Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Problém vnímám nejen v multikulturalismu (se kterým se - ale v míře a pozitivně musíme popasovat), ale i v tom, že z Evropy se vytrácí duch. Resp. křesťané v mladé generaci moc nevědí, o co v hlubce jde (krize technické společnosti) a všeobecně duchovní a jogíni jsou označováni za bláznivé esoteriky (přestože se mezi nimi pár samozřejmě najde). Máme co dělat nejen s politickým a hodnotovým problémem, ale i problémem hluboce duchovním.

0 0
možnosti
Foto

Jediným řešením je Reconquista napříč Evropou.Naši předkové by se za nás museli stydět,kdyby viděli to co se dnes děje!

3 0
možnosti
JK

Nechcem sa dotknúť ateistického cítenia len sa snažím poukázať na fakt, ktorý sa dá preukázať 100 rokmi histórie v Európe: ateizmus, resp ateistická spoločnosť v čistej podobne nie je možná. Je totiž v ľudskej psyché sklon k určitej miere transcendentálnosti.

Akonáhle sa odstráni pôvodné náboženstvo s historickými koreňmi na tom-ktorom území, okamžite je nahradzované iným náboženstvom - nedávno to bol komunizmus, ešte predtým v nacistickom Nemecku okultizmus, teraz je to genderizmus, multi-kulturalizmus, ekoizmus, a samozrejme islam.

Je komické (a smutné zároveň) sledovať v diskusiách ľudí, ktorým vadia "pokrokové" trendy v EÚ (popísané vyššie), ale rovnako nevedia nájsť jedinú dobrú vetu pre klasické kresťanské či židovsko-kresťanské hodnoty. Pritom snaha o ateistickú spoločnosť bez akýchkoľvek prívlastkov je rovnako insitná (ak nie viac) ako ľudové insitné umenie z Kovačice...

Ešte raz - nie je to útok proti ateistom, len upozornenie na objektívne preukázateľné "střípky" z histórie...

0 0
možnosti
JN

J41a71n 71N64o64v11á29k

24. 4. 2014 14:50

Myšlenka zajímavá, ale...

Můžete pro toto uvést nějaké historické souvislosti?

"Akonáhle sa odstráni pôvodné náboženstvo s historickými koreňmi na tom-ktorom území, okamžite je nahradzované iným náboženstvom."

... to, co tam máte uvedeno nepovažuji za relevantní k označení "náboženství". Zkuste prosím sáhnout hlouběji do historie a najít tam nějakou oporu pro Vaše tvrzení. Díky.

0 0
možnosti
MW

Způsob "práce" Lhoťana: Vezme si článek z bulvárního Expressu, vyzobe si z něj nepodložená tvrzení o muslimských násilnostech v Anglii z úst anonymů, a "zapomene" nám sdělit, že tyto věci teprve vyšetřuje ministerstvo školství souběžně s policií. Styďte se, Lhoťane.

1 9
možnosti
Foto

Mlčte Weissi!Sám víte kulové,tak se raději zdržte komentářů!Znám dost lidí žijících v GB, kteří vše potvrdí.Nejsou voni taky ten multi-kulti pomatenec???

5 0
možnosti
KP

To je teprve začátek, takové oťukávání. Daleko horší to bude, až se za pár desetiletí v západním světě stanou většinou. To pak bude bordel jako v Egyptě, střední Africe, či kdekoliv jinde, kde tento fašismus získává na síle. Doufám, že se lidi včas probudí a učiní tomu přítrž...

0 0
možnosti
AK

Karma.Multikulturalismus je teror ne nepodobný fašismu a komunismu. Ostatně některé státy již totalitně omezují právo na vyjádření vlastního názoru. TI tento samotný fakt by mi stačil k tomu, abych byl ostře proti.

5 0
možnosti
JN

J70a64n 17N36o42v17á42k

24. 4. 2014 14:52

To zní drsně. Hmmm

Konkrétně které státy a které názory?

0 0
možnosti
MW

Útoky na muslimy, zápalné láhve vhozené do mešit, pokusy o vraždy, to ovšem Lhoťana nezajímá...

http://www.independent.co.uk/news/uk/crime/woolwich-backlash-ten-attacks-on-mosques-since-murder-of-drummer-lee-rigby-8633594.html

1 11
možnosti
ON

O85t11t23o 48N50o69v41a70k

23. 4. 2014 14:01

To me zajima, v UK uz se zacali konecne tomu klerofasizmu branit ?

Kdyz utocnik breci, ze se obet brani, tak ja jej litovat nebudu.

8 0
možnosti
Foto

Vy tady neustále brečíte, že vás stereotypně označují za rasisty a pod. a přitom uvádí opačné klišé, že za ty problémy muže multikulturalismus, socialisté, liberálové a EU. EU nemá jednotnou imigrační politiku (tu si určuje každý členský stát), v případě VB je to zkrátka pozůstatek koloniální doby, ty muslimové jsou tam často už 60. let 20. století, tedy v době kdy VB nebyla ani součástí ES (EU).

3 3
možnosti
Foto

Taky uděluji karmu a moc děkuju za tento článek.

Mé dítě někdo obléct do nikábu, tak si to za rámeček nedá.

8 0
možnosti
Foto

Když stát pískne, tak své dítě oblečete, do čeho vám nařídí.

0 5
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).