Zavinění dvou světových válečných katastrof vás, Němce, nepoučilo, paní Merkelová!?

Paní Merkelová se naprosto nestydatě a bezohledně opřela do zemí Východní Evropy s tím, že nás podle ní komunismus nepoučil a pokud dnes odmítáme bezbřehé přijímání cizích imigrantů, je to od nás něco zavržení hodného!

Na to podle mě existuje jediná adekvátní odpověď:

Nevážená paní Merkelová, dvojí uvrhnutí celé Evropy do obrovské válečné katastrofy vás, Němce, nepoučilo a chcete tak zřejmě učinit i potřetí! Zase chcete mít zřejmě na svědomí stamiliony zničených lidských životů a osudů nevinných lidí, kterým vezmete jejich domovy a bezpečí a kterým proti jejich vůli změníte jejich země a vlasti k nepoznání!
Nekonečným a bezbřehým přijímáním milionů cizích lidí, kteří nás díky svému nesnášenlivému náboženství většinou přímo nenávidějí, dnes pácháte největší kulturní genocidu v dějinách lidstva!

Nejhorší na tom je, že se přitom nejspíš domníváte a tváříte, jací jste vy, Němci, přitom velcí „humanisté a obhájci lidských práv“. Ale co lidská práva současných původních obyvatel Evropy, ta vás vůbec  nezajímají?!

Jak můžete zapříčinit či vůbec jen připustit takové obrovské ohrožení práv evropských obyvatel, našich žen a dětí cizími vetřelci v jejich milionových počtech? Jak můžete rezignovat na tu nejzákladnější věc, kterou je poskytnutí a zachování bezpečí současných obyvatel Evropy? Jak si můžete osobovat jakékoli právo znovu takto rozhodovat o osudech stamilionů Evropanů všech zdejších původních národů a národností, aniž byste se jich jakkoli vůbec zeptali, co si o tom myslí a zda s něčím takovým vůbec souhlasí? Kdo vám dal k tomu jakýkoli mandát? Kdo vám dal právo rozdělovat evropské bohatství cizincům a dělit se s nimi o odkaz a výsledky mnohaleté práce našich předků, kteří v těžkostech současnou Evropu vytvořili a nám předali v naději, že si jí budeme vážit a ochraňovat. Jak můžete takto upřednostňovat cizince před vlastními občany Evropy, se kterými žijete v jedné unii?

Cožpak nechápete a nevidíte, čeho se dopouštíte? Proč nám lžete o tom, že odmítání přijmout přistěhovalce údajně znamená „nebezpečí pro celou Evropu“, když pravdou je právě naprostý opak? Jak si můžete vůbec dovolit porovnávat nesrovnatelné v podobě přirovnávání někdejší emigrace z komunistického bloku Evropských zemí na Západ k dnešní obrovské emigraci z Afriky a Blízkého východu do Evropy? Jak zde můžete požadovat jakoukoli „solidaritu“ mezi evropskými zeměmi a současně nařizovat povinné kvóty pro přesuny lidí podobně, jako kdysi činil Stalin?! Cožpak nechápete, že se mu v tomto velmi podobáte?

Kam se poděla někdejší svobodná a demokratická Západní Evropa? Proč ji chcete opět zničit a současně zahubit jakoukoli naději na naši budoucnost? Proč takto svévolně znovu berete osud Evropy do svých rukou?

My jsme se z naší komunistické minulosti dostatečně poučili. Můžete i vy, Němci, říct, že jste se ze své vlastní neblahé minulosti poučili rovněž? O tom pochybuji!
To, co dnes děláte, je neodpustitelné!

Autor: Luděk Mazurek | čtvrtek 8.10.2015 22:06 | karma článku: 41,43 | přečteno: 1680x