Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Včera, když jsem sledoval "bitvu" imigrantů s madarskou policií, byl jsem na imigranty děsně naštvanej. A to patřím k lidem, kteří jsou přesvědčeni, že 10 až 30 tisíc přistěhovalců ročně v Česku zvládneme úplně bez problémů.

Moje naštvanost na imigranty škočila ve chvíli, když jsem poslouchal zpravodajce ČT přímo s místa bojů. Ten sdělil, že konflikt začal ve chvíli, kdy madarská policie na chvíli uvolnila přechod a imigranti to pochopili jako pokyn, že mohou vstoupit na území Maďarska. A tak začali přes přechod přecházet. V té chvíli Maďaři přechod uzavřeli znovu a migranty začali tlačit zpět. Vznikl zmatek, protože ti vzadu netušili, že ti vpředu nemohou pokračovat dál. A do tohoto zmatku začali Maďaři kropit imigranty vodou a slzným plynem.

Takže osobně považuji Maďary buďto za hovada, co se úmyslně snaží vytvořit konflikt s imigranty a se Srbskem,  a nebo maďarskou policii řídí nesvéprávný pitomec.

Každopáně pořádek na hranicích nakonec neudělali Maďaři, ale Srbové, kteří rozvášněné imigranty a rozvášněné Maďary od sebe oddělili.

Nejspíš to skončí oficiálním protestem Bělehradu, protože Maďaři pronikli na uzemí Srbska a stříleli tam slznými granáty.

0 0
možnosti
Foto

Pane Šejna, nikdo z nás tam na Maďarsko-Srbských hranicích nebyl a není, takže se musíme spolehnout jen na zprostředkované informace.

Já bych k tomu řekl asi tyto dvě věci:

1. Vytvářet si jakýkoli názor jen podle zpravodajce ČT je podle mě holým bláznovstvím a můžete si klidně vsadit na to, že pravdou bude pravý opak toho, co ČT prezentuje.

2. I kdyby nějakým zázrakem bylo pravdou to, co takto na takovém základě píšete, tak to na celé věci vůbec nic nemění, protože nikdo si nemůže dovolit jakýmkoli způsobem vymáhat neoprávněný vstup na území cizího státu.

Mají snad ti lidé vstupní víza? Nemají! Mají právo dožadovat se vstupu? Nemají! Domáhají se ho v davech se zbraněmi (i železné tyče jsou zbraněmi) v rukou? Domáhají! 

Tady se není o čem bavit, protože cokoli jiného je nepodstatné.

1 0
možnosti
AEA

Ano mate rpavdu je to nasilna obsazovani Evropy nasilniky a teroristy z ISIS co bylo dobre naplanovane... pomaha v tom Turecko a jini... 

Please, rozsirujte dal, at lidi vidi a vedi jake  podvody se dejou s emigrantama, většina  novin to taji >>

>> http://absolon.blog.idnes.cz/c/476252/valka-o-evropu-uz-zacala.html

3 0
možnosti
ZJ

Za vše může Klaus! Nebo ne?

Odpovězte vy všichni, co jste na něj chtěli podat žalobu pro vlastizradu, kdy se zdráhal podepsat Lisabonskou smlouvu. Co si dosud necháváte vymývat mozky ČT a přidruženým stádem novinářů (kmotr Kmenta),sociologů (Šiklová), a dalších OSOBNOSTÍ.

Stále je ještě EU vyspělý ráj, který kazí pouze nezodpovědní?

Nebo se to soudruhům z Německa a Francie nepovedlo?

1 0
možnosti
OP

Byť jsem pacifista, budu naprosto souhlasit, pokud Česko pomůže Maďarům i vojenskou silou. 

Na rozdíl od vás si myslím, že davy migrantů se odkloní jiným směrem, už se tak i děje

0 0
možnosti
JP

J44a52n 10P38a57l73l24a22s

16. 9. 2015 21:54

Srbové začínají směrovat imigranty na chorvatskou hranici. Vzhledem k animozitám mezi těmito státy to zavání obrovským průšvihem.

0 0
možnosti
JL

Možná se teď Evropani proberou ze spánku a iluze, že zlý svět je daleko. Možná i mladá generace zvedne ksichty od svých mobilů a všimne si, že existuje taky nějaká realita mimo jejich virtuálního světa.

7 0
možnosti
HH

Bohužel, takto to vidí jen obyčejní lidé se "selským" rozumem. Vystudovaní a na patřičných místech již oslepli a mají "globální"rozum.

13 0
možnosti
JL

J25á37n 37L31o90s71k35o26t

16. 9. 2015 20:08

Pán Mazurek, karmaR^R^R^

12 0
možnosti