Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Německé lživé pokrytectví je ještě mnohem větší a odpornější, než jsme si mysleli!

Do Německa (konkrétně Bavorska) dnes a denně stále proudí v průměru cca 6.000 imigrantů denně. Kolik z nich opravdu má „jakés-takés“ právo na udělení azylu? A co ti ostatní? Budou poté zase proudit opačným směrem? A kam?!

Jsme svědky naprosto neuvěřetelného a doslova děsivého pokrytectví obrovských rozměrů založeného na nadřazené a nereálné lživosti převážně německých tezí o údajné potřebě „soucitu s uprchlíky, pokrokovosti a evropských morálních zásadách“ – to vše coby „ctností zejména zemí Západní Evropy“ - oproti kritizovaným „netolerantním, sobeckým, nesolidárním, xenofobním, islamofobním a rasistickým“ zemím východní Evropy, které se prý (podle vyjádření paní Merkelové) "nepoučily ze své nedávné komunistické a totalitní minulosti".

Jak ve skutečnosti vypadá toto nadřazené úžasné „mravní ponaučení“, kterého se nám v současné době zejména od Německa reálně dostává? Vidíme to zcela zřetelně a v přímém přenosu:

Nejprve takto do Německa (v podstatě „na pozvání“ spolkové kancléřky paní Merkelové) volně a kontinuálně „vproudí“ statisíce (a v budoucnu možná miliony) cizích lidí z cizího kontinentu s jejich (jak se dnes nově a "překvapivě" dozvídáme) převážnou negramotností, nemocemi a cizí neslučitelnou kulturou, zato s jejich neutuchajícím a naprosto nereálným očekáváním jakéhosi „ráje pro všechny“. Dle nejnovějších teoretických ubezpečení zdejších politiků (pro nepřijatelnost ekonomické imigrace a z tohoto důvodu pro neudělení azylu) pak údajně zřejmě mají po nějakém blíže neurčeném čase téměř stejné statisíce lidí zase z Německa opačným směrem nějak a někam (bůhvíkam) „odproudit“ pryč! Nejprve tedy statisíce a miliony cizinců volně přijdou a následně pak skoro tytéž statisíce a miliony mají údajně stejně volně zase odejít?!

Už na první pohled něco takového je nejen naprostým nesmyslem a zcela nereálnou teorií, ale ve skutečnosti jde také přímo vědomě o bohapustou a čistou lež. Ti „odmítnutí“ totiž nejenže opačným směrem z Německa pryč proudit nikdy nebudou (v zásadě ani nemají a nebudou mít kam), ale naopak – v Německu po takovém případném neudělení azylu utečou (v zásadě jim nic jiného ani nezbude) a začnou se skrývat a zcela se vymknou jakékoli zdejší státní kontrole. A postupně se pak zradikalizují natolik, že se stanou otevřenou hrozbou a nebezpečím pro původní obyvatele a pro celou Evropu. Budou jich totiž statisíce a postupně i miliony!

Takže dnes reálně vidíme úplně jiné věci, než o jakých hovoří politici paní kancléřky Merkelové.

Např. – cca 400 trestních oznámení na spolkovou kancléřku Merkelovou pro její údajnou vlastizradu, již cca 200 vypálených ubytoven původně určených pro tyto „imigranty“, desetitisícové demonstrace odpůrců těchto imigrantů na ulicích německých měst, napadání a zraňování příslušníků německé policie těmito „imigranty“, snahy radikálních německých muslimů o začlenění nových imigrantů do jejich skupin, apod. Upřímně řečeno, jako nějaký „mravní vzor hodný následování“ to v případě takové situace v Německu pro nás moc nevypadá a ani to nesvědčí o praktikování nějakých evropských morálních zásad a německé „pokrokovosti“. Pro naše ponaučení, abychom se něčemu takovému zásadně a pokud možno bezpodmínečně naprosto vyhnuli, to však bohatě stačí!

Jako vyloženě směšné se pak v tomto ohledu jeví prohlášení, která také zazněla, že odmítnutí azylanti údajně budou pryč z Německa odsouváni letadly bundeswehru (NATO). Už vidím, jak za dané situace budou ty statisíce imigrantů po jejich teoretickém odmítnutí udělení azylu v Německu (či jinde v Západních zemích EU) chytány a takto násilně deportovány. To mnohem spíš, aby se takové naprosté blamáži předešlo, bude naopak docházet k masovému udělování azylu úplně všem, kdo si o to řekne a kdo se do Německa jakkoli a odkudkoli a z jakýchkoli důvodů dostal a dostane – to vše s evidentní a mnohokrát jasně avizovanou snahou tyto imigranty vybavit německými sociálními dávkami (tzv. "sjednocenými eurounijními" - tj. ve výši přesahující naše průměrné výdělky) a „odlifrovat je“ pak na základě povinných kvót někam do sousedních zemí východní Evropy. A to bez ohledu na velkou nespravedlnost, kterou tímto Německo obyvatelům těchto zemí způsobí a bez ohledu na obrovský rozkol a rozvrat v celé Evropě, který tím a v takovém důsledku vznikne.

