutečnost představuje největší ohrožení naší civilizace" (Oriana Fallaci)

8 0
možnosti
Foto

" Miloš Zeman má u mnoha islamistů jako jejich protivník úctu a berou jej jako rovnocenného soupeře, protože se nebojí říkat, co si myslí."

Můžeš mi jmenovat ty islamisty, u nichž má Miloš Zeman úctu? 8-o A pokud je to pravda, není to spíš materiál na skandální článek s nadpisem "Islamizace na Pražském hrad - Miloše Zemana uctívají islamisté!"? ;-D;-D;-D

2 9
možnosti
ML

Dobře se podívejte na vlastizrádce - Miroslava Libichera, tento člověk prodal svou vlast muslimům za pár šupů a od té doby se zastává islámu, kde může i kde nemůže. Vlastizrádce, fuj

6 3
možnosti
DM

Pri veskerych diskuzich o islamu se mi vraci otevrena vyzva australske premierky k islamistum v Australii. Ve zkratce rekla:" Prijali jsme Vas,mate moznost u nas zit,davame Vam praci a jistotu. Ale to zde je nas domov. Nase kultura a nabozenstvi se vyviji po staleti. Akceptujte je. A jestlize se nechcete prizpusobit a navic nas povazujete za bezcenne bezverce,prosim vyuzijte jedne z vyhod nasi demokracie a svobody a odejdete tam, kde budete mezi svymi.

Urcite je spousta"umirnenych" islamistu. Protoze ale zakladni prioncip agresivniho islamu ,sireneho kazateli,  je vyvolani strachu, nenavisti a utlaku, o zadnych "umirnenych" neuslysite.

8 0
možnosti
AJ

A51l18e82š 67J42i64r43o75u87t

28. 3. 2013 10:10

Toto video, které zde vkládám hovoří za vše. Toto jsou muslimové. Tedy proč se jim klanět. Klanět se jim může jen kolaborant a vlastizrádce. Nebo idiot.

http://www.youtube.com/watch?v=Z1Tqp_s_pbM&oref=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DZ1Tqp_s_pbM&has_verified=1&bpctr=1364462676

12 1
možnosti
JK

To video je fakt husté. A neustále pri tom vykrikovali Allah Akbar. Ťažko nazvať týchto ľudí ľuďmi. Ani dravé zvieratá sa tak nesprávajú.

6 0
možnosti
IH

Zemana jsem nevolila, nemám ho ráda, ale tohle se mi na něm líbí.

12 1
možnosti
ML

Spousta lidí ho volila jen kvůli tomu :)

8 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).