Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

Mirais

4. 7. 2012 14:34
Muslimové tak dlouho popírají holokaust

až se může stát, že ho zažijí na vlastní kůži, jestliže je jejich cílem islamizace Evropy, odstranění demokracie a zavedení práva šaria. Věřím, že Evropané se jen tak lehce nevzdají středověkým kolonistům, bohužel mohutně podporovaným pomatenými multikulti vlastizrádci v čele EU a EK.

4 0
možnosti

rezjirrezjir

4. 7. 2012 12:15
Je to zlé,

ale co s tím.

0 0
možnosti
JH

ExPat

4. 7. 2012 14:14
Re: Je to zlé,

Co s tím? Nedůvěřovat Arabům. Nikdy a v ničem.

Kdyby před skoro 50. lety Israel prostě Sinaj Egyptu nevrátil (ať už mírová smlouva bude nebo nebude, stejně je dnes k ničemu), byli by na tom dnes stejně jako tehdy - a měli by Sinaj, a naftu. A se Sinajem také buffer proti Egyptu, protože to je přesně co by dnes potřebovali.

OSN a Západní intelektuálové tohle ovšem nepochopí a ani chápat nechtějí, a budou nadále stranit s Araby. Blbost je totiž věčná.

3 0
možnosti
K

kuchl

4. 7. 2012 11:02
Za to co vyvádí

a jak iracionálně se chovají mnohé příslušnice něžného pohlaví si ten islám plně zasloužíme . Konzumní slevová společnost nemá budoucnost !

0 0
možnosti
.

.Camino

5. 7. 2012 3:34
Re: Za to co vyvádí

kuchl....Vy si myslite, ze muslimove nechodi do ''verejnych domu''?

0 0
možnosti
TB

Šakal včera dnes a pozítří

4. 7. 2012 10:10
Je to skoro až děsivé, jak se historie začíná opakovat

historie analogická s událostmi předcházející II. sv. válce.

0 0
možnosti

Johny__S

4. 7. 2012 10:16
Re: Je to skoro až děsivé, jak se historie začíná opakovat

Bohužel se historie začíná opakovat, ale v úplně jiném smyslu. Situace se totiž děsivě podobá úpadku Byzantské říše. Po rozmachu za Justiniána I. se utápěla v občanských válkách a válkách s Peršany, na Balkáně a jinde ve Středomoří proti místním "barbarům", méně dbala o zajišťování bezpečnosti, čímž v 7. století málem podlehla náporu Arabů. Perská říše padla úplně a většinový zarathuštrismus se tam stal obskurní vírou praktikovanou několika sty tisíci lidmi. Také ostatní území dobytá Araby byla konvertována k islámu a většinově islámská zůstala doposud (s výjimkou Španělska). Byzantské říši se podařilo udržet aspoň v Malé Asii, ale nepoučila se a o pár staletí později se úplně stejný scénář opakoval při invazi Turků. A ten už nepřečkala. Výsledkem je turecká Malá Asie a několik století trvající ohrožení Evropy islámem. Přesto se ještě Evropa ubránila. Nyní se historie opakuje. A pamatujme: kde islám převládne, už se udrží navždy. Takže zapomeňme na evropské kulturní vymoženosti.

5 0
možnosti
LK

potooczech

4. 7. 2012 10:01
Hmm

Islám i křesťanství jsou velice podobná svinstva. Pokud bychom se zbavili obou, bylo by nám všem podstatně lépe. Bohužel na to by museli lidé začít používat mozek.

6 0
možnosti
VS

apoc9

4. 7. 2012 10:11
Re: Hmm

V tom případě se jako jeden z neateističtějších států máme nejlépe na světe ... evidentně ne. Takže tato teorie neodpovídá realitě.

2 0
možnosti
SF

standa_234

4. 7. 2012 9:36
Hmmm

Jen ten kdo se boji a stahuje gate, kdyz brod je jeste daleko se sam odsuzuje k porazce. Je dobre upozornovat, ze se neco blizi, ale ne tonem beznadeje a strachu. Mame ruce, mame viru, pripravujme se na boj.

0 0
možnosti
A

AP1

4. 7. 2012 9:40
Re: Hmmm

souhlasim, myslim ze nastal cas, aby se cesi stali vericimi krestany a ostatni verici pravymi krestany a ve jmenu naseho pana, boha, s krizem, porazili tu musulmanskou chatru, kdyz to nepujde po dobrem , pujde to po zlem. Myslim, ze se do evropy buh a kriz brzo vrati, nebot to bude jedina pruchodna cesta, aby bojovnik proti islamu nebyl nazyvan xenofobem, rasistou apod.

1 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).