Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Proč je nezbytné postavit islámské právo Šaría mimo zákon

Právo Šaría je pro muslimy nedílnou součástí islámu. Přitom je ale neslučitelné s jakýmkoli jiným demokratickým právem a s Listinou základních práv a svobod, a proto ho není možné u nás tolerovat.

Na úvod by možná bylo dobré seznámit se s krátkým cca 5ti minutovým (kdo neviděl doporučuji zhlédnout) dokumentem CBN News z Bruselu (tedy samotného centra EU) a Antverp publikovaným v dubnu letošního roku s názvem „Vítejte v Belgistánu!“.

Je v něm velmi přesvědčivě ukázáno, jak si místní skupina muslimů „Šaria pro Belgii“ představuje další vývoj nejen v Belgii, ale vlastně v celé Evropě. Zdejší muslimové dobře vědí, že současná evropská demokracie je v rozporu s islámem a právem Šaría (což v zásadě od sebe neodělují a považují v podstatě za jedno a totéž). Proto je jejich zcela otevřeným cílem současnou evropskou demokracii zlikvidovat a nahradit ji právě islámským právem Šaría, což zcela volně a nepokrytě hlásají a propagují a nikdo a vůbec nic jim v tom nebrání! Paradoxem je, že toho (tedy likvidace demokracie) chtějí tito muslimové dosáhnout v podstatě demokratickou cestou prostřednictvím voleb v závislosti na masivním zvýšením počtu všech muslimů v Evropě. To se jim zatím velmi daří nejen vysokou porodností, ale v současné době i prostřednictvím obrovských statisícových mas převážně muslimských imigrantů, které Evropa přijímá, přestože jde takto o lidi, kteří současnou evropskou demokracii převážně považují za „perverzní a špatnou“ a chtěji ji proto zásadním způsobem cílově změnit k obrazu, který jim prostřednictvím proroka Mohameda údajně nařídil Alláh. Tím je dnes celý vývoj tímto směrem ještě více neuvěřitelně urychlen!

A my, Evropané mající dnes ve svém cítění historicky hluboce zakořeněné ideály humanismu, svobody a demokracie, tomu bohužel mnohdy ještě sami napomáháme. Snažíme se totiž za každou cenu tolerovat obrovskou muslimskou netoleranci vůči nám a sami tím muslimům umožňujeme, aby tyto naše ideály volně pošlapávali a ničili. Zavíráme přitom oči nad tím, že muslimové již dnes v podstatě otevřeně kolonizují části velkých evropských metrpolí, kde vytvážejí tzv. „No-go zóny“, ve kterých již demokratické právo nemá žádné místo a že těchto území rychle přibývá a náš dosavadní způsob života, demokratické právo i naše kultura jsou zde úplně likvidovány. Tato území přitom byla vybudována našimi předky a jejich muslimští kolonizátoři, kteří je zabrali, na ně nemají vůbec žádné právo ani žádné právo zde takovým způsobem cokoli měnit. Zavíráme oči nad tím, že islám je kromě náboženství také prokazatelně mocenskou nenávistnou a netolerantní fašistickou ideologií, což doposud nikde nebylo právně zakotveno. Na jedné straně plně uznáváme rovnoprávnost žen a mužů či rovnoprávnost homosexuálů ve společnosti či úplnou svobodu a rovnost všech náboženských vyznání, ale na druhé straně tolerujeme existenci a propagaci islámského práva Šaría, které hlásá, že ženy rovnoprávné nejsou, že homosexualita se trestá smrtí nebo že jediným přípustným náboženstvím je jen a pouze islám a odpadlictví od něho se rovněž trestá smrtí. Jak jinak mají muslimové chápat tento námi nečinně tolerovaný rozpor, kdy nejsme schopni jakkoli bránit a nebráníme naše svobodomyslné hodnoty a práva,  než jako naši slabost a důkaz našeho úpadku?!

Tento stav považuji po všech stránkách (právně, společensky i lidsky) za naprosto absurdní a nepřijatelný! Přitom nemusíme chtít tak moc – jen to, aby nám zůstala bezpodmínečně zachována a patřičně ochráněna současná úroveň základních lidských práv a svobod a demokratické zřízení. Jenže právě tyto věci k nám importovaný islám a jeho právo šaría prokazatelně otevřeně ohrožuje!

