Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

ty kráso....opírat se o informace z blesku panečku masakr....

1 0
možnosti
IK

Pane, Vy se mi libite tak malo, ze se radsi zdrzim dalsi diskuse.

2 7
možnosti
JR

J49a41r32a 81R18a52n20k

21. 3. 2013 23:47

A to jste nam musela dat vsem na vedomi?8-oRv

7 1
možnosti

Jen více takových případů, je třeba je zveřejňovat, rozkrývat a zejména infiltrovat. Islám nemá žádné pořádné základy, je to pseudoideologie. Ty pilíře jsou tak nestabilní, že by se mohl hezky sám rozložit. :-)

8 1
možnosti
ZS

Víra je čistě její věc stejně, jako to, co nosí na sobě. Moje úča za totáče zase nosila šílenou zástěru ve stylu Slunce, seno... a profesor na gymnáziu byl tajným jehovistou, ačkoli jsme se to dozvěděli až po převratu těsně před maturitou. Její víra nemusí ovlivňovat její odbornou kvalifikaci a způsobilost.

Problém by nastal v okamžiku, kdy by dětem začala valit klíny do hlaviček nebo se před nimi pětkrát za den modlila. Tuhle informaci jsem však v tomto článku ani v tom předchozím nenašel. Pokud by k něčemu takovému došlo, byl by vyhazov na místě. Rodiče mají samozřejmě právo dát nebo nedat děti do této školky stejně jako ona modlit se v soukromí k Alláhovi, Jehovovi nebo třeba ke Stalinovi.

Pro případné křiklouny. Nejsem zastáncem současné liberální imigrační politiky a zastáncem toho, že pokud někdo žádá občanství jakékoli země, měl by se ztotožnit s jejím způsobem života. Na druhou stranu si však nade vše cením svobody člověka, která nezasahuje do svobody jiného.

4 5
možnosti
ZS

Oprava posledního odstavce:

Pro případné křiklouny. Nejsem zastáncem současné liberální imigrační politiky a jsem zastáncem toho, že pokud někdo žádá občanství jakékoli země, měl by se ztotožnit s jejím způsobem života. Na druhou stranu si však nade vše cením svobody člověka, která nezasahuje do svobody jiného.

1 1
možnosti
Foto

Uplatňovat v demokracii, založené na státním násilí multikulturismu je z mého pohledu nebezpečné.  V demokratickém státě mám příliš málo možností jak se ochránit před náboženským násilím.

4 3
možnosti
Foto

Muslimové nejsou vůbec šťastní.

Špatně se jim žije v Gaze. Špatně se jim žije v Egyptě. Špatně se jim žije v Libyi. Špatně se jim žije v Maroku. Špatně se jim žije v Íránu. Špatně se jim žije v Iráku. Špatně se jim žije v Jemenu. Špatně se jim žije v Afghanistánu. Špatně se jim žije v Pakistánu.Špatně se jim žije v Sýrii. Špatně se jim žije v Libanonu...

Žije se jim někde lépe?

Lépe se jim žije v Austrálii. Lépe se jim žije ve Velké Británii. Lépe se jim žije v Kanadě. Lépe se jim žije v USA. Lépe se jim žije ve Francii. Lépe se jim žije v Německu. Lépe se jim žije v Itálii. Lépe se jim žije ve Švédsku. Lépe se jim žije v Dánsku. Lépe se jim žije v Holandsku...

Ano, lépe se jim žije v mnoha nemuslimských zemích, a proto se do nich stěhují.

A koho za to obviňují? Ne islám. Ne své vůdce. Ne sebe. Obviňují země, ve kterých se jim žije lépe, a proto ty země chtějí změnit, aby byly takové, jako země, ze kterých přišli. Aby v těch zemích také zvítězil islám.

13 3
možnosti
JH

asi bych taky utíkal ze země, do které mi cizí vojska přijeli instalovat demokracii tak, že mi zabili půlku vesnice :-/

1 0
možnosti
Foto

J51i13ř56í 74N15ě96m69e37c

21. 3. 2013 18:18

Pokud by moji malou dcerku "vychovávala" a nebo jakýmkoliv jiným způsobem ovlivňovala ve školce osoba, která konvertovala k islámu a vyznává jeho extrémní formu. --- Zahalování žen v muslimském náboženství požadují pouze radikální a fanatičtí fundamentalisté. --- Okamžitě bych se VŠEMI, opakuji: všemi svými silami a prostředky zasadil o to, aby tato paní, pokud možno ihned. Přestala ovlivňovat nejen moji dceru, ale i ostatní chudáky děti.

Pokud někdo vzhlíží k pedofilovi jako k modle, nemyslím si, že to má v hlavě dostatečně srovnané na tolik, aby mohl pracovat s dětmi.

A k tomu pedofilovi - Prorok Mohamed se dle Koránu a také historických dochovaných skutečností, oženil s 6ti letou Aišou, a manželství bylo "naplněno" když té dívence bylo 9 let!!! Jasná definice pedofílie. Tedy, ne pouze lupič, vrah a náslilník - opět historická fakta - byť se to muslimům nemusí líbit - ale také pedofil. 

Shrnu: Osoba která velebí a uznává jako autoritu pedofila, nebude nijakým způsobem ovlivňovat život mojí dcery.

18 3
možnosti
MK

Michale, o tom pedofilovi, to jsou věci vycházející ze Sunny ( uznáných hadithech) o činnech proroka, Koránu - podle islámského učení knihy, která je imamentní sooučástí trůnu Allaha a z muslimy uznávaných životopisů islámských autorů jako je například životopis od  Ibn Isháka, který je zároveň nejstarším známým životopisem.

2 0
možnosti
SW

Poturcenec horsi Turka, nic vic, nic min.

Ad zahalovani, Cesi by meli prijmout zakon o prikryvkach hlavy jako ve Francii. Neexistuje zadny duvod, proc by uca mela chodit do skolky jako bubak

14 1
možnosti
MK

Asi tak, nejhorší je, že tyto pytlenky o isámu většinou nic nevědí mimo MMD, My Mohammed is different

8 1
možnosti
MK

Když se chce zahalovat jako muslimka, tak ať jde učit do kSA.Navíc verše z Koránu jsou jednoznačné co se týká zahalování a všechny čtyři islámské školy majím jiný výklad. Ale islám do Evropy nepatří. Muslimové se snažili dobýt Evropu vojensky. Nepodařilo se, dnes to zkuší přes lidská práva, která neuznávají.

16 2
možnosti
VB

Naštěstí už nemám tak malé děti, ale ofačované učitelce bych dítě do péče nesvěřil, takový grupáč je proti tomu posíleni ducha:-):-)

11 1
možnosti