Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

,,Na začátku naší malé vůle se bránit je právě neochota nazývat skutečnost pravými slovy, kterými jen maskujeme naši zbabělost a právě tato skutečnost představuje největší ohrožení naší civilizace" (Oriana Fallaci)

8 0
možnosti
Foto

" Miloš Zeman má u mnoha islamistů jako jejich protivník úctu a berou jej jako rovnocenného soupeře, protože se nebojí říkat, co si myslí."

Můžeš mi jmenovat ty islamisty, u nichž má Miloš Zeman úctu? 8-o A pokud je to pravda, není to spíš materiál na skandální článek s nadpisem "Islamizace na Pražském hrad - Miloše Zemana uctívají islamisté!"? ;-D;-D;-D

2 9
možnosti
ML

Dobře se podívejte na vlastizrádce - Miroslava Libichera, tento člověk prodal svou vlast muslimům za pár šupů a od té doby se zastává islámu, kde může i kde nemůže. Vlastizrádce, fuj

6 3
možnosti
DM

Pri veskerych diskuzich o islamu se mi vraci otevrena vyzva australske premierky k islamistum v Australii. Ve zkratce rekla:" Prijali jsme Vas,mate moznost u nas zit,davame Vam praci a jistotu. Ale to zde je nas domov. Nase kultura a nabozenstvi se vyviji po staleti. Akceptujte je. A jestlize se nechcete prizpusobit a navic nas povazujete za bezcenne bezverce,prosim vyuzijte jedne z vyhod nasi demokracie a svobody a odejdete tam, kde budete mezi svymi.

Urcite je spousta"umirnenych" islamistu. Protoze ale zakladni prioncip agresivniho islamu ,sireneho kazateli,  je vyvolani strachu, nenavisti a utlaku, o zadnych "umirnenych" neuslysite.

8 0
možnosti
AJ

A15l88e78š 36J90i70r24o34u65t

28. 3. 2013 10:10

Toto video, které zde vkládám hovoří za vše. Toto jsou muslimové. Tedy proč se jim klanět. Klanět se jim může jen kolaborant a vlastizrádce. Nebo idiot.

http://www.youtube.com/watch?v=Z1Tqp_s_pbM&oref=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DZ1Tqp_s_pbM&has_verified=1&bpctr=1364462676

12 1
možnosti
JK

To video je fakt husté. A neustále pri tom vykrikovali Allah Akbar. Ťažko nazvať týchto ľudí ľuďmi. Ani dravé zvieratá sa tak nesprávajú.

6 0
možnosti
IH

Zemana jsem nevolila, nemám ho ráda, ale tohle se mi na něm líbí.

12 1
možnosti
ML

Spousta lidí ho volila jen kvůli tomu :)

8 0
možnosti