Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Ptám se demonstrantů za přijímání imigrantů

Co si vlastně o sobě myslí, že si osobují právo požadovat po jiných, aby se vzdali svých práv, domovů a svého národního a kulturního dědictví, zničili životy vlastním dětem a nutili je žít ve světě, který nechtějí?!

V sobotu 12.9.2015 v centru Prahy demonstrovali odpůrci islámské imigrace (podle jednoho zdejšího mladého blogera - "fašisté") a údajní „zastánci tolerance demonstrující proti rasismu, xenofobii a za otevřené hranice“ (zdroj – zde). Nikomu neupírám a nikdy nebudu upírat právo na jeho názor. Ale co je moc, to je příliš a pohár mé osobní trpělivosti a tolerance tady přetekl (omlouvám se tady za přílišnou emotivnost mého blogu)!

Ptám se :

Kdo dal právo těmto demonstrujícím "za otevřené hranice a přijímání imigrantů" požadovat provedení takové obrovské a zásadní změny naší vlasti spočívající v jejím naprostém „odčeštění“ prostřednictvím volného přijímání tisíců (a možná brzy i statisíců) naprosto cizích a kulturně zcela odlišných lidí, kterým nic nedlužíme a se kterými nemáme vůbec nic společného? Navíc takových, kteří námi pro jejich jiné náboženství dokonce zcela otevřeně pohrdají a považují nás doslova za své otroky? Kdo tyto demonstranty poslal do ulic a dal jim právo požadovat, abychom tyto cizí lidi museli do naší země volně pouštět, ubytovávat je a starat se o ně z našich peněz a na úkor zabezpečení našich, také mnohdy velmi potřebných, lidí? Co si o sobě tito demonstranti vůbec myslí, že požadují provedení těchto obrovských změn a osobních obětí po jiných, zatímco sami nedělají vůbec nic a jen na veřejnosti nadřazeně pokřikují, falešně a pokrytecky moralizují a požadují, aby tak u nás povinně činili druzí a vůbec je nezajímá, co by to pro všechny znamenalo a znamená?

Proč, namísto lhaní a čistého pokrytectví, něco takového neudělají sami? Vždyť jim v zásadě nikdo nebrání, aby si k sobě domů přivedli a z vlastních prostředků a peněz plně zaopatřili nějaké ty cizince, když s nimi tedy chtějí žít! Proto přece nemusejí nikde demonstrovat a jakkoli dávat veřejně najevo svou údajnou „morální převahu“ nad ostatními lidmi. Jestli sami něco takového opravdu chtějí a na něčem takovém trvají, mohou to přece ukázat vlastním činem, při kterém nemusejí vycházet na ulici a demonstrovat. A chtějí-li v tomto přece jen nějak veřejně exhibovat, tak si k tomu mohou do vlastního domu přizvat třeba televizi nebo zástupce tisku. Přijedou! Za to ručím! A budou pak takto určitě sami se sebou spokojení a „slavní“. Ovšem to by pak v takovém případě nemohli ostatní lidi veřejně osočit z jejich údajného „rasismu, fašismu, náckovství či xenofobie“ a sami sebe na široké veřejnosti naopak demonstrativně předvést jako "velké moralisty" …..

Nevážení přijímači imigrantů a demonstranti, pokud máte svůj sen o jakési "záchraně světa" a chcete-li sami žít v multikulturním prostředí a společnosti bez vlastních kořenů, historie a mezi lidmi nejrůznějších ras a původu, pak vás vyzývám, abyste raději opustili zatím ještě pořád existující Českou republiku. Vždyť takových zemí, které by se vám mohly líbit, je dozajista dostatek – např. USA, Švédsko, Německo, Belgie, apod. Můžete si klidně vybrat a sami do nich emigrovat.

Nemáte totiž žádné právo chtít ničit pro změnu zase sen nás ostatních! Sen v podobě žití v naší České republice - bezpečné a krásné zemi, kterou pro nás a naše děti vybudovali naši předci a kterou nám často za nejvyšších obětí v podobě svých položených životů odkázali. Předci, kteří určitě nechtěli, aby naše země byla zabrána nebo odevzdána naprosto cizím lidem, kteří k ní nemají vůbec žádný vztah a kteří s námi mají pramálo, nebo dokonce vůbec nic, společného. My nechceme žádnou změnu tohoto druhu! To vy nás (spolu se současným bezradným a totalitním Bruselským vedením EU) do ní nutíte a chcete, abychom se přizpůsobili a svůj sen opustili a zničili a zpřetrhali naše kořeny! Chcete nám spolu s cizinci, za které horujete, takto sebrat a zničit naše dnešní domovy, náš život a naši vlast. To neuděláme a nedopustíme, aby se stalo! Odejděte proto raději vy, nebo respektujte, že my ostatní tady máme také práva, a to mnohem a mnohem větší, než cizí imigranti a přestaňte nás nutit dělat něco, co považujeme za špatné, morálně nepřijatelné a zvrácené!

A ještě jedna věc. Pokud bychom viděli skutečné utrpení cizích lidí, kteří opravdu potřebují pomoc, jsem si naproto jistý, že bychom něco takového nikdy nikomu neodepřeli a azyl v naší zemi takovým lidem poskytujeme už desítky let a neustále. K něčemu takovému vůbec není zapotřebí u nás nikoho jakkoli nutit a není třeba za něco takového vůbec demonstrovat! Takže zanechte té vaší falešné humanity a vašeho demonstrativního a monstrózního pokrytectví v ulicích, které vystavujete na odiv.

Nebo snad někdo z vás někdy cítil potřebu demonstrovat za lepší zabezpečení invalidů, vozíčkářů nebo důchodců? Nebo za bezplatné ubytování a zdravotní péči našich bezdomovců? Nebo za provedení nákladných zákroků a péče o naše postižené děti? Takovou demonstraci jsem ještě u nás neviděl! A vy byste za něco takového demonstrovat nejspíš vůbec ani nešli. Vy totiž namísto toho vlastně naopak demonstrujete zcela proti takové žádoucí pomoci našim lidem a ve skutečnosti požadujete, aby jim byla zmenšena nebo dokonce zcela odepřena, protože vlastně chcete, aby peníze, které by mohly být použity pro naše potřebné lidi, byly v obrovských sumách naopak použity pro zabezpečení naprostých cizinců! Nejsme tak bohatou zemí, abychom si mohli dovolit na úkor našich potřebných lidí zaopatřit desítky a možná časem i stovky tisíc cizích lidí, kteří sem jednoduše nepatří, kteří zde namají žádná práva a kteří budou z velké většiny jen čistou zátěží. Nebo snad těmto cizincům chcete přiznat a přiznáváte větší práva než nám ostatním?

Uvědomujete si vůbec, co děláte, co prosazujete a co vlastně chcete, aby se u nás stalo?!

(P.S. Děkuji motorkářům a všem, kteří se zúčastnili této demonstrace na opačné straně (tj. údajných tzv."fašistů a xenofobů") a vyjádřili tak i můj názor a nesouhlas s přijímáním ilegálních muslimských imigrantů.)

Autor: Luděk Mazurek | neděle 13.9.2015 10:04 | karma článku: 39,85 | přečteno: 1331x
  • Další články autora

Luděk Mazurek

Můžeme být na našeho nového prezidenta hrdí a pyšní?

Přímá volba prezidenta se více či méně dotýká úplně každého z nás. Vypadá to v této souvislosti v poslední době tak, že jsme zemí se spoustou lidí plných nespokojenosti, lidí se smíšenými pocity studu, odporu, zloby i nenávisti.

26.1.2023 v 11:38 | Karma: 7,69 | Přečteno: 103x | Diskuse| Společnost

Luděk Mazurek

Veřejná novinářská štvanice, kriminalizace a ostouzení lidí jako v komunismu 50. let!

Právo demonstrovat a vyjadřovat veřejně své názory patří neoddělitelně k demokracii. Avšak kriminalizování a veřejné ostouzení demonstrujících lidí s otevřenou výzvou k jejich zavírání - to patří do fašismu a komunismu!

28.9.2022 v 20:33 | Karma: 44,28 | Přečteno: 2466x | Diskuse| Společnost

Luděk Mazurek

Ústava a Listina základních lidských práv a svobod je u nás pro vybrané lidi cárem papíru

Pokud by mně někdo před 30 lety řekl, že se k nám beztrestně vrátí bezpráví a praktiky komunismu 50. let minulého století a že pro vybrané nadřazené lidi se stane naše Ústava a Listina pouhým cárem papíru, tak bych tomu nevěřil.

5.4.2022 v 11:05 | Karma: 40,17 | Přečteno: 1689x | Diskuse| Společnost

Luděk Mazurek

Kde byla BIS před 7 lety?!

Podle slov premiéra Babiše naše BIS odvedla vynikající práci, když dnes po 7 letech odhalila děsivou pravdu - výbuchy muničních skladů ve Vrběticích mají na svědomí ruští agenti a jde tedy o akt mezinárodního terorismu a války!

18.4.2021 v 9:23 | Karma: 39,55 | Přečteno: 1651x | Diskuse| Společnost

Luděk Mazurek

Blokování účtů na veřejných serverech a cenzura.

Dne 16.12.2020 jsem na svém zdejším blogu napsal článek s názvem "Jsme znovu před rokem 1989? Kde je svoboda a demokracie, po které jsme tehdy volali?", ve kterém jsem popisoval současnou tvrdou cenzuru na Novinkách.cz.

17.1.2021 v 9:52 | Karma: 39,62 | Přečteno: 1388x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Silné bouřky zasáhly Česko, v Praze průtrž zatopila ulice a omezila dopravu

27. června 2024  11:22,  aktualizováno  18:29

Přímý přenos Na Česko během odpoledne udeřily silné bouřky. Postupovaly od jihozápadu ke středním Čechám. Kolem...

Rychlík z Prahy narazil na Slovensku do autobusu, zemřelo sedm lidí

27. června 2024  18:35,  aktualizováno  28.6 10:48

Sedm lidí zemřelo a pět dalších se zranilo při srážce rychlíku s autobusem na jihu Slovenska. Vlak...

Hrůza, závory se zvedly, říká svědkyně. Vlak jel po zavřené koleji, uvedl ministr

28. června 2024  11:21,  aktualizováno  15:52

Rychlík z Prahy, který se ve čtvrtek srazil na Slovensku s autobusem, jel po koleji, jež byla pro...

Oběť jsem já, hájí se cyklista, po jehož útoku zemřela řidička

26. června 2024  11:43,  aktualizováno  12:52

Řidička, která po konfliktu s cyklistou Václavem Socherem před dvěma lety zemřela v nemocnici, si...

VIDEO: Výbuch poničil dům, je prakticky na odpis. Na vině může být fotovoltaika

25. června 2024  16:47,  aktualizováno  21:41

V Šonově na Náchodsku zasahovali hasiči u výbuchu v domě. „Pravděpodobná příčina výbuchu je...

Na Plzeňsku u Seče se srazila auta, jeden řidič zemřel. Havarovalo se i jinde

29. června 2024  19:28,  aktualizováno  21:37

Smrtí jednoho z řidičů skončila sobotu odpoledne nehoda u Seče na jižním Plzeňsku. Na silnici první...

Sesuvy půdy v Kyrgyzstánu mají sedm obětí, pět z nich jsou děti

29. června 2024  21:15

Sedm lidí včetně pěti dětí zemřelo na jihu Kyrgyzstánu při sesuvech půdy. Informovala o tom v...

V AfD si nechali staré vedení. Na demonstraci se vážně zranili dva policisté

29. června 2024  13:03,  aktualizováno  20:53

Alternativa pro Německo (AfD) si v sobotu v Essenu na úvod dvoudenního sjezdu vybrala jako své...

Pozor na jahody. Ve Švédsku z jejich prodeje těží i gang vedený vládcem Jahodou

29. června 2024  20:30

Že se stačí podívat, jestli nejsou pomačkané nebo nahnilé? Švédové nakupující jahody od stánkařů u...

  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2268x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik