Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mnoho českých žen jezdí do Tuniska a Maroka za sexuální turistikou. Arabští gigolové jsou žádané zboží. Ostatně soudím, že arabští plnokrevníci ovládnou Evropu skrz své mužství. ;-D;-D;-D

1 0
možnosti

J90a37r41a 88R43a66n54k

6. 8. 2015 20:31

Nasla jsem nazev rakouskeho filmu, ktery dokazuje smutnou realitu:

Paradies: Liebe (2012) - IMDb

http://www.imdb.com/title/tt1403214/

0 0
možnosti
Foto

Vaše panika je zcela namístě - když tu budou ti svalnatí, temperamentní a sexuálně výkonní Afričané, která Češka by před nimi dala přednost zakyslému bledému bambulovi, který ani v horkých letních dnech nemá lepší program než pofňukávat nad počítačovou klávesnicí? :-)

3 4
možnosti

Nepište o sobě a napište raději nějaká fakta k věci!!

6 0
možnosti
Foto

Navíc tito afričtí imigranti mohou na základě sledování porna na internetu nabýt lehce dojmu, že všechny bílé ženy jsou děvky dychtící po souložení s muži tmavé pleti. A podle toho se pak mohou i chovat.

2 0
možnosti

A Ceske zeny na zaklade sledovani porna mohou nabyt lehce dojmu, ze cernosi jsou neobycejne dobre vybaveni a podle toho se chovat.

3 0
možnosti

Autor má, bohužel, velmi nepříjemnou pravdu v tom, že africký imigrant se Evropanem nikdy nestane, natož jeho potomci. Namísto multikulturalisty prosazované obohacení evropské kultury by vznikly dvě paralelní kultury naprosto neslučitelné, protože jsou si vzájemně protikladné. Namísto obohacení bychom byli svědky stálého sociálního napětí a konfliktů. Pokud o tom někdo pochybuje, stačí se podívat do států jako jsou Británie, Francie, Švédsko, kde s Afričany mají dlouhodobé zkušenosti. Namísto asimilace a splynutí dochází k růstu zločinnosti, revoltě, marginalizaci, nevraživosti, odmítání... V takové zemi by se mi vůbec nelíbilo žít, nemluvě o dětech a nástupcích, kterým bychom vlastní hloupostí připravili velmi nehostinné prostředí.

2 0
možnosti

J15a54r51a 85R90a84n41k

6. 8. 2015 20:24

Tak Afrika je celkem dost velika a hrdy Masaj se urcite nesnizi k znasilnovani bile Evropanky, nedavno jsem mela vypujcene rakouske DVD - bylo to o malych cestovkach pro sigle zeny, dost smutne, co se v hotelich "all inclusive" v africkych destinacich odehravalo. Ty bile zeny se doslova nabizely, zkusim najit nazev filmu - smutny, ale poucny.

0 0
možnosti

vy si myslíte, že vzdělaná a emeancipovaná žena netouží po ničem jném, než se provdat za imigranta "bez závazků", sedět doma na zadeli, rodit děti a utírat jim zadky? Uvědomte si, že ze mladým tmavým inigrantem časem přijde i jeho početná rodina.

1 2
možnosti

Nebojte, Jourová vymyslí kvóty kolik žen z majority se musí vdát za uprchlíky, aby to bylo správně multikulturně vyvážené.

4 0
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2295x
Zajímám se o dění ve společnosti a mnohé věci mně připadají absurdní a nehodné 21. století. Nemám rád lživé zpravodajství a komentáře, politickou korektnost a pokrytectví a rád otevřeně nazývám věci pravými jmény.

Píšu jen tehdy, pokud mě něco skutečně "nadzvedne".

Seznam rubrik