Pokud se něco takového pak má opakovat i v dalších letech, jaké z toho asi pro nás plyne skutečné celkové „mravní" i jiné ponaučení? Tyto věci totiž nelze nazvat jinak, než cestou do pekel, vydlážděnou s pověstnou německou precizností německými dobrými úmysly a neuvěřitelným pokrytectvím v takové míře, která nemá v dějinách lidstva obdoby! Paní Merkelová v této souvislosti zadala a zahájila výstavbu nejméně desetiproudové dálnice do pekel. Podobně jako kdysi jeden její nejmenovaný  předchůdce ….

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Luděk Mazurek | sobota 31.10.2015 10:23 | karma článku: 41,38 | přečteno: 1979x
  • Další články autora

Luděk Mazurek

Můžeme být na našeho nového prezidenta hrdí a pyšní?

Přímá volba prezidenta se více či méně dotýká úplně každého z nás. Vypadá to v této souvislosti v poslední době tak, že jsme zemí se spoustou lidí plných nespokojenosti, lidí se smíšenými pocity studu, odporu, zloby i nenávisti.

26.1.2023 v 11:38 | Karma: 7,69 | Přečteno: 103x | Diskuse| Společnost

Luděk Mazurek

Veřejná novinářská štvanice, kriminalizace a ostouzení lidí jako v komunismu 50. let!

Právo demonstrovat a vyjadřovat veřejně své názory patří neoddělitelně k demokracii. Avšak kriminalizování a veřejné ostouzení demonstrujících lidí s otevřenou výzvou k jejich zavírání - to patří do fašismu a komunismu!

28.9.2022 v 20:33 | Karma: 44,28 | Přečteno: 2466x | Diskuse| Společnost

Luděk Mazurek

Ústava a Listina základních lidských práv a svobod je u nás pro vybrané lidi cárem papíru

Pokud by mně někdo před 30 lety řekl, že se k nám beztrestně vrátí bezpráví a praktiky komunismu 50. let minulého století a že pro vybrané nadřazené lidi se stane naše Ústava a Listina pouhým cárem papíru, tak bych tomu nevěřil.

5.4.2022 v 11:05 | Karma: 40,17 | Přečteno: 1689x | Diskuse| Společnost

Luděk Mazurek

Kde byla BIS před 7 lety?!

Podle slov premiéra Babiše naše BIS odvedla vynikající práci, když dnes po 7 letech odhalila děsivou pravdu - výbuchy muničních skladů ve Vrběticích mají na svědomí ruští agenti a jde tedy o akt mezinárodního terorismu a války!

18.4.2021 v 9:23 | Karma: 39,55 | Přečteno: 1651x | Diskuse| Společnost

Luděk Mazurek

Blokování účtů na veřejných serverech a cenzura.

Dne 16.12.2020 jsem na svém zdejším blogu napsal článek s názvem "Jsme znovu před rokem 1989? Kde je svoboda a demokracie, po které jsme tehdy volali?", ve kterém jsem popisoval současnou tvrdou cenzuru na Novinkách.cz.

17.1.2021 v 9:52 | Karma: 39,62 | Přečteno: 1388x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

USA pozastavily dodávky bomb Izraeli. Nechtějí krveprolití v Rafáhu

8. května 2024  10:51,  aktualizováno  20:49

Spojené státy odložily plánovanou dodávku munice Izraeli a kvůli jeho operacím v Rafáhu na jihu...

Plat 200 tisíc čistého, k tomu tučné náhrady. Co čeká na nové europoslance

8. května 2024

Premium Poslední měsíc zbývá do voleb do Evropského parlamentu. A českých 675 kandidátů, kteří usilují o...

Monopol skončil. Čínské satelity obsazují orbitu, znepokojují Pentagon

8. května 2024

Čína buduje svou „flotilu“ satelitů v takovém tempu, že Spojené státy ztrácejí svou dominanci ve...

Další útok na politika v Německu. Někdejší primátorku napadli v knihovně

8. května 2024  12:47,  aktualizováno  17:57

Někdejší primátorku Berlína Franzisku Giffeyovou ve středu napadl útočník, těžkým předmětem ji...

  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2295x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik