Ještě si někdo myslí, že jde jen o nebohé uprchlíky chtějící si zachránit životy?

Může si "zoufalý uprchlík" vynucovat vstup z bezpečné země do jiné země se zbraní v ruce? Může si takový uprchlík vybírat a nárokovat azyl kde se mu zlíbí a pohrdat čímkoli jiným? Může být za uprchlíka považován vlastně kdokoli?

Nemůže! Ani podle jakýchkoli zastralých či nejnovějších mezinárodních dohod, úmluv, listin či zákonů, ani podle obyčejného „selského rozumu“. To, co se dnes děje, už nikdo se zdravým rozumem nemůže považovat za „zoufalé volání o pomoc od potřebných lidí prchajících před válkou a zachraňujících si tím jejich vlastní životy“. Takoví lidé by se rozhodně nechovali tak, jak se chovají. Nevynucovali by si se zbraněmi v rukách nelegální přechody hranic mezi zeměmi, kde jim již nic nehrozí a už vůbec by přitom jako živé štíty nepoužívali vlastní děti (zdroj – zde), jejichž životy naprosto otevřeně ohrožují a pohrdají jimi tak, jakoby pro ně ani neměly žádnou cenu!

To již není jen nějaká humanitární uprchlická katastrofa a imigrantská krize obrovských rozměrů, při které bychom důvodně měli pomáhat. A nebyla jí z velké části ani od samého počátku.

To je dle mého názoru naprosto otevřená a také i hromadně organizovaná a řízená invaze převážně mladých mužů do Evropy, kterou takto chtějí násilím obsadit a kolonizovat. Nasvědčují tomu všechny znaky a chování tisícových davů imigrantů valících se do Evropy a dnešní události na Maďarsko-Srbské hranici jsou toho dokladem. Pokud se zfanatizované ozbrojené davy pokoušejí protrhnout hraniční zátarasy a násilím si vynutit vniknutí na území Maďarska, je zcela v souladu s jakýmkoli mezinárodním právem, pokud proti nim Maďarsko nasadí rovněž ozbrojenou sílu a takovému vpádu za všech okolností zabrání! Není možné připustit, aby takový dav mohl volně proniknout dále na území Maďarska (a tedy EU) a ohrozit civilní obyvatele bydlící v blízkosti zdejší státní hranice. Není možné připustit, aby pak takové tisícové davy případně volně procházely našimi zeměmi, městy a obcemi a není možné připustit, aby takto mohly ohrozit i naše obyvatele a brát si od nich třeba i násilím cokoli se jim zlíbí (od potravin, přes věci v jejich obydlích až možná po jejich samotné životy). To opravdu není možné. Ozbrojený zfanatizovaný dav rozhodně není žádný pokorný azylant ani "turista".

Je vysoce pravděpodobné, že se situace s nárůstem počtu takových davů v náporu na Maďarsko-Srbskou hranici (a možná i jinde) bude dále vyostřovat a vyhrocovat a že se současně budou stále více hlasitě ozývat nejrůznější lidskoprávní organizace kritizující současný postoj Maďarska bránícího zde nejen hranici vlastní země, ale současně i vnější hranici EU.

Proto je v současné době naprosto nezbytné vyslovit Maďarsku v této jeho strašně těžké situaci maximální podporu a uznání. Maďarsko zde brání i náš klid a bezpečí a patří mu za to náš dík! A lidskoprávní organizace placené z našich peněz raději zavčasu rozpusťme, než nám svými „dobrými úmysly“ vydláždí cestu do skutečných pekel. V případě ozbrojených davů je totiž jejich jakákoli působnost naprosto "mimo mísu".

Autor: Luděk Mazurek | středa 16.9.2015 19:54 | karma článku: 42,46 | přečteno: 2119x