Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KD

V nemeckych a rakouskych politicich se probudily pudy z doby nacismu a sproste spilaji vychodnim narodum, za to ze to nechceme za ne resit !

2 0
možnosti
PB

...... ááá, tak vono mutti došlo že přetáhla nápřah, ale jak z teho sajrajtu nyčko ven ? Kvóty fakticky rozvalily celou unuju, bejvalí dédéráci se ji bouří, zápaďáky to ubíjí, - tak prubnem další "pokus-omyl" a vodlifrujeme ty nežádoucí do zemí původu event. do zemí bezpečných. A přesně v tomto okamžiku se dosud "pokojná" však neřízená migrace změní v časovanou bombu nejenom pro Němce, ale pro celou Evropu ..... když byla pro toto řešení vhodná doba, mutti naprosto nesoudně vítala a přijímala, tak si to ve finále vyžere s celou EU,- a si piště, že to bude hóóódně vostrý ! R^

4 0
možnosti
MN

Merkelová je asi na sebe pyšná a zalévá se před zrcadlem sebeobdivem, protože je jednoznačně klíčovou postavou v současné migraci lidských mas. Každopádně je důležitým koncovým článkem pašeráckého řetězce a tím i cenným spolupracovníkem islámského imperialismu.

Kdyby dnes Německo mělo stejné azylové podmínky a pravidla pro nelegální migranty jako ČR, tak by tam teď měli úměrně tolik azylantů jako má nyní Česko.

8 0
možnosti
Foto

Ano, paní Merkelová je zjevně pyšná na německý "humanismus" a na úžasné podmínky, které její země (v zásadě jako jediná v Evropě) mohla a může běžencům nabídnout.

Ale v této své zaslepenosti a velikášství zcela pomíjí skutečnost, že v těchto objemech a rozměrech imigrantské krize jde o naprosto neudržitelný katastrofální přístup.

8 0
možnosti
JV

J96i80r55i 90V14r20a95b69e18c

31. 10. 2015 12:16

Tady se zase setkali exbolsevici co nenavidi Nemce ,neni vam to uz trapne ,furt tem Nemcum zavidet proto ,ze jsou lepsi nez ty exbolsevicky  staty.

2 16
možnosti
EM

V čem jsou Němci lepší? V tom, jak pracují na své sebedestrukci? To jim těžko může někdo závidět.

9 1
možnosti
MK

R^ Nejlepší variantou by bylo, kdyby se zloba neuspokojených nelegálů obrátila proti těm, kteří jim ten ráj v Evropě slibovali a také vybrali peníze.

7 0
možnosti
Foto

J64a24n 64H63a13v80e76l84k88a

31. 10. 2015 11:43

Jako kdyby Merkelová a spol byla skutečným vlastníkem celého toho byznysu století - pašování lidí do Evropy. Vypadá to, že za žádnou cenu nepřipustí, aby se tento byznys zastavil. Lže, navrhuje spoustu zjevně nesmyslných opatření, hrozí trestem pro ty, kdo se snaží vnést do toho alespoň nějaký řád. PROBOHA CO SE TO DĚJE?

6 1
možnosti
Foto

Já něco velmi podobného, slovo vlastizrada tam bylo též, napsal před pár dny a vyletěl jsem jako "ententýky, čert vyletěl z elektriky" do "soukroma".

7 0
možnosti
Foto

:-) Pokud příště budete jako já zdrojově vycházet z článku samotných velkých Novinek.cz, pak nic takového snad nehrozí.

7 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2295x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik