Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

R^  jen drobnou poznámku; vedle toho, co píšete o záměrech nacistů s Českým národem, byla již propracovaná varianta, že nepotřební budou vystěhováni do Jižní Ameriky.

0 0
možnosti
AS

Ano souhlasim s Otto Novakem, Cesi/Slovane jsou podle nacistickeho rasoveho systemu tez arijci, ale pomichani s jinymi narody, podradni. Proto mezi Slovany vybirali deti svetle, co nejvice nordickeho typu a posilali je na prevychovani. Zbytek byl povazovan za postradatelny.

0 0
možnosti
PV

P59a67v15e89l 11V51é74b73r

17. 6. 2014 20:42

Ten Heydrichův citát by se měl vystavovat co nejčastěji, aby si ho mohli přečíst ti malomyslní, co tak rádi hází bláto, kal a špínu na vlastní národ a vykládají něco o české malosti a donašečství. Houby donašečství - právě Heydrich, tuším, si stěžoval, že mezi českým obyvatelstvem nelze získat spolupracovníky. Ano, bylo v českých zemích hojně donašečů - německé národnosti! Čechů bylo pramálo.

3 0
možnosti
ZH

Je to smutný, ale  my malomyslní dáváme Heydrichovi zapravdu. Vedle straší rusák s tankama a 58% obyvatel nechce žádná spojenecká vojska na svém území? Měl pravdu nejen Heydrych, ale i Hitler s tím českým xindlem co patří na Sibiř.

0 3
možnosti