Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Zavinění dvou světových válečných katastrof,

 

nelze nez doporucit prohloubit si znalosti z dejepisu.

0 4
možnosti
LS

Poučte nás p. Vokoune, poučte i Němce, kteří to sami tvrdí. Vaše názory jsou bizarní.:-/

3 0
možnosti
Foto

Děkuji, pane Gayere. :-)

0 0
možnosti
AEA

Merkelovou by meli okamzite odvolat a soudit...

ale co ty prisluhovace Europoslance z CR kteri ji podporujou? To nikdo nevidi. Pro plany Merkelove z CR v Bruselu hlasovalo 10 Europoslancu:

Hlasovani v EU parlamentu za prijeti uprchliku  http://obcanskymonitoring.cz/?p=4244

 

Jak to ze zastupci CR v Evropskem parlamentu hlasujivetsinove pro prijeti kvot a uprchliku???? Češi v Evropském parlamentuhlasovali výrazně pro kvóty:

 PRO: RvRvRv ČSSD: JanKeller, Olga Sehnalová, Pavel Poc, Miroslav Poche     TOP09: Luděk Niedermayer, StanislavPolčák, Jaromír Štětina     KDU-ČSL:Pavel Svoboda, Michaela Šojdrová, Tomáš Zdechovský

 PROTI:R^R^R^   ANO: PavelTelička, Petr Ježek, Dita Charanzová, Martina Dlabačová       ODS: Jan Zahradil, Evžen Tošenovský     SSO: Petr Mach

 Zdržel se hlasování*: RvRvRv   KSČM: Kateřina Konečná, JiříMaštálka, Miloslav Ransdorf,     TOP09:Jiří Pospíšil         * Zdrzet sehlasovani v tomdle pripade znamena presne to jako rict ano!

 

Koho vlastne zastupuji tydle lidi? Kdo je volil??

5 0
možnosti
GK

dalsi demagog co akorat dokaze kricet  "Ja nic, ja muzikant, to oni"

Me se taky prici jednani A.M. a doufam ze politicky neprezije toto volebni obdobi protoze to co vyvadi je i proti nemecke ustave.

Ale tahle migracni vlna/tsunami je jen dusledek. A kdepak je pricina?

Kdopak destabilizoval blizky vychod konkretne Irak kde se pak mohli rekrutovat ruzne zivly jako IS? Nebyla to nahodou USA a Coalition of the willing? a kdopak to byl v te koalici povolnych/ochotnych? Nemecko? Ne. Francie? Ne.

Naopak byly to prave vychodni staty Evropy. Cesko, Madarsko, Slovensko, Litva, Polsko, etc.

Tak si ted taky koukejte vyzrat to co jste si navarili a nebo poproste ty USA jejichz ritni otvor vam tehdy nebyl dost velky aby jste se do nej vsichni vesli aby vam pomohlo a par tech utecencu z blizkyho vychodu si vzalo.

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

MN

Pane Mazurek, Vaše reakce na prohlášení frau Merkel ve formě "otevřeného dopisu" je podle mého natolik závažná a natolik plně postihující současný názor většiny lidí v této "zemi Východní Evropy", že by se měla zveřejnit jako petice s možností podpisu a následně pak nabídnout především německým médiím jako odpověď lidu země Východní Evropy diktátorce Merkelové. Ta paní by měla vědět, co si o jejich výrocích myslíme.

Edmund Burke:

„K vítězství zla stačí, když dobří lidé budou sedět se založenýma rukama.“

7 0
možnosti
Foto

Děkuji, paní Nečasová, za Váš názor.

Souhlasím s tím, že už nejde o žádnou legraci, ale ovlivnění životů milionů lidí. To už nelze nějak přehlížet či bagatelizovat.

Nejvíc mně na tom všem vadí, že o tak závažných věcech rozhoduje hrstka mocných, která ale ke svým rozhodnutím nemá absolutně žádný mandát vzniklý z voleb a názory lidí ji vůbec nezajímají!

A úplně nejhorší na tom je, že vzniklou situaci už v podstatě nelze vzít zpět!

0 0
možnosti
PD

Přesně tak. Karma.R^

3 0
možnosti
JS

Nemecka stadnost a vudcovsky princip nahravaji soucasnym neomarxistum. Bohuzel na to doplati opet cela Evropa. Kdyby se probudili ted, tak je uz pozde. Jedna se o nevratny proces. Ty statisice novych muslimu co uz v Evrope jsou nikdo zpet nedostane.

3 0
možnosti
Foto

Souhlasím. Je to tristní!

0 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2295x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik