„Dva muži na jednu Češku!“

Pokud zastáváte názor, že hordy imigrantů valící se do Evropy nemají vůbec žádný důvod zůstávat v našem malém Česku a že tudy nanejvýš pouze rychle proběhnou někam jinam, tak zbystřete. Jeden důvod by tady možná byl ...

Češky jsou v průměru velmi krásné, pracovité, hodné, vzdělané, inteligentní, zdravé a plodné. Prostě jsou nejen u nás, ale i ve světě velmi žádoucí a také i žádané a v tomto ohledu na ně můžeme být opravdu pyšní a měli bychom si jich maximálně považovat. Kolik jich vlastně u nás v Česku žije v jejich produktivním věku ve vybraných kategoriích od 15 do 34 let (tj. v rozhodujícím rozmezí pro toto naše zkoumání) a kolik jich tu tedy dnes máme?

Můžeme si pomoci statistikou našeho posledního sčítání lidu z roku 2011 (oproti dnešku to nebude žádný podstatný rozdíl) – zde.

Pokud sečteme údaje v příslušných relevantních políčkách těchto výše uvedených statistických tabulek, zjistíme, že jsme u nás v Česku v roce 2011 měli ve věkové kategorii 15 - 34 let (tj. v tomto produktivním věku tzv. ekonomicky aktivních lidí - zaměstnaných, samostaně výdělečně činných i nezaměstaných) celkem 1,071.387 mužů a 869.937 žen. Je tedy vidět, že už tehdy u nás byly dívky a mladé ženy v poměru k mužům v menšině a tedy již jen tohoto důvodu (nehledě k těm mnoha ostatním výše uvedeným) byly dost vzácným a žádaným „zbožím“ a je tomu tak nepochybně stále.

Dnes se ovšem k nám k tomu ještě nově valí vlna imigrantů, která těmito čísly může notně zamíchat. Podle všech dosavadních zjištění se totiž u nich jedná asi z 90 % především jen o mladé muže právě ve věku od 15 – 34 let! To je známý a doložitelný fakt, konkrétně např. i z našeho imigrantského zařízení v Bělé pod Bezdězem, kde původně pobývalo celkem 380 ilegálních běženců a z nich pak bylo 31 (mužů, žen a dětí coby rodin) přemístěno jinam a zbyli tam pouze mladí muži. U nich pak v zásadě existují pouze dvě možnosti. Buďto jsou tito mladí muži svobodní a bez závazků a v takovém případě u nich je a bude silná potřeba nějaké ženy v Evropě (a tedy i u nás) získat a mít. Nebo jsou to muži, kteří utekli ze zemí zmítaných válkou, kde své ženy dnes zanechali napospas jejich osudu (a jen možná si je někdy v budoucnu k sobě do Evropy vezmou, což ale nemůžeme vědět ani jakkoli předvídat). Ani přitom ale není vyloučeno, že i v takovém případě u nich stále je a bude silná potřeba nějaké další ženy pro sebe v Evropě získat a mít, protože islám pro muže připouští mnohoženství (až 4 ženy současně), nemluvě o tom, že tímto způsobem tady mohou také poměrně snadno získat žádoucí občanství.

Na veřejnosti pak u nás zazněly (např. v ČTV tuto věc prosazoval pan Milan Kohout vyučující mimo jiné na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy) názory a požadavky, že by nám údajně prospělo přijmout až 1 milion imigrantů, což by pak v daném poměru představovalo reálný nárůst populace o nějakých 900.000 takových mladých mužů ve věku od 15 do 34 let plus o jen asi 100.000 žen a dětí. To by znamenalo, že rázem by se tím poměr mužů a žen v této rozhodující věkové kategorii u nás velmi dramaticky změnil, a to na zhruba 1,971.387 mužů oproti 969.937 ženám (vč. zde započtených předpokládaných 10% imigrantek v jejich celkovém počtu cca 100.000).

Výsledný poměr mezi mladými muži a ženami by pak teoreticky u nás v Česku vznikl tento - 2 muži (z toho 1 Čech a 1 imigrant) na 1 ženu (zde v drtivé většině jedině Češku). Za takové situace je jakékoli tvrzení o "zamezení vymírání Čechů za pomoci imigrantů" podle mě naprostým nesmyslem a pravdou je naprostý opak, protože Češi by totiž ve skutečnosti takto vymírali ještě násobně rychleji než je tomu dnes a ubývalo by jich dokonce přímo exponenciální řadou. Děti imigrantských muslimů se totiž v drtivé většině případů nikdy Čechy ani ateisty či křesťany nestanou.

Uvědomil si někdo z plamenných zastánců přijímání imigrantů, že nabídka skvělých dívek a žen je u nás už dnes našimi mladými muži zcela obsazená a vyčerpaná a že v ní pro jiné další mužské konzumenty už není absolutně žádné místo?!  A že pokud k nám dále vpustíme až dvojnásobek dalších mladých mužů, tak to zákonitě nemůže skončit dobře?

Jako příslušník naší mužské populace jsem zásadně proti takovému obrovskému a nežádoucímu zvyšování již dnes existujícího genderového napětí v naší společnosti plynoucího z nedostatku mladých dívek a žen. Navíc z vědomím toho, že v muslimském pojetí není žena s mužem rovnoprávná a je mu podřízená, takže by se naše Češky oprávněně mohly cítit být muslimskými imigranty ohrožené. Nakonec nárůst znásilnění páchaných muslimskými imigranty všude v Evropě je toho dokladem a dalším strohým statistickým faktem. Proto bychom měli naše ženy před něčím takovým raději ochránit a nikoli a v žádném případě je takovému možnému ohrožení ještě dobrovolně vystavovat.

Svůj názor by pak v tomto směru měly rozhodně nahlas říct a říkat i ženy samotné. Pokud se tedy nechtějí stát jakousi "štvanou a lovnou zvěří" a čím dál častějším objektem nevybíravého sexuálního násilí.

Autor: Luděk Mazurek | čtvrtek 6.8.2015 9:47 | karma článku: 38,48 | přečteno: 2585x