Laťku trapnosti posunula ministryně války zase o něco výše

Vrchol nevkusu opět prokázala ministryně války Jana Černochová, když se pochlubila s tričkem s obrázkem F-35 na hrudi. Nejen zmíněné tričko, ale celý její outfit byl vskutku nemožný.

Módní policie by jistě zkritizovala celý nesourodý výběr šatníku - každá pes jiná ves; krvavě rudé „opánky“ s ostrou špičkou, vhodné spