Perlička: My jsme stávku (taxikářů) nepotřebovali

A přesto jsme hodinu jen popojížděli. Stačila jedna, nebo snad víc dopravních nehod na R7  -  a na ruzyňské letiště jsme jeli autem hodinu. Nutno dodat odkud.

Na Pražském okruhu – zhruba od křižovatky na Horoměřice (tam co stojí dům s nápisem Gabiony) k odbočce na letiště. Odhadem asi 900 metrů. Někde dál směrem na Kněževes byla er sedmička kvůli dopravínm problémům ucpaná – a bylo vymalováno.

 

Ještě že jsme nikam neletěli. Pouze jsme se vydali na aeroport posnídat (když milujete leteckou dopravu, milujete i letiště a jeho atmosféru a není vám zatěžko dát si tam čas od času gáblík) a mimoto jsme si jeli prohlédnout úžasný model ruzyňského letiště vytvořený z kostek lega (foto snad někdy časem).

 

Na Pražský okruh jsme odbočili ve směru z Bílé hory kolem sedmé, na letišti zaparkovali v osm. V rádiu mluvili o dopravní zácpě v centru  metropole (na magistrále) kvůli stávce taxikářů. My jsme nic takového nepotřebovali – a přesto jsme si to užili vrchovatě.

... Dnes (8/2) ráno mezi sedmou a osmou. V zácpě na Pražském okruhu, resp. už na Lipské ulici směrem na odbočku k letišti. Foto z auta.

Autor: Lubomír Stejskal | pondělí 8.2.2016 12:15 | karma článku: 18,22 | přečteno: 850x