Jsem přesvědčený, že na pozadí současné obrovské imigrační krize již tento rozpor nelze nadále nečinně přehlížet a že si budeme muset vybrat – buď budeme nečinně tolerovat již probíhající islamizaci Evropy a naší země s jednoznačnou destrukcí současné demokracie a základních lidských práv a svobod zakotvených v Listině, nebo budeme muset co nejdříve jednoznačně postavit nenáboženskou složku islámu - právo Šaría mimo zákon a přirovnat ho k jiným nepřijatelným mocenským ideologiím, jako je fašismus či komunismus, s jejich zákazem jakékoli propagace a šíření a se všemi důsledky.

Proto naprosto podporuji a souhlasím s jakýmikoli žádoucími snahami (např. Blok proti islámu, zdroj – zde) něco takového u nás udělat.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Luděk Mazurek | pátek 11.9.2015 16:45 | karma článku: 36,63 | přečteno: 1436x
  • Další články autora

Luděk Mazurek

Můžeme být na našeho nového prezidenta hrdí a pyšní?

Přímá volba prezidenta se více či méně dotýká úplně každého z nás. Vypadá to v této souvislosti v poslední době tak, že jsme zemí se spoustou lidí plných nespokojenosti, lidí se smíšenými pocity studu, odporu, zloby i nenávisti.

26.1.2023 v 11:38 | Karma: 7,69 | Přečteno: 103x | Diskuse| Společnost

Luděk Mazurek

Veřejná novinářská štvanice, kriminalizace a ostouzení lidí jako v komunismu 50. let!

Právo demonstrovat a vyjadřovat veřejně své názory patří neoddělitelně k demokracii. Avšak kriminalizování a veřejné ostouzení demonstrujících lidí s otevřenou výzvou k jejich zavírání - to patří do fašismu a komunismu!

28.9.2022 v 20:33 | Karma: 44,28 | Přečteno: 2466x | Diskuse| Společnost

Luděk Mazurek

Ústava a Listina základních lidských práv a svobod je u nás pro vybrané lidi cárem papíru

Pokud by mně někdo před 30 lety řekl, že se k nám beztrestně vrátí bezpráví a praktiky komunismu 50. let minulého století a že pro vybrané nadřazené lidi se stane naše Ústava a Listina pouhým cárem papíru, tak bych tomu nevěřil.

5.4.2022 v 11:05 | Karma: 40,17 | Přečteno: 1689x | Diskuse| Společnost

Luděk Mazurek

Kde byla BIS před 7 lety?!

Podle slov premiéra Babiše naše BIS odvedla vynikající práci, když dnes po 7 letech odhalila děsivou pravdu - výbuchy muničních skladů ve Vrběticích mají na svědomí ruští agenti a jde tedy o akt mezinárodního terorismu a války!

18.4.2021 v 9:23 | Karma: 39,55 | Přečteno: 1651x | Diskuse| Společnost

Luděk Mazurek

Blokování účtů na veřejných serverech a cenzura.

Dne 16.12.2020 jsem na svém zdejším blogu napsal článek s názvem "Jsme znovu před rokem 1989? Kde je svoboda a demokracie, po které jsme tehdy volali?", ve kterém jsem popisoval současnou tvrdou cenzuru na Novinkách.cz.

17.1.2021 v 9:52 | Karma: 39,62 | Přečteno: 1388x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Sedmnáctiletá dívka vzala na vycházku dvouměsíční dceru, do ústavu se nevrátily

22. května 2024  16:10

Pelhřimovští policisté pátrají po sedmnáctileté Stefanii Stojkové a jejím malém dítěti. V pátek se...

Zelenskému skončil mandát, Moskva v tom vidí šanci k destabilizaci země

22. května 2024  16:09

Ukrajinskému prezidentovi Volodymyrovi Zelenskému v pondělí sice vypršel pětiletý mandát, ale...

Blíží se volby do Evropského parlamentu. Kde a jak získat voličský průkaz

22. května 2024  16:04

Volby do Evropského parlamentu začínají za dva týdny, již nyní je ale možné žádat o voličské...

Pavel dal „políček“ Bartošovi. Je pro odklad digitalizace stavebního řízení

22. května 2024  15:53

Ministr pro místní rozvoj a šéf Pirátů Ivan Bartoš inkasoval ránu ze strany, ze které to nejspíš...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2268x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik