Asi to už začalo, Švédi budou převychováni!

Vážení, připravte se na akci "Vyzýváme vládu k přijetí uprchlíků ze Švédska!". Tedy asi v první vlně zdrhnou imigranti křesťané a konvertité. Původně hledali v liberálním Švédsku svobodu a asi ani zde nakonec ten klid a svobodu nenaleznou. Už delší dobu se píše, že muslimové napadají hlavně Arabky křesťanky. Od výhrůžek po brutální útoky. U imigrantů etnických Švédu by jsem byl opatrný, mnoho co bude utíkat volila strany co na imigraci stavěly.

Taky si říkám, že reakce na požáry v mešitách, byla připravena nějak rychle. Přes svátky se dohodnou a zmobilizují úředníky, rozpočet, organizaci... Jindy reakce trvá nějaký měsíc... Že by něco ve stylu požár Reichstagu? Staré triky, dobré triky!!!!
Švédská ministryně kultury oznámila, že v reakci na nedávné vandalské útoky proti mešitám, vláda zavede národní program pro boj proti islamofobii. "Cílem je vzdělávat lidi o islámu a ke snížení předsudků" - řekla ministryně Alice Bah Kuhnke (muslimka).
Organizace "Anti-rasisté" se znamením půlměsíce, organizovalo shromáždění v centru Stockholmu, pod heslem "Nedotýkejte se mé mešity." Tam bylo asi tisíc lidí. Podobné shromáždění organizovali přistěhovalci v Malmö a Göteborgu.
Někdo psal, že Švédští občané hájí muslimy a projevují jim podporu. Pravdou ovšem je, že především muslimové hájí muslimy a projevují si podporu!
Švédská vláda již zvýšila hlídky v okolí míst bohoslužeb muslimů. Problém bude, až policie bude etnickým Švédům bránit se bránit. Tedy bránit si holé životy.
"Jednou z nejdůležitějších věcí, kterou můžeme udělat, je, nedat se zastrašit," - řekla ministryně Bah Kuhnke v Stockholmu - s tím, že vláda již zavádí národní program v boji proti islamofobii.
Imigrace se stala žhavým tématem diskusí ve Švédsku, který přijímá více přistěhovalců na hlavu, než kterékoli jiné evropské zemi.
Přibližně 16% švédské populace je cizího původu, mnoho z nich pochází z Iráku, Afghánistánu a Sýrie - všechny země s muslimskou většinou.
Zajímavé je, že jen v Malmö je nahlášeno velké množství požárů, napadení budovy místního soudu, restaurací, dokonce zapálili policejní auta před stanicí. 55 oblastí ve Švédsku nemá stát pod kontrolou.
A vyhlásila vláda projekt pro převýchovu muslimů k lepší integraci do společnosti? Pro odstranění islámským předsudkům proti nemuslimům?
V minulém roce bylo hlášeno přes 5500 znásilnění Švédek ze strany muslimů. Podle statistik nahlásí znásilnění něco kolem 20-25% napadených. Švédsko vede v evropské statistice znásilnění na obyvatele. A byla nějaké kampaň vedená k muslimům, že je to zrůdné? Vyhlásila vláda nějaký program, kde budou muslimští muži převychováni a poučeni, že se to nedělá? Navíc dostávají při dopadení nejmírnější možné tresty.
A ta masová imigrace ze Švédska, není otázkou zda, ale kdy. Ona už ta emigrace nastala. Švédsko si stěžuje na odliv špičkových odborníků a nejvzdělanějších občanů.
Tedy ten odliv nejschopnějších Švédů tady byl už dávno. Tenisté, hudebníci, umělci, každý kdo něco vydělal, poznal progresívní kolektivistické zdanění a raději utekl jinam. Dokonce režisér Bergman žil v dobrovolném exilu v bavorské metropoli Mnichově, rozhořčen na švédskou vládu a úřady, že byl křivě obviněn ze závažných daňových úniků. V reakci na to zrušil své plány na natáčení dalších filmů, ukončil činnost svého vlastního filmového studia a propustil všechny své spolupracovníky. Ačkoliv se obvinění ukázala jako nesprávná, po 8 let se přes prosby švédského premiéra a kulturních kruhů odmítal vrátit. Vrátil se teprve, když za ním přeletěl do Mnichova premiér a Švédsko zmírnilo daňové zákony.
Předpokládám, že Švédsko je jen laboratoř, ověřující si scénář islamizace a potlačení demokracie. Demokracie v této zemi přestala existovat koncem minulého roku, kdy se strany podporující bezhlavou imigraci dohodli na vládnutí až do roku 2022 a vyšachovati tak jedinou proti-imigrační stranu.
Tak tohle v české republice tedy opravdu nechci! A vy to někdo chcete?

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Luboš Král | neděle 4.1.2015 12:31 | karma článku: 42,51 | přečteno: 3766x