Když zuby bolí.

Článek psaný na pokraji zoufalství..:)

Musím se Vám svěřit. Už mě totiž nikdo nechce poslouchat..:)

V pátek jsem byla u zubaře na vytržení dolní osmičky - tzv. zubu moudrosti. I když já bych mu spíš dala název - zub umučení..:)

Na samotný zákrok jsem se strašně těšila, i když to asi vypadá podivně:) Ale jelikož je dneska zubař "nedostatkové zboží"- a čekání na utrpení:) bývá dlouhé, nemohla jsem se dočkat až bude zub konečně venku, a já budu mít jak se říká - "svatej klid. To jsem se ale přepočítala..:)

Sice mě kamarádi předzásobili zaručenými hororovými "veselými" příhodami z "natáčení":), ale já nad tím mávla rukou, protože já jsem přece na rozdíl od nich strašná hrdinka..:)

Nastal den "zub" D. Samotné trhání probíhalo celkem poklidně, pouze asi deset minut:) Ne, to přeháním:) Bylo to asi pět minut, ale určitě znáte ten pocit, kdy po píchnuté injekci čekáte na "smrt" a tuhnete a tuhnete..Někteří téměř doslova..:)

Když jsem s úlevou poděkovala - tak mě napadá, zubař je asi jediný člověk, kterému děkujeme za bolest a za to, že nám něco vzal:) - a rychle za sebou zavřela dveře, byla jsem v tu chvíli fakt šťastná, že je utrpení "mladého Boháčka" :) konec. To ale byl snad největší omyl v mém životě. To co následovalo potom, bych snad nepřála ani svému největšímu nepříteli.

Můj nejintimnější:) přítel je teď mražený špenát:) Tváří v tvář spolu usínáme a taky se tak budíme:)Vypadám teď jak chodící reklama na tenisový míček. Ale prý může být i hůř...:)

V noci jsem si v zoufalství vyhledala stránky o vytrženém zubu moudrosti, a to co jsem tam našla, by vystačilo na dvě hororové knihy:)

Celý chat zoufalých lidí, radících si navzájem ve své zubní bolesti. Pravda, za některé rady jsem byla ráda - teda krom té o vysekání zubu bruslí:) -  i když jinak mám Toma Hankse ráda, ale film "Trosečník", bych opravdu teď nechtěla znovu vidět..:)

Alespoň jsem ale zjistila, že si tím prochází spousta jiných lidí a nezbývá než vydržet a doufat, že se třeba už zítra ráno neprobudím, jako "lakomý křeček":)

Tak mi prosím držte palce, ať se dnes konečně už trochu vyspím a ten špenát už budu potřebovat pouze k obědu..:)

 

Autor: Lucie Prochazkova | středa 30.1.2008 17:50 | karma článku: 12,41 | přečteno: 1140x