Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SL

Díky za článek, pane Lhoťan. Čekal jsem další populistickou agitku na sbírání bodů, ale jakmile jsem se začetl, v duchu jsem se vám omluvil. Zajímavé nové informace, zejména ta citace z Listiny základních práv, stejně tak i to, že nelze házet do jednoho pytle islám a Afriku, nicméně zvyklosti lidí odtamtud přicházejících mohou bý v jistém smyslu pro Evropany nebezpečné. A to, že je tato doslova invaze financována shora, jsem už někde psal. Mějte oči otevřené.

0 0
možnosti
Foto

určitě nejde o imigraci spontánní, ale záměrně vyvolanou a někým mocným organizovanou.

5 0
možnosti

Píšete "Pokud něco zničí naši demokracií a EU..." to je kontradikce, vystoupení z EU je PRVNÍ předpoklad pro budoucnost naší demokracie.

7 1
možnosti
JM

Když vidím jednání našich "elit", tak snad začnu věřit konspiračním teoriím. Buď je účelem vyprovokovat občanskou válku a tím zredukovat počet obyvatel, nebo si neomarxisti v Bruseli nevidí ani na špičku nosu.

11 0
možnosti
JN

My jsme si je zvolili sami, 90% lidí volilo strany co prosazují anti-národní zájmy ať pro účel rozděl a panuj a nebo jen zastupují zájmy korporací. 

Taky mě baví, jak si lidé myslí, že ti černí uprchlíci jsou syřani. Znám Syřany, i v máte slovo byl syřan a ty jsou bílí, Sýrie není v Africe.

http://jardanovak.blog.idnes.cz/c/462455/jsem-cech-a-chci-kvoty.html

0 0
možnosti
Foto

Problém se nejmenuje Imigrace, ale Stát.

0 0
možnosti
MP

A bez státu sem ty hordy nepůjdou?

2 0
možnosti
KC

„Občané mají právo postavit se na odpor proti každému, kdo by odstraňoval demokratický řád lidských práv a základních svobod, založený Listinou, jestliže činnost ústavních orgánů a účinné použití zákonných prostředků jsou znemožněny.“ Tvrdá pravda, díky, karma a dovětek, že odevzdaná Evropa se všemožně snaží, aby co nejdříve strčila hlavu do islámského jha.

9 0
možnosti
Foto

Další Mnichov č. 2 vyspělé Evropy - tedy o nás, bez nás...

5 0
možnosti
JN

Tohle video od kamioňáka z posledních dnů mě zaujalo, je to z Calais - sever Francie

https://www.facebook.com/martin.navratil.735/videos/vb.100000702469824/1002475596452513/?type=2&theater

5 0
možnosti
LN

..oni jsou ještě uraženi...že jim nedovolili nastoupit...;-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).