Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Mazurku jako obvykle článek o ničem-děláte z komára velblouda.

Již z vašeho odkazu je zřejmé, že se to v Německu mění a kdbyste si přečetl třeba alespoň Wikipedii zjistil byste nejen, že to tam neplatí https://cs.wikipedia.org/wiki/Zoofilie, ale i to, že tato úchylka je běžná všude na světě.

Např. u nás: http://www.ulekare.cz/clanek/podminka-za-souloz-s-ovci-aneb-zoofilie-porucha-sexualni-preference-10536

Ostatně ani u nás není zoofilie trestná a jakkoliv ji lze považovat za nemorální a sex se zvířaty za odporný tak část populace k tomu má sklony u nás v ČR, v Německu ....stejně jako v Afghanistánu. :-/

0 5
možnosti
Foto

Pane Polický, pletete páté přes deváté a píšete irelevantní nesmysly.

Jako obvykle se snažíte být v jakési "opozici", ale jako obvykle nemáte pravdu.

Nejde o úchylku, ale o kulturní zvyklosti a jejich praktikování. A v Německu se doposud nezměnilo nic. Jen se o tom mluví. Co bude dál, to ukáže až čas a obávám se, že to bude stále stejné, ne-li k horšímu.

4 1
možnosti
Foto

No tak článek vydržel něco přes 30 minut, než byl paní administrátorkou "odejít" do mého soukromého blogu.

Nemá smysl se s adminem jakkoli dohadovat o tom, že zdrojové video US Army není hoaxem, že zdrojové články nejsou nijak falšované a že článek neobsahuje nic závadného - pouze fakta.

Prostě se "nelíbí" - není asi dostatečně politicky korektní. Příště budu muset asi napsat něco o kultuře pěstování kytiček v Afghánistánu (vlčích máků), třeba to projde.

Přeji hezký den. :-)

3 1
možnosti
Foto

Ono možná nejde ani tak o nekorektnost jako spíš o lži a manipulace, které jste napsal. Když teda pominu ubohou argumentaci bez toho abyste si k tématu alespoň něco zjistil.Rv

0 4
možnosti
PD

P18e63t89r 45D65o77b68r56ý

4. 1. 2016 16:34

Aids se na lidi také s vysokou mírou pravděpodobnosti přenesl pohlavním stykem se zvířaty. Tak proč se v tom obohacování o nové smrtelné epidemie nenechat obohacovat i nadále.

0 0
možnosti
VV

Chudáci zvířata. Co na to ochránci? To je fakt horší než středověk, to je normální barbarství. O přenosu bůhvíjakých nemocí nemluvě.

0 0
možnosti
OP

No jo, a němečtí doktoři to pak budou za peníze daňových poplatníků léčit, zavedou preventivní prohlídky sexuálních objektů ... Jen ta němá tvář bude nekonečně trpět

0 0
možnosti
OP

Až se ozvou ochránci zvířat, asi je budou zavírat do basy za nadřazování práv zvířete nad právem nadrženého chlapa. Ani ty zvířecí nevěstince však Němce neochrání před vzrůstajícím násilím, které co nevidět příjde

2 1
možnosti
Foto

To máte pravdu. Když si uvědomíme, že tyto "kulturní návyky" v podstatě také mimo jiné svědčí o jakémsi vztahu a přístupu těchto mužů také k ženám samotným, tak je logickým důsledkem, že násilí páchané na ženách bude v Evropě narůstat spolu s nárůstem počtu takových imigrantů.

A statistiky to neúprosně potvrzují.

0 1
možnosti
VJ

Když už zmiňujete UK, jaké řešení nabízí pan profesor Putna?

1 0
možnosti
Foto

To si netroufám ani spekulovat. :-)

2 0
možnosti
SB

Máte pravdu, ale s jednou výhradou: Domnívám se, že slova Jiřího X. Doležala byla míněna ironicky.

Proti tomu pánovi lze mít řadu výhrad, ale zatím vše, co jsem od něj četl na téma přistěhovalců, v podstatě bylo na té názorové platformě, kterou máte Vy nebo já.

2 0
možnosti
Foto

Dobrý den. Vůbec nevylučuji, že pan Doležal svůj komentář myslel ironicky a je to opravdu dost pravděpodobné.

Problém je v tom, že pokud takové vyjádření není výslovně doplněno skutečným a neironickým názorem autora, lze je chápat i jako naprosto vážně myšlené. A nepochybuji o tom, že mnozí ho takto v tomto případě i skutečně chápou.

A úplně největší problém je v tom, že takový náhled na věc (tedy na zoofilii z pohledu multikulturalismu v souvislosti s potřebami imigrantů) je např. v Německu skutečně i praktikován.

2 1
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2295x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik