Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Keby švédski politici boli platení arabskými petro-dolármi, tak by svoju prácu nemohli robiť lepšie. Ale už Lenin pred 100 rokmi vedel, že "užitoční idi0ti" pracujú s väčším nasadením, ak to robia z vlastného presvedčenia a zadarmo...

V časoch Stalina a komunizmu vo východnej Európe bolo na Západe množstvo jeho podporovateľov. Komunizmus však padol, a tak si títo intelektuáli našli nový objekt, do ktorého zadnice sa usilovne tlačia - islam a moslimov...

1 0
možnosti
KM

Tak to je vtip desetiletí, muslimka ministryně kultury. :-D Naše kultura (

v užším slova smyslu) je pro muslimy haram. :-D

A v širšim koneckonců taky :-D

5 0
možnosti
ON

O96t81t82o 54N82o58v34a29k

4. 1. 2015 21:28

CR nastesti neplati obcanum z EU zadne davky, melo by se to dat tak, ze kdo z pristehovalcu min. 5 let nepracoval, nema na davky narok.

Kdyby to tak delalo i Svedsko, meli by klid.

Vite co je smutne, ze kdyz tam prijde IT odbornik z EU, je sam a nema tedy co odecitat z dani, tak jako spickovy IT pracovnik vydelava mene, nez rodina imigrantu, kteri nikdy nepracovali, bavim se o cistem prijmu. Takze se nedivim, ze mladi Svedi utikaji pryc.

No v CR by jsme taky nemeli davat cikanum 60.000/mesic, ale skutecne hmotne zabezpecni, tedy jidlo, byt, stravu a obnosene sactvo [>-][>-][>-]EUEUEU

1 0
možnosti
AR

Bylo by dobře kdyby Švédsko padlo na hubu ať máme nějaký odstrasujici případ

1 0
možnosti
SS

Ten pocet znasilneni je celkovy pocet znasilneni, nikoliv pocet znasilneni spachanych muslimy! Pristehovalci (z EU i z oblasti mimo EU) jsou zodpovedni za vice nez polovinu znasilneni, coz je dost velke cislo, pokud si clovek uvedomi, ze pristehovalci tvori jen 16% populace ve Svedsku.

Multikulti vychova a propaganda bezi uz davno, tj mnoho let. To neni zadna novinka.

0 2
možnosti
ON

O87t21t96o 76N61o68v32a56k

4. 1. 2015 21:31

Ne, dokud tam nebyli muslimove, tak zadne znasilneni neznali, 99,99% znasilnovatelu jsou muslimove, Svedi jim rikaji proto, ze uz je to 2generace, tedy generace, ktera se narodila ve Svedsku .. ale Sved se jmenem Abdul proste neni Sved, stejne jako Erzika neni vnimana jako Ceska, proze se nezaclenily !!!

proto bych prestal rikat imigrat a sved, ale rikal bych vyznani a etnicitu a bude nam jasno.

2 0
možnosti
AT

K tomu počtu znásilnění .... http://indruch.blog.idnes.cz/c/442205/Mem-o-znasilnenych-Svedkach.html

Pokud ke všem informacím v blogu přistupujete se stejnou pečlivostí, pak musím parafrázovat klasika: "Muslimská enkláva by zajásala"

0 0
možnosti
Foto

Před 25 léty ve Švédsku znásilnění bylo něco mimořádného.  Švédsko mělo obecně málou kriminalitu.  Mam tam několik,  známých a ti říkají,  že nikdo nezamykat ani dům. Krádeže aut skoro žádné. Kriminalita spíše ve velkých městech. Dneska je důležité v domě zabezpečovací a kamerový systém. Co se podle nich změnilo? Jsou tam imigranti. A nárůst znásilnění podle nich odpovídající nárůstu imigrace.  Švédi nikdy kvůli politické korektnosti neoznačí původce násilí a proto nejsou statistiky.  Proto znásilnění převážně muslimové,  etnických Švédů bude jistě nějaké procento, ale odpovídající počtem přiblížně stavu před 25 lety.

3 0
možnosti
OP

Není slyšet o pátrání po tom, kdo ty mešity opatrně zapaloval, aby nebyly žádné škody. Nějak tak možná skončilo Mohenjo Daro či Harappa

1 0
možnosti
VH

Podle všech tabulek patří Švédsko k zemím s největší kvalitou života. Samozřejmě blbci se najdou všude. Jak ti, co zapalují mešity, tak i mezi přistěhovalci.

1 13
možnosti
PN

Taky se dočkáte!  Máte děti?  Jen tak dál...... Rv

6 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2323x
Člověk a občan.