Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

R^  jen drobnou poznámku; vedle toho, co píšete o záměrech nacistů s Českým národem, byla již propracovaná varianta, že nepotřební budou vystěhováni do Jižní Ameriky.

0 0
možnosti
AS

Ano souhlasim s Otto Novakem, Cesi/Slovane jsou podle nacistickeho rasoveho systemu tez arijci, ale pomichani s jinymi narody, podradni. Proto mezi Slovany vybirali deti svetle, co nejvice nordickeho typu a posilali je na prevychovani. Zbytek byl povazovan za postradatelny.

0 0
možnosti
PV

P58a55v38e77l 10V46é58b14r

17. 6. 2014 20:42

Ten Heydrichův citát by se měl vystavovat co nejčastěji, aby si ho mohli přečíst ti malomyslní, co tak rádi hází bláto, kal a špínu na vlastní národ a vykládají něco o české malosti a donašečství. Houby donašečství - právě Heydrich, tuším, si stěžoval, že mezi českým obyvatelstvem nelze získat spolupracovníky. Ano, bylo v českých zemích hojně donašečů - německé národnosti! Čechů bylo pramálo.

3 0
možnosti
ZH

Je to smutný, ale  my malomyslní dáváme Heydrichovi zapravdu. Vedle straší rusák s tankama a 58% obyvatel nechce žádná spojenecká vojska na svém území? Měl pravdu nejen Heydrych, ale i Hitler s tím českým xindlem co patří na Sibiř.

0 3
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).