Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BM

Nemyslím si, že možnost dvojího občanství je nějaký problém. Problém je v něčem jiném - v tom, že se od přistěhovalců nevyžaduje, aby dodržovali zákony a respektovali kulturní a společenské zvyklosti, že se od nich nevyžaduje ovládat řádně úřední jazyk(y) v zemi do které přijdou, že se do nich cpou peníze, za které oni nic společnosti neodvádějí atd.  A Merkelová jako konzervativní politička? Proboha..... Ta je konzervativní asi stejně jako náš Bohuš Ozubená Pleš

1 0
možnosti
Foto

Jo, je to nebezpečný a další krok do zatracení. Ale zas to má jednu výhodu...kam deportujete z Německa člověka s jen německým pasem? :-)

0 0
možnosti
AK

Mozna jste budou nakonec skemrat o pomoc u ceskych a moravskych rytiru o pomoc.  To by byla prca!  Mozna za tu pomoc vrati Luzici Cecum a Dolni Rakousy Morave.;-D

0 0
možnosti
ZH

Lhoťan! Člověče sestupte na zem. Ve svém tažení přehlížíte podstatné detaily. Třeba to, že potomci tureckých rodičů se dnes musí rozhodnout jaké občanství mít budou. A to co se Vám zdá jasné, je vlastně úplně jinak. Dneska odchází spousta mladých turků podnikat zpátky do Turecka. To ovšem s německým pasem jde dost těžko. Tak jako turci obsazujou německo, tak v budoucnu se může stát, že turci z německa ovládnou průmysl v Turecku. A to by pro Evropu určitě bylo přínosem. Navíc není absolutně žádný důvod pro to , aby někdo nemohl mít občanství dvě. Když se někdo musí rozhodnout mezi tureckým a německým, tak je ta volba vlastně předem daná pro valnou většinu lidí. Navíc navíc němce nemůžete vyhnat do Turecka, turka jo.:-)

0 0
možnosti
JH

Jsem poněkud zmaten. Merkel a konzervativci? Jsou to levičáci podobní naší TOP. Jejich soukmenovci z nacionálně socialistické strany Německa jednou, až ten čas nastane, budou mít další palivo do pecí v koncentračních táborech.

3 3
možnosti
MR

M88i86l93a92n 21R26a92d92e35k

1. 12. 2013 18:17

v blizke dobe to nebude nikomu vadit, a kdo se proti tomu bude ohrazovat, bude za blbeho fanatickeho vlastence. Stat ve state nikdy nedelal dobrotu. Ale az dojde k dalsimu otevrenemu konfliktu s Islamem, a speje to k tomu, viz podpora Zapadu Iranu, ktery se tim stane silnejsim, taktez Turecko se chce pasovat na vudce muslimskeho sveta a netaji se tim, obe zeme uz drive byly velmoci, tak se vetsina Turku postavi na stranu Turecka, da rozum.

A ani tak to mnoho lidi nepochopi, jako dodnes se place nad tim jak sudetsti Nemci byli ukrivdeni, ze jsme jim nedali vetsi autonomii, a proto se dali k Risi. Kdyby tu vetsi autonomii meli tak si take stale mysli ze by s nama bojovali proti nacistum. A to same bude s tureckym problemem, lide jsou nepoucitelni.

2 2
možnosti
VR

Já bych to zase tak úplně černě neviděl. Co uděláte s muslimským extremistou, který má jen německé občanství? Nic moc! Pokud ale bude.mít ještě občanství turecké, tak je možnost to německé mu odebrat a vyhostit jej do Turecka!

4 0
možnosti
MT

Tak jednoduche to zase nebude. Na 'vyhosteni' do Turecka s tim Turecko musi napred souhlasit, tim spis jestlize zil dlouhodobe v Nemecku. A verim ze jako naschval nebude.

0 0
možnosti
KC

Vlk a ovce spolu v jedné ohradě těžko mohou vyjít. Evropské ovce doufají, že se jim to podaří. Až bude vlků víc, přijdou na to, že se mýlily, ale to už bude pozdě.

7 2
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).