Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Současná imigrační krize je počátkem největšího kulturního zločinu v historii lidstva!

K sepsání tohoto blogu mě přiměly obrázky imigrantů tábořících na evropském hřbitově v Srbsku. Položil jsem si otázku - Jaký asi tito lidé mohou mít vztah k naší evropské kultuře a historii? K našim památkám a městům ...? Žádný!

 

Zdaleka tady nejde jen o jeden uvedený exces se zabráním hřbitova imigranty k táboření a vykonávání potřeb. Jde o něco mnohem hlubšího!

Imigranti valící se v obrovských milionových počtech do Evropy zřejmě mají vštípenu jakousi naprosto falešnou a lživou představu – že tady jsou nějaká volná území k zabydlení, která mohou zabrat, obsadit a změnit k obrazu svému. Jenže tomu tak není! Evropa je hustě osídlený „starý kulturní kontinent“, který není prázdný ani jakkoli kolonizovatelný. Doslova každý čtvereční metr zdejší půdy, lesů a obecně jakýchkoli pozemků někomu patří, je již obsazený a užívaný (a také mnohdy všemožně chráněný a se vší úctou a vážností ochraňovaný!) a má svůj jasně stanovený účel a podobu a také svoji historii. A stejně tak každý zdejší dům, každá stavba, každá zpevněná plocha již má svého majitele a uživatele a účel a poslání.

Jakákoli možná představa imigrantů přicházejících z naprosto odlišných podmínek a kulturního prostředí, že tady něco mohou volně zabrat či obsadit a následně změnit k obrazu svému a podle svých vlastních představ a přání a ještě k tomu si vybírat kde a co, je naprosto lichá. Oni mnohdy nemají vůbec žádné povědomí ani o tom, že i to jejich dnešní dočasné „ubytování“ v nejrůznějších detenčních zařízeních, táborech či ubytovnách stojí hostitelské země obrovské finanční náklady, že nic tady není zadarmo, ani voda, ani jídlo, ani teplo ani obyčejná střecha nad hlavou. A pokud by ji i měli, tak je to absolutně nezajímá! Oni totiž v mnoha případech přišli jen a pouze brát a nikoli pracovat a něco dávat či nabízet a v zásadě ani většinou nemají nic takového, co by zde mohli nabídnout. Přitom jsou však přesvědčeni, že je to tak správné a v pořádku a že na všechno mají jakýsi zvláštní „nárok“.

Nemají žádný!

Vše, čeho se jim tady dostává a dostane je vždy na úkor zdejších domácích obyvatel, z jejich práce a z jejich peněz. Přitom je téměř nulová pravděpodobnost, že by mnozí tito imigranti tyto dary jakkoli kdy vynahradili či je nějak někdy recipročně navrátili a v mnoha případech necítí ani žádnou potřebu za ně byť jen poděkovat. Proto je třeba dnes v Evropě odmítnout jakékoli megalomanské sociální experimenty v souvislosti s touto obrovskou imigrační krizí diktované kýmkoli v podobě naší údajné "povinnosti" přijímat miliony neslučitelných a neasimilovatelných cizích imigrantů na naše území a začít o ně všestranně pečovat a nechat je se zde usazovat, aniž by na něco takového měli sebemenší nárok! A úplně nejhorší na tom všem pak je skutečnost, že se tím jednou pro vždy naprosto a neodvolatelně změní a navždy zanikne současná prastará kulturní tvář Evropy!

Je proto třeba (hlavně pánům z OSN někde v USA majícím o současné evropské imigrační krizi naprosto zcestné představy) k tomu jasně říct:

My nejsme jako Američané vzniklí z imigrantského „tavícího kotlíku“ jako neuchopitelná a různorodá multikulturní směsice občanské společnosti bez jakýchkoli vlastních původních hlubokých historických kořenů. My jsme Evropané, tedy potomci mnoha zdejších původních národů obývajících a po tisíce let budujících toto prastaré krásné silně urbanizované a hustě osídlené území, kteří si cení a váží svého nenahraditelného kulturního nemovitého i společnského historického dědictví světové hodnoty. My nepotřebujeme být jakkoli a kýmkoli kolonizováni a již vůbec ne v milionových počtech lidmi, kteří ani zdaleka nemají naši současnou kulturní a společenskou úroveň, tradice, vzdělání, dovednosti, hodnoty, znalosti  a umění – tedy věci, kterých jsme dosáhli a které jsme vytvořili na tomto našem území v průběhu tisíciletého vývoje a které zde tvoří zdejší jedinečný odkaz našich předků. Naopak, to my, Evropané, jsme vždy byli historickými kolonizátory jiných území, kam jsme vždy také mimo jiné přinášeli naši práci, náš um a naši vyspělejší kulturu a civilizaci. Stáli jsme takto u zrodu mnoha jiných dnes nejvyspělejších zemí – např. třeba i samotných dnešních USA, které by jako takové bez nás, Evropanů, nejspíš vůbec nevznikly!

