Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BM

Nemyslím si, že možnost dvojího občanství je nějaký problém. Problém je v něčem jiném - v tom, že se od přistěhovalců nevyžaduje, aby dodržovali zákony a respektovali kulturní a společenské zvyklosti, že se od nich nevyžaduje ovládat řádně úřední jazyk(y) v zemi do které přijdou, že se do nich cpou peníze, za které oni nic společnosti neodvádějí atd.  A Merkelová jako konzervativní politička? Proboha..... Ta je konzervativní asi stejně jako náš Bohuš Ozubená Pleš

1 0
možnosti
Foto

Jo, je to nebezpečný a další krok do zatracení. Ale zas to má jednu výhodu...kam deportujete z Německa člověka s jen německým pasem? :-)

0 0
možnosti
AK

Mozna jste budou nakonec skemrat o pomoc u ceskych a moravskych rytiru o pomoc.  To by byla prca!  Mozna za tu pomoc vrati Luzici Cecum a Dolni Rakousy Morave.;-D

0 0
možnosti
ZH

Lhoťan! Člověče sestupte na zem. Ve svém tažení přehlížíte podstatné detaily. Třeba to, že potomci tureckých rodičů se dnes musí rozhodnout jaké občanství mít budou. A to co se Vám zdá jasné, je vlastně úplně jinak. Dneska odchází spousta mladých turků podnikat zpátky do Turecka. To ovšem s německým pasem jde dost těžko. Tak jako turci obsazujou německo, tak v budoucnu se může stát, že turci z německa ovládnou průmysl v Turecku. A to by pro Evropu určitě bylo přínosem. Navíc není absolutně žádný důvod pro to , aby někdo nemohl mít občanství dvě. Když se někdo musí rozhodnout mezi tureckým a německým, tak je ta volba vlastně předem daná pro valnou většinu lidí. Navíc navíc němce nemůžete vyhnat do Turecka, turka jo.:-)

0 0
možnosti
JH

Jsem poněkud zmaten. Merkel a konzervativci? Jsou to levičáci podobní naší TOP. Jejich soukmenovci z nacionálně socialistické strany Německa jednou, až ten čas nastane, budou mít další palivo do pecí v koncentračních táborech.

3 3
možnosti
MR

M15i60l20a12n 98R15a51d79e80k

1. 12. 2013 18:17

v blizke dobe to nebude nikomu vadit, a kdo se proti tomu bude ohrazovat, bude za blbeho fanatickeho vlastence. Stat ve state nikdy nedelal dobrotu. Ale az dojde k dalsimu otevrenemu konfliktu s Islamem, a speje to k tomu, viz podpora Zapadu Iranu, ktery se tim stane silnejsim, taktez Turecko se chce pasovat na vudce muslimskeho sveta a netaji se tim, obe zeme uz drive byly velmoci, tak se vetsina Turku postavi na stranu Turecka, da rozum.

A ani tak to mnoho lidi nepochopi, jako dodnes se place nad tim jak sudetsti Nemci byli ukrivdeni, ze jsme jim nedali vetsi autonomii, a proto se dali k Risi. Kdyby tu vetsi autonomii meli tak si take stale mysli ze by s nama bojovali proti nacistum. A to same bude s tureckym problemem, lide jsou nepoucitelni.

2 2
možnosti
VR

Já bych to zase tak úplně černě neviděl. Co uděláte s muslimským extremistou, který má jen německé občanství? Nic moc! Pokud ale bude.mít ještě občanství turecké, tak je možnost to německé mu odebrat a vyhostit jej do Turecka!

4 0
možnosti
MT

Tak jednoduche to zase nebude. Na 'vyhosteni' do Turecka s tim Turecko musi napred souhlasit, tim spis jestlize zil dlouhodobe v Nemecku. A verim ze jako naschval nebude.

0 0
možnosti
KC

Vlk a ovce spolu v jedné ohradě těžko mohou vyjít. Evropské ovce doufají, že se jim to podaří. Až bude vlků víc, přijdou na to, že se mýlily, ale to už bude pozdě.

7 2
možnosti