Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Problém vnímám nejen v multikulturalismu (se kterým se - ale v míře a pozitivně musíme popasovat), ale i v tom, že z Evropy se vytrácí duch. Resp. křesťané v mladé generaci moc nevědí, o co v hlubce jde (krize technické společnosti) a všeobecně duchovní a jogíni jsou označováni za bláznivé esoteriky (přestože se mezi nimi pár samozřejmě najde). Máme co dělat nejen s politickým a hodnotovým problémem, ale i problémem hluboce duchovním.

0 0
možnosti
Foto

Jediným řešením je Reconquista napříč Evropou.Naši předkové by se za nás museli stydět,kdyby viděli to co se dnes děje!

3 0
možnosti
JK

Nechcem sa dotknúť ateistického cítenia len sa snažím poukázať na fakt, ktorý sa dá preukázať 100 rokmi histórie v Európe: ateizmus, resp ateistická spoločnosť v čistej podobne nie je možná. Je totiž v ľudskej psyché sklon k určitej miere transcendentálnosti.

Akonáhle sa odstráni pôvodné náboženstvo s historickými koreňmi na tom-ktorom území, okamžite je nahradzované iným náboženstvom - nedávno to bol komunizmus, ešte predtým v nacistickom Nemecku okultizmus, teraz je to genderizmus, multi-kulturalizmus, ekoizmus, a samozrejme islam.

Je komické (a smutné zároveň) sledovať v diskusiách ľudí, ktorým vadia "pokrokové" trendy v EÚ (popísané vyššie), ale rovnako nevedia nájsť jedinú dobrú vetu pre klasické kresťanské či židovsko-kresťanské hodnoty. Pritom snaha o ateistickú spoločnosť bez akýchkoľvek prívlastkov je rovnako insitná (ak nie viac) ako ľudové insitné umenie z Kovačice...

Ešte raz - nie je to útok proti ateistom, len upozornenie na objektívne preukázateľné "střípky" z histórie...

0 0
možnosti
JN

J67a89n 67N60o54v97á74k

24. 4. 2014 14:50

Myšlenka zajímavá, ale...

Můžete pro toto uvést nějaké historické souvislosti?

"Akonáhle sa odstráni pôvodné náboženstvo s historickými koreňmi na tom-ktorom území, okamžite je nahradzované iným náboženstvom."

... to, co tam máte uvedeno nepovažuji za relevantní k označení "náboženství". Zkuste prosím sáhnout hlouběji do historie a najít tam nějakou oporu pro Vaše tvrzení. Díky.

0 0
možnosti
MW

Způsob "práce" Lhoťana: Vezme si článek z bulvárního Expressu, vyzobe si z něj nepodložená tvrzení o muslimských násilnostech v Anglii z úst anonymů, a "zapomene" nám sdělit, že tyto věci teprve vyšetřuje ministerstvo školství souběžně s policií. Styďte se, Lhoťane.

1 9
možnosti
Foto

Mlčte Weissi!Sám víte kulové,tak se raději zdržte komentářů!Znám dost lidí žijících v GB, kteří vše potvrdí.Nejsou voni taky ten multi-kulti pomatenec???

5 0
možnosti
KP

To je teprve začátek, takové oťukávání. Daleko horší to bude, až se za pár desetiletí v západním světě stanou většinou. To pak bude bordel jako v Egyptě, střední Africe, či kdekoliv jinde, kde tento fašismus získává na síle. Doufám, že se lidi včas probudí a učiní tomu přítrž...

0 0
možnosti
AK

Karma.Multikulturalismus je teror ne nepodobný fašismu a komunismu. Ostatně některé státy již totalitně omezují právo na vyjádření vlastního názoru. TI tento samotný fakt by mi stačil k tomu, abych byl ostře proti.

5 0
možnosti
JN

J74a70n 40N36o65v54á84k

24. 4. 2014 14:52

To zní drsně. Hmmm

Konkrétně které státy a které názory?

0 0
možnosti
MW

Útoky na muslimy, zápalné láhve vhozené do mešit, pokusy o vraždy, to ovšem Lhoťana nezajímá...

http://www.independent.co.uk/news/uk/crime/woolwich-backlash-ten-attacks-on-mosques-since-murder-of-drummer-lee-rigby-8633594.html

1 11
možnosti
ON

O69t61t27o 51N65o26v96a17k

23. 4. 2014 14:01

To me zajima, v UK uz se zacali konecne tomu klerofasizmu branit ?

Kdyz utocnik breci, ze se obet brani, tak ja jej litovat nebudu.

8 0
možnosti
Foto

Vy tady neustále brečíte, že vás stereotypně označují za rasisty a pod. a přitom uvádí opačné klišé, že za ty problémy muže multikulturalismus, socialisté, liberálové a EU. EU nemá jednotnou imigrační politiku (tu si určuje každý členský stát), v případě VB je to zkrátka pozůstatek koloniální doby, ty muslimové jsou tam často už 60. let 20. století, tedy v době kdy VB nebyla ani součástí ES (EU).

3 3
možnosti
Foto

Taky uděluji karmu a moc děkuju za tento článek.

Mé dítě někdo obléct do nikábu, tak si to za rámeček nedá.

8 0
možnosti
Foto

Když stát pískne, tak své dítě oblečete, do čeho vám nařídí.

0 5
možnosti