Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

listram

21. 4. 2011 10:02
No

tak Lhotane,jestli si chcete hrát na bojovníka proti extremismu vemte vidle a postavte se před mešitu.Tam budete mít práce že už na nějaké jiné extremisty ani nepomyslíte.A věřte tomu že tam by jste se dočkal od Brnáků určitě větší podpory než u tohohle divadýlka na kterým si chcete nahnat nějaké ty "humánní" body pro svoji exisenci.

0 0
možnosti
PV

Pytlík

21. 4. 2011 7:31
A víte, že ve mně zase vyvolává obavy...

A víte, že ve mně zase vyvolává obavy můj občasný neohlášený pochod (o jediném účastníkovi) přes Bronx za účelem přesunu z domova do zaměstnání (a naopak)?

Cítím se tak nějak být ohrožen. Moc tomu pocitu ale nerozumím, protože všude kolem jsou pouze mírumilovní, přívětiví a pracovití Romové...

0 0
možnosti
KV

valissen

21. 4. 2011 6:45
Hlavně v Brně vítejte homosexuály

;-ONa ty se určitě všichni brňáci těší.

0 0
možnosti
P

por.Dub

21. 4. 2011 6:03
Nikdo normální není

nadšený ze žádného   extrému. Ale položme si otázku  - Jsou cikáni  extrémisti ??

Zdá se, že ano.  Filozofie tohto etnika je jasná. Už se toho popsalo o tomto tolik, že  nebudu rozvádět. Z toho plyne, že   je nutno ukázat, že i tolerance má své hranice. A zdá se pohár  trpělivosti přetéká !!!!  Není to ideální řešení, ale pokud politici nemají zájem  řešit tento problém  , tak  jasně nahrávají  těm i těm.:-P

0 0
možnosti
J

JuditSeptuaginta

21. 4. 2011 0:25
Souhlas

Každý má právo na vyjádření svého názoru, tak praví litera zákona. Duch zákona by měl dodat, že vyvolávat strach (pochod DM strach vyvolává nejen v Romech) tak úplně správné není... Jinak máte mou podporu při blokádě :-)

0 0
možnosti