Vyhrál Fico, směřování Slovenska ohroženo!

Dlouho do noci jsem čekal na výsledky voleb, pořád vyhrávalo progresivní Progresívné Slovensko, až ho o koňskou hlavu předběhl Smer, nemohl jsem spát, děsil jsem se – hrozí Slovensku „Orbanizace“?

Fico dokonce odmítá pomoc Ukrajině. „Ani náboj pro Ukrajinu, sami máme málo!“ to říká. Poslouchám rozbory na radiu Čro Plus, poslouchám televizi, čtu zprávy na internetu, Vavřík vedle v kuchyni hraje na kytaru a smutně si pobrukuje Nad Tatrou sa blýska, zná ale jenom první sloku. Ježí se mi vlasy na hlavě, jdu si vzít prášky na uklidnění.

 

Dívám se na volební výsledky na Slovensku podle okresů, téměř všude vidím vyblitou červenou, nebo je to růžová, chlapi prý nemají smysl pro barvy, není to genderová pomluva? Jenže gender má právě kvůli té vyblité červené pro tentokrát na Slovensku utrum. Gender zvítězil akorát v „Blavě“, v Košicích a ve Skalici. Vavřík v kuchyni hraje „Tancuj, tancuj, vykrůcaj.“ „Sklapni Vavříku!“ křičím na něj hystericky, „na Slovensku prohrává demokracie.“

 

Ale naděje umírá poslední, i když všude vyhrál populistický Smer, je možné, že Progresívné Slovensko sestaví vládu s KDH! KDH sice zvítězilo jen v Námestkovu a v Tvrdošíně, a o progresivismu jako správní katolíci mají jen slova pohrdání, ale jde o záchranu Slovenska - KDH musí od svých starobylých hodnot ustoupit!

 

Ještě že propadli fašisti, ale demokracie je i tak ohrožena. Fico to jistě zkusí bezohledným podmaněním médií, pro inspiraci nemusí chodit daleko, vždyť i u nás jsou veřejnoprávní prostředky inspirovány pouze jedním správným světovým názorem, komentáře nepokrytě stranící straně Progresívne Slovensko, jsou toho dokladem.

 

Sláva! Prášky zabraly, takže se všichni pěkně uklidníme, přestaneme kádrovat, a necháme Slováky se radovat či smutnit, každého podle svých voličských preferencí, Země se točí pořád dokola.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/fakta-unikatni-data-ze-slovenskych-voleb-mapy-ukazuji-kde-vsude-vyhral-fico-237597#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/nazory-komentare-komentar-jestli-to-fico-zkusi-jako-orban-slovensko-pukne-237599#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-stredni-evropa-deja-vu-liberalni-bublina-praskla-pod-dohledem-fica-237586

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Lněnička | neděle 1.10.2023 14:44 | karma článku: 27,64 | přečteno: 874x
  • Další články autora

Jan Lněnička

Cesta jinam Miroslava Imricha

8.5.2024 v 14:35 | Karma: 16,39

Jan Lněnička

Bolševický nok

28.4.2024 v 16:49 | Karma: 33,93