Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

listram

21. 4. 2011 10:02
No

tak Lhotane,jestli si chcete hrát na bojovníka proti extremismu vemte vidle a postavte se před mešitu.Tam budete mít práce že už na nějaké jiné extremisty ani nepomyslíte.A věřte tomu že tam by jste se dočkal od Brnáků určitě větší podpory než u tohohle divadýlka na kterým si chcete nahnat nějaké ty "humánní" body pro svoji exisenci.

0 0
možnosti
PV

Pytlík

21. 4. 2011 7:31
A víte, že ve mně zase vyvolává obavy...

A víte, že ve mně zase vyvolává obavy můj občasný neohlášený pochod (o jediném účastníkovi) přes Bronx za účelem přesunu z domova do zaměstnání (a naopak)?

Cítím se tak nějak být ohrožen. Moc tomu pocitu ale nerozumím, protože všude kolem jsou pouze mírumilovní, přívětiví a pracovití Romové...

0 0
možnosti
KV

valissen

21. 4. 2011 6:45
Hlavně v Brně vítejte homosexuály

;-ONa ty se určitě všichni brňáci těší.

0 0
možnosti
P

por.Dub

21. 4. 2011 6:03
Nikdo normální není

nadšený ze žádného   extrému. Ale položme si otázku  - Jsou cikáni  extrémisti ??

Zdá se, že ano.  Filozofie tohto etnika je jasná. Už se toho popsalo o tomto tolik, že  nebudu rozvádět. Z toho plyne, že   je nutno ukázat, že i tolerance má své hranice. A zdá se pohár  trpělivosti přetéká !!!!  Není to ideální řešení, ale pokud politici nemají zájem  řešit tento problém  , tak  jasně nahrávají  těm i těm.:-P

0 0
možnosti
J

JuditSeptuaginta

21. 4. 2011 0:25
Souhlas

Každý má právo na vyjádření svého názoru, tak praví litera zákona. Duch zákona by měl dodat, že vyvolávat strach (pochod DM strach vyvolává nejen v Romech) tak úplně správné není... Jinak máte mou podporu při blokádě :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 854
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2726x
Bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice, bývalý redaktor židovského webu Shekel.cz, analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Od roku 1998 do roku 2010 spolupracovník předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 člen Muslimské obce v Brně, absolvent poutě do Mekky, vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolvent studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).