Kouzlo nechtěného?

Twitterový účet má dnes kde kdo. Americký prezident, mluvčí prezidenta českého, autor tohoto článku – a také lídr íránského ajatolláhovského totalitního režimu Alí Chameneí. V minulých dnech se na něm vyjádřil ke kampani  #MeToo.

Jak je ostatně patrné z následujícího screenshotu.

 

 

V odkazu nabízí doporučení. Řešením proti sexuálnímu obtěžování je – hádejte třikrát. Ano, hidžáb. Jak prosté.

 

Pikantní ovšem je, jak upozorňuje dnešní (6/10) vydání serveru Jpost. com v článku „AMERICAN GOLD MEDALIST ALY RAISMAN USED IN IRANIAN HIJAB VIDEO“, že íránský lídr doplnil svůj tweet videem (odkaz níže), na jehož začátku vystupuje Aly Raismanová. Tedy špičková židovská gymnastka reprezentující Spojené státy. Mimo jiné má ve své sbírkce zlato za prostná z OH v Londýně, kde cvičila na hudbu populární židovské lidové písně Nava Hagila.

 

Což o to. Aly kromě toho podporovala kampaň, aby na OH byla držena minuta ticha za izraelské sportovce zavraždění arabskými teroristy na hrách v Mnichově 1972. A dále: v roce 2013 zapálila oheň na zahajovacím ceremoniálu makabiády (tzv. židovské olympiády), k čemuž došlo na Teddyho stadionu v izraelském hlavním městě Jeruzalémě.

 

Nevím, jestli všechny tyto souvislosti si muž, který patří mezi špičku těch, kdo Izrael k smrti nenávidí, uvědomil či nikoli; zato vím naprosto jistě, že Aly Raismanovou do hidžábu nedostane.

Po nedávném snímku z jihoíránského Šírázu, kde na billboardu uctívajícím vlastní vojáky byla fotografie příslušníků izraelské armády, je to další pozoruhodnost z temné říše ajjatoláhovského zla.

 

Alespoň někdy je při zprávách z této země důvod k letmému pousmání.

 

Video najdete, když kliknete  SEM (A. Raismanová je hned na začátku)

 

Autor: Lubomír Stejskal | sobota 6.10.2018 15:20 | karma článku: 17,05 | přečteno: 517x