Žádná perverze, ale "import kulturních odlišností"

Myslíte si, že sex s ovcí nebo kozou je něco špatného a zavržení hodného? Mýlíte se. Jde o kulturní obohacení, které k nám do Evropy přichází s miliony imigrantů převážně z muslimských zemí a které tady zapouští své kořeny.

Tyto praktiky afghánských mužů (kteří jsou také jedni z nejčastějších současných imigrantů do Evropy) zdokumentovala na svém videu US Army (zdroj + video - zde) monitorující teroristy, kdy byla svědkem znásilnění kozy třemi muslimy. Jedná se takto údajně o tradiční způsob ukájení sexuálního pudu zejména v muslimském světě.

Pokud by tyto praktiky v muslimském světě také zůstaly, byla by to jejich věc. Ovšem pokud mají přicházet spolu s imigranty i do našeho současného evropského kulturního prostředí a stát se zde jeho nedílnou součástí, je to podle mě již poněkud na pováženou.

Komentátor Reflexu Jiří X. Doležal tuto věc přímo okomentoval tak, že se nejedná o žádnou sexuální perverzi, ale o "sociokulturně zformovaný vzorec chování“ a tuto „kulturní odlišnost je přece podle všech zásad multikulturalismu třeba respektovat, akceptovat a vážit si jí, i když se jedná o sex s kozou“.

Takže jinými slovy - jde takto o další kulturní obohacení přicházející do současné Evropy spolu s muslimskými imigranty, které je třeba nejen respektovat, ale kterého je údajně třeba si dokonce i přímo vážit!

Ještě větším překvapením pro mě pak bylo, když jsem v dané souvislosti dále také dle jednoho staršího článku (zdroj - zde) zjistil, že sex se zvířaty je v sousedním Německu, kde žijí miliony muslimů, již dávno v plném proudu a že se zde dokonce otevírají bordely pro zoofily! V Německu je prý sex se zvířaty naprosto legální. Takže mnozí afghánští imigranti se tam dnes skutečně mohou cítit jako doma.

 A protože v současnosti do Evropy přicházejí miliony zejména mladých sexuálně potřebných mužů a mladých žen a dívek je zde již dnes velký nedostatek, budou tady tyto muslimské praktiky pravděpodobně narůstat a bordelů pro zoofily masívně přibývat.

Mně osobně se tyto věci naprosto hnusí (o tom, že bych si jich měl dokonce jakkoli vážit, nemůže být ani řeči) a nepovažuji je za absolutně žádnou součást evropského kulturního prostředí 21. století. Asi jsem v tomto směru dost staromódní a chybí mně ten správný multikulturní vhled a respekt, který je nepochybně vyučován na dnešních moderních školách typu třeba současné Univerzity Karlovy a na dalších podobných slovutných evropských akademiích.

Autor: Luděk Mazurek | pondělí 4.1.2016 16:03 | karma článku: 32,46 | přečteno: 1075x