Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

Mirais

4. 7. 2012 14:34
Muslimové tak dlouho popírají holokaust

až se může stát, že ho zažijí na vlastní kůži, jestliže je jejich cílem islamizace Evropy, odstranění demokracie a zavedení práva šaria. Věřím, že Evropané se jen tak lehce nevzdají středověkým kolonistům, bohužel mohutně podporovaným pomatenými multikulti vlastizrádci v čele EU a EK.

4 0
možnosti

rezjirrezjir

4. 7. 2012 12:15
Je to zlé,

ale co s tím.

0 0
možnosti
JH

ExPat

4. 7. 2012 14:14
Re: Je to zlé,

Co s tím? Nedůvěřovat Arabům. Nikdy a v ničem.

Kdyby před skoro 50. lety Israel prostě Sinaj Egyptu nevrátil (ať už mírová smlouva bude nebo nebude, stejně je dnes k ničemu), byli by na tom dnes stejně jako tehdy - a měli by Sinaj, a naftu. A se Sinajem také buffer proti Egyptu, protože to je přesně co by dnes potřebovali.

OSN a Západní intelektuálové tohle ovšem nepochopí a ani chápat nechtějí, a budou nadále stranit s Araby. Blbost je totiž věčná.

3 0
možnosti
K

kuchl

4. 7. 2012 11:02
Za to co vyvádí

a jak iracionálně se chovají mnohé příslušnice něžného pohlaví si ten islám plně zasloužíme . Konzumní slevová společnost nemá budoucnost !

0 0
možnosti
.

.Camino

5. 7. 2012 3:34
Re: Za to co vyvádí

kuchl....Vy si myslite, ze muslimove nechodi do ''verejnych domu''?

0 0
možnosti
TB

Šakal včera dnes a pozítří

4. 7. 2012 10:10
Je to skoro až děsivé, jak se historie začíná opakovat

historie analogická s událostmi předcházející II. sv. válce.

0 0
možnosti

Johny__S

4. 7. 2012 10:16
Re: Je to skoro až děsivé, jak se historie začíná opakovat

Bohužel se historie začíná opakovat, ale v úplně jiném smyslu. Situace se totiž děsivě podobá úpadku Byzantské říše. Po rozmachu za Justiniána I. se utápěla v občanských válkách a válkách s Peršany, na Balkáně a jinde ve Středomoří proti místním "barbarům", méně dbala o zajišťování bezpečnosti, čímž v 7. století málem podlehla náporu Arabů. Perská říše padla úplně a většinový zarathuštrismus se tam stal obskurní vírou praktikovanou několika sty tisíci lidmi. Také ostatní území dobytá Araby byla konvertována k islámu a většinově islámská zůstala doposud (s výjimkou Španělska). Byzantské říši se podařilo udržet aspoň v Malé Asii, ale nepoučila se a o pár staletí později se úplně stejný scénář opakoval při invazi Turků. A ten už nepřečkala. Výsledkem je turecká Malá Asie a několik století trvající ohrožení Evropy islámem. Přesto se ještě Evropa ubránila. Nyní se historie opakuje. A pamatujme: kde islám převládne, už se udrží navždy. Takže zapomeňme na evropské kulturní vymoženosti.

5 0
možnosti
LK

potooczech

4. 7. 2012 10:01
Hmm

Islám i křesťanství jsou velice podobná svinstva. Pokud bychom se zbavili obou, bylo by nám všem podstatně lépe. Bohužel na to by museli lidé začít používat mozek.

6 0
možnosti
VS

apoc9

4. 7. 2012 10:11
Re: Hmm

V tom případě se jako jeden z neateističtějších států máme nejlépe na světe ... evidentně ne. Takže tato teorie neodpovídá realitě.

2 0
možnosti
SF

standa_234

4. 7. 2012 9:36
Hmmm

Jen ten kdo se boji a stahuje gate, kdyz brod je jeste daleko se sam odsuzuje k porazce. Je dobre upozornovat, ze se neco blizi, ale ne tonem beznadeje a strachu. Mame ruce, mame viru, pripravujme se na boj.

0 0
možnosti
A

AP1

4. 7. 2012 9:40
Re: Hmmm

souhlasim, myslim ze nastal cas, aby se cesi stali vericimi krestany a ostatni verici pravymi krestany a ve jmenu naseho pana, boha, s krizem, porazili tu musulmanskou chatru, kdyz to nepujde po dobrem , pujde to po zlem. Myslim, ze se do evropy buh a kriz brzo vrati, nebot to bude jedina pruchodna cesta, aby bojovnik proti islamu nebyl nazyvan xenofobem, rasistou apod.

1 0
možnosti