Celebrity na blogu: Liv a Elle

Na temnoucím nebi VIP, když slunce splyne s horizontem Středozemního moře, září nad Svatou zemí hvězda nad jiné úchvatná. Jmenuje se Bar Reafaeli.

 

Mnoho mužů toužilo po její náruči, vyvolených bylo ale jen několik. Třeba Leonardo DiCaprio. To už je ale pryč. Izraelska topmodelka patří od jisté doby jedinému muži. Manželovi. Izraelskému byznysmenovi Adimu Ezrovi.

 

Vzali se v březnu 2015 a v srpnu 2016 se jim narodilo první dítě. Dcera. Dostala jméno Liv.

 

Čas plynul a ani český bulvár tom neopomněl informovat. Na začátku jara jsme se dozvěděli, že Bar je opět v požehnaném stavu. V pátek 20. října 2017 porodila druhého potomka. Druhou dceru. Jmenuje se Elle.

 

Kdo má smysl pro krásu, pro toho jsou určeny následující snímky. Neboť krása povznáší ducha.

... Bar Refaeli na společenské akci "People Style Award" v Mnichově v roce 2016. Blond dáma v černém je její maminka, někdejší izraelská modelka Cipi Levinová. (Zdroj: Gettyimages)

 

... svatební den - šťastný den. Bar a Adi. (Zdroj: Mailonline)

 

... červen 2014. Bar na obálce časopisu F. Tak vypadá izraelská krása. (Zdroj: Fashion Model Directory)

 

... jen nemnoha modelkám se dostalo té cti pózovat na trupu letounu. Bar se to podařilo. Díváme se na stroj, kteří mnozí z nás dobře známe. Boeing 737 americké společnosti Southwest Airlines. (Zdroj: Israel21c)

 

PS: Dcera modelky, sama špičková modelka, má dvě dcery. Také budoucí izraelské modelky? Po roce 2035 budeme vědět víc ... 

Autor: Lubomír Stejskal | úterý 24.10.2017 8:00 | karma článku: 8,59 | přečteno: 221x