Muslimové terorizují Anglii, kdy uspěje multikulturalismus u nás?

Multikulturní obohacení podporované levicí, liberály a Evropskou unií již dosáhlo v Anglii prvního „úspěchu“. Tlupy mladých muslimů terorizují své spolužáky a spolužačky, kteří nechtějí dodržovat islámské zvyky.Jak informuje britský Express v anglickém Birminghamu ve školách působí tlupy islámských strážců morálky, kteří nutí dívky nosit islámské zahalení a útočí na ty, co chtějí dodržovat evropské velikonoční tradice.

Rodiče napadených dětí mají strach se otevřeně ozvat, aby se jim muslimové nepomstili, a tak aspoň anonymně popisují islámský rasismus a násilí. Jedna z matek popisuje, jak její dcera byla muslimským mladíkem napadena a bylo jí zničeno velikonoční vajíčko. Stejná matka popisuje novinářům i to, jak mladí  muslimští dozorci zabraňují dívkám ve společných aktivitách s chlapci a nutí je zahalovat se.

Jak píše v komentáři americký publicista Robert Spencer, je již takřka samozřejmé, že každý, kdo se proti tomuto chování muslimské mládeže ozve je okamžitě označen za rasistu, xenofoba a islamofoba. Rodiče si stěžují, že vedení škol nad terorem mladých muslimských tlup zavírá oči a toleruje ho.

Stále více obyvatel Birminghamu si stěžuje na islamizované školství, z nějž jsou vyháněni nemuslimští učitelé a ti, kdo kritizují podřizování škol islámským zvykům. Představitelé muslimů odpovídají obviňováním z islamofobie, honu na čarodějnice a rasismu.

Vezmeme-li si v potaz fakt, že naše současná vláda vedená multikulturními fanatiky typu Dienstbiera ml. či premiéra Bohuslava Sobotky slibují Čechům ještě více multikulturní propagandy a aktivit, máme se v budoucnu asi na co těšit. Ve své knize Islám a islamismus v České republice jsem popsal, jak se muslimští aktivisté snaží ovlivňovat svou propagandou české základní a střední školy. Muslimům se má kniha vůbec nelíbí a pokusili se ji zakázat skrze trestní oznámení o podněcování k nenávisti (podrobnosti zde).

Zdá se, že tato jejich snaha vstupuje do další úrovně. Jak jsem již dvakrát referoval zde na blogu (zde a zde), financuje české ministerstvo školství s Evropskou unií projekt Muslimove.cz, jehož cílem je ovlivnit žáky středních a základních škol. Podobně byly ovlivňovány i školy v Anglii, které jsou dnes již v mnoha oblastech pod kontrolou multikulturalistů či přímo islamistů.

Díky nezájmu většiny našich spoluobčanů o to, co se děje v českém školství nás možná čeká podobná situace. V tomto má pan exprezident Klaus plnou pravdu.

Působení proislámské agitky v českých školách si všímá i ruská Russia today a vtipně ji komentuje:

Parodie o budoucnosti Anglie

Moravské děti z gymnázia Bučovice se zatím zahalením v brněské mešitě baví, ale kdoví co bude v budoucnu

Jiné moravské děti se v brněské mešitě učí modlitbu podle islámu

Na zvyšující se výskyt zahalených muslimek v ČR upozorňuje kampaň občanského sdružení CZDL

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Lukáš Lhoťan | středa 23.4.2014 10:15 | karma článku: 42,96 | přečteno: 7508x