Kdo se bojí, nesmí do blogu

Aneb - deset zásad k zachování si duševního zdraví každého bloggera..:)

ZÁSADA č.1 - Každý blogující by měl před svým prvním vstupem na blog, absolvovat kurs sebeovládání a alespoň dva zápasy ve volném stylu..:)

ZÁSADA č.2 - Blogující by měl být po všech stránkách dokonalý, bezchybný a neomylný. Jeho "modlou" by se měla stát kniha mistra J.Husa - "O pravopisu českém"..:)

ZÁSADA č.3 - Každý blogger by měl večer zkontrolovat, jestli má v koupelně vyplou karmu, jejím zapnutím by se totiž mohl nechat otrávit..:)

ZÁSADA č.4 - Blogger by měl mít nárok na pravidelný přísun uklidňujících léků zdarma..:)

ZÁSADA č.5 - Blogující by měl mít k dispozici svého osobního psychiatra..:)

ZÁSADA č.6 - Než blogger pošle článek do "éteru" , měl by si ho ještě nejméně desetkrát přečíst - a poté ještě chvíli meditovat, a až pak se rozhodnout, jestli ho chce opravdu poslat..:)

ZÁSADA č.7 - Blogger, který vydrží blogovat déle než týden, by měl mít nárok např. na stravné, nebo na rekondiční pobyty se sobě vybraným dalším - jemu oblíbeným - bloggerem..:)

ZÁSADA č.8 - Blogující by si měl osvojit zákady flegmatismu - bloggeři žijící v partnerském svazku, již tyto základy mají..:)

ZÁSADA č.9 - Rodinní příslušníci bloggera by měli ovládat kurs první pomoci..:)

ZÁSADA č.10 - Při skonání blogujícího u počítačové klávesnice, by rodina pozůstalého měla mít nárok na odškodnění - např. v podobě jeho archivovaných článků i s diskuzemi pod nimi...:)

p.s VAROVÁNÍ - PŘI ČTENÍ TĚCHTO ZÁSAD HROZÍ NEBEZPEČÍ ÚRAZU IRONIÍ A NADSÁZKOU..:)

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lucie Prochazkova | pátek 1.2.2008 8:45 | karma článku: 12,75 | přečteno: 655x