Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SL

Díky za článek, pane Lhoťan. Čekal jsem další populistickou agitku na sbírání bodů, ale jakmile jsem se začetl, v duchu jsem se vám omluvil. Zajímavé nové informace, zejména ta citace z Listiny základních práv, stejně tak i to, že nelze házet do jednoho pytle islám a Afriku, nicméně zvyklosti lidí odtamtud přicházejících mohou bý v jistém smyslu pro Evropany nebezpečné. A to, že je tato doslova invaze financována shora, jsem už někde psal. Mějte oči otevřené.

0 0
možnosti
Foto

určitě nejde o imigraci spontánní, ale záměrně vyvolanou a někým mocným organizovanou.

5 0
možnosti

Píšete "Pokud něco zničí naši demokracií a EU..." to je kontradikce, vystoupení z EU je PRVNÍ předpoklad pro budoucnost naší demokracie.

7 1
možnosti
JM

Když vidím jednání našich "elit", tak snad začnu věřit konspiračním teoriím. Buď je účelem vyprovokovat občanskou válku a tím zredukovat počet obyvatel, nebo si neomarxisti v Bruseli nevidí ani na špičku nosu.

11 0
možnosti
JN

My jsme si je zvolili sami, 90% lidí volilo strany co prosazují anti-národní zájmy ať pro účel rozděl a panuj a nebo jen zastupují zájmy korporací. 

Taky mě baví, jak si lidé myslí, že ti černí uprchlíci jsou syřani. Znám Syřany, i v máte slovo byl syřan a ty jsou bílí, Sýrie není v Africe.

http://jardanovak.blog.idnes.cz/c/462455/jsem-cech-a-chci-kvoty.html

0 0
možnosti
Foto

Problém se nejmenuje Imigrace, ale Stát.

0 0
možnosti
MP

A bez státu sem ty hordy nepůjdou?

2 0
možnosti
KC

„Občané mají právo postavit se na odpor proti každému, kdo by odstraňoval demokratický řád lidských práv a základních svobod, založený Listinou, jestliže činnost ústavních orgánů a účinné použití zákonných prostředků jsou znemožněny.“ Tvrdá pravda, díky, karma a dovětek, že odevzdaná Evropa se všemožně snaží, aby co nejdříve strčila hlavu do islámského jha.

9 0
možnosti
Foto

Další Mnichov č. 2 vyspělé Evropy - tedy o nás, bez nás...

5 0
možnosti
JN

Tohle video od kamioňáka z posledních dnů mě zaujalo, je to z Calais - sever Francie

https://www.facebook.com/martin.navratil.735/videos/vb.100000702469824/1002475596452513/?type=2&theater

5 0
možnosti
LN

..oni jsou ještě uraženi...že jim nedovolili nastoupit...;-)

5 0
možnosti