Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

ty kráso....opírat se o informace z blesku panečku masakr....

1 0
možnosti
IK

Pane, Vy se mi libite tak malo, ze se radsi zdrzim dalsi diskuse.

2 7
možnosti
JR

J14a22r21a 77R80a45n10k

21. 3. 2013 23:47

A to jste nam musela dat vsem na vedomi?8-oRv

7 1
možnosti

Jen více takových případů, je třeba je zveřejňovat, rozkrývat a zejména infiltrovat. Islám nemá žádné pořádné základy, je to pseudoideologie. Ty pilíře jsou tak nestabilní, že by se mohl hezky sám rozložit. :-)

8 1
možnosti
ZS

Víra je čistě její věc stejně, jako to, co nosí na sobě. Moje úča za totáče zase nosila šílenou zástěru ve stylu Slunce, seno... a profesor na gymnáziu byl tajným jehovistou, ačkoli jsme se to dozvěděli až po převratu těsně před maturitou. Její víra nemusí ovlivňovat její odbornou kvalifikaci a způsobilost.

Problém by nastal v okamžiku, kdy by dětem začala valit klíny do hlaviček nebo se před nimi pětkrát za den modlila. Tuhle informaci jsem však v tomto článku ani v tom předchozím nenašel. Pokud by k něčemu takovému došlo, byl by vyhazov na místě. Rodiče mají samozřejmě právo dát nebo nedat děti do této školky stejně jako ona modlit se v soukromí k Alláhovi, Jehovovi nebo třeba ke Stalinovi.

Pro případné křiklouny. Nejsem zastáncem současné liberální imigrační politiky a zastáncem toho, že pokud někdo žádá občanství jakékoli země, měl by se ztotožnit s jejím způsobem života. Na druhou stranu si však nade vše cením svobody člověka, která nezasahuje do svobody jiného.

4 5
možnosti
ZS

Oprava posledního odstavce:

Pro případné křiklouny. Nejsem zastáncem současné liberální imigrační politiky a jsem zastáncem toho, že pokud někdo žádá občanství jakékoli země, měl by se ztotožnit s jejím způsobem života. Na druhou stranu si však nade vše cením svobody člověka, která nezasahuje do svobody jiného.

1 1
možnosti
Foto

Uplatňovat v demokracii, založené na státním násilí multikulturismu je z mého pohledu nebezpečné.  V demokratickém státě mám příliš málo možností jak se ochránit před náboženským násilím.

4 3
možnosti
Foto

Muslimové nejsou vůbec šťastní.

Špatně se jim žije v Gaze. Špatně se jim žije v Egyptě. Špatně se jim žije v Libyi. Špatně se jim žije v Maroku. Špatně se jim žije v Íránu. Špatně se jim žije v Iráku. Špatně se jim žije v Jemenu. Špatně se jim žije v Afghanistánu. Špatně se jim žije v Pakistánu.Špatně se jim žije v Sýrii. Špatně se jim žije v Libanonu...

Žije se jim někde lépe?

Lépe se jim žije v Austrálii. Lépe se jim žije ve Velké Británii. Lépe se jim žije v Kanadě. Lépe se jim žije v USA. Lépe se jim žije ve Francii. Lépe se jim žije v Německu. Lépe se jim žije v Itálii. Lépe se jim žije ve Švédsku. Lépe se jim žije v Dánsku. Lépe se jim žije v Holandsku...

Ano, lépe se jim žije v mnoha nemuslimských zemích, a proto se do nich stěhují.

A koho za to obviňují? Ne islám. Ne své vůdce. Ne sebe. Obviňují země, ve kterých se jim žije lépe, a proto ty země chtějí změnit, aby byly takové, jako země, ze kterých přišli. Aby v těch zemích také zvítězil islám.

13 3
možnosti
JH

asi bych taky utíkal ze země, do které mi cizí vojska přijeli instalovat demokracii tak, že mi zabili půlku vesnice :-/

1 0
možnosti
Foto

J13i43ř47í 71N14ě80m31e19c

21. 3. 2013 18:18

Pokud by moji malou dcerku "vychovávala" a nebo jakýmkoliv jiným způsobem ovlivňovala ve školce osoba, která konvertovala k islámu a vyznává jeho extrémní formu. --- Zahalování žen v muslimském náboženství požadují pouze radikální a fanatičtí fundamentalisté. --- Okamžitě bych se VŠEMI, opakuji: všemi svými silami a prostředky zasadil o to, aby tato paní, pokud možno ihned. Přestala ovlivňovat nejen moji dceru, ale i ostatní chudáky děti.

Pokud někdo vzhlíží k pedofilovi jako k modle, nemyslím si, že to má v hlavě dostatečně srovnané na tolik, aby mohl pracovat s dětmi.

A k tomu pedofilovi - Prorok Mohamed se dle Koránu a také historických dochovaných skutečností, oženil s 6ti letou Aišou, a manželství bylo "naplněno" když té dívence bylo 9 let!!! Jasná definice pedofílie. Tedy, ne pouze lupič, vrah a náslilník - opět historická fakta - byť se to muslimům nemusí líbit - ale také pedofil. 

Shrnu: Osoba která velebí a uznává jako autoritu pedofila, nebude nijakým způsobem ovlivňovat život mojí dcery.

18 3
možnosti
MK

Michale, o tom pedofilovi, to jsou věci vycházející ze Sunny ( uznáných hadithech) o činnech proroka, Koránu - podle islámského učení knihy, která je imamentní sooučástí trůnu Allaha a z muslimy uznávaných životopisů islámských autorů jako je například životopis od  Ibn Isháka, který je zároveň nejstarším známým životopisem.

2 0
možnosti
SW

Poturcenec horsi Turka, nic vic, nic min.

Ad zahalovani, Cesi by meli prijmout zakon o prikryvkach hlavy jako ve Francii. Neexistuje zadny duvod, proc by uca mela chodit do skolky jako bubak

14 1
možnosti
MK

Asi tak, nejhorší je, že tyto pytlenky o isámu většinou nic nevědí mimo MMD, My Mohammed is different

8 1
možnosti
MK

Když se chce zahalovat jako muslimka, tak ať jde učit do kSA.Navíc verše z Koránu jsou jednoznačné co se týká zahalování a všechny čtyři islámské školy majím jiný výklad. Ale islám do Evropy nepatří. Muslimové se snažili dobýt Evropu vojensky. Nepodařilo se, dnes to zkuší přes lidská práva, která neuznávají.

16 2
možnosti
VB

Naštěstí už nemám tak malé děti, ale ofačované učitelce bych dítě do péče nesvěřil, takový grupáč je proti tomu posíleni ducha:-):-)

11 1
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).