Současná obrovská mnohamilionová bezbřehá a nekončící imigrace do Evropy není proto ničím jiným, než počátkem naprosté likvidace všeho, čím se až doposud mohla Evropa pyšnit a čím se také odlišovala od jiných světadílů. Je zde takto páchána doslova genocida a likvidace evropského kulturního dědictví a tradic, a to za cynického přihlížení či dokonce „potlesku“ světového společenství v podobě OSN a jeho mezinárodních tzv. „lidskoprávních“ organizací. Je více než jisté, že dnešní afričtí imigranti zůstanou v Evropě Afričany a původní evropští obyvatelé jimi budou postupně nahrazováni až úplně zaniknou. Současně je také zcela zřejmé, že tito noví importovaní obyvatelé Evropy nemají a nikdy nebudou mít žádný zájem na jakémkoli uchování původního evropského kulturního a společenského dědictví, ke kterému nemají vůbec žádný vztah a které pak proto postupně rovněž zanikne.

Jde o počátek jednoho z nejstrašnějších kulturních zločinů, jaké kdy byly a budou na mapě světa a na lidstvu spáchány!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Luděk Mazurek | sobota 26.9.2015 11:18 | karma článku: 42,63 | přečteno: 2140x
  • Další články autora

Luděk Mazurek

Můžeme být na našeho nového prezidenta hrdí a pyšní?

Přímá volba prezidenta se více či méně dotýká úplně každého z nás. Vypadá to v této souvislosti v poslední době tak, že jsme zemí se spoustou lidí plných nespokojenosti, lidí se smíšenými pocity studu, odporu, zloby i nenávisti.

26.1.2023 v 11:38 | Karma: 7,69 | Přečteno: 103x | Diskuse| Společnost

Luděk Mazurek

Veřejná novinářská štvanice, kriminalizace a ostouzení lidí jako v komunismu 50. let!

Právo demonstrovat a vyjadřovat veřejně své názory patří neoddělitelně k demokracii. Avšak kriminalizování a veřejné ostouzení demonstrujících lidí s otevřenou výzvou k jejich zavírání - to patří do fašismu a komunismu!

28.9.2022 v 20:33 | Karma: 44,28 | Přečteno: 2466x | Diskuse| Společnost

Luděk Mazurek

Ústava a Listina základních lidských práv a svobod je u nás pro vybrané lidi cárem papíru

Pokud by mně někdo před 30 lety řekl, že se k nám beztrestně vrátí bezpráví a praktiky komunismu 50. let minulého století a že pro vybrané nadřazené lidi se stane naše Ústava a Listina pouhým cárem papíru, tak bych tomu nevěřil.

5.4.2022 v 11:05 | Karma: 40,17 | Přečteno: 1689x | Diskuse| Společnost

Luděk Mazurek

Kde byla BIS před 7 lety?!

Podle slov premiéra Babiše naše BIS odvedla vynikající práci, když dnes po 7 letech odhalila děsivou pravdu - výbuchy muničních skladů ve Vrběticích mají na svědomí ruští agenti a jde tedy o akt mezinárodního terorismu a války!

18.4.2021 v 9:23 | Karma: 39,55 | Přečteno: 1651x | Diskuse| Společnost

Luděk Mazurek

Blokování účtů na veřejných serverech a cenzura.

Dne 16.12.2020 jsem na svém zdejším blogu napsal článek s názvem "Jsme znovu před rokem 1989? Kde je svoboda a demokracie, po které jsme tehdy volali?", ve kterém jsem popisoval současnou tvrdou cenzuru na Novinkách.cz.

17.1.2021 v 9:52 | Karma: 39,62 | Přečteno: 1388x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Plat 200 tisíc čistého, k tomu tučné náhrady. Co čeká na nové europoslance

8. května 2024

Premium Poslední měsíc zbývá do voleb do Evropského parlamentu. A českých 675 kandidátů, kteří usilují o...

USA pozastavily dodávky bomb Izraeli. Nechtějí krveprolití v Rafáhu

8. května 2024  10:51,  aktualizováno  19:01

Spojené státy odložily plánovanou dodávku munice Izraeli a kvůli jeho operacím v Rafáhu na jihu...

Monopol skončil. Čínské satelity obsazují orbitu, znepokojují Pentagon

8. května 2024

Čína buduje svou „flotilu“ satelitů v takovém tempu, že Spojené státy ztrácejí svou dominanci ve...

Další útok na politika v Německu. Někdejší primátorku napadli v knihovně

8. května 2024  12:47,  aktualizováno  17:57

Někdejší primátorku Berlína Franzisku Giffeyovou ve středu napadl útočník, těžkým předmětem ji...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2295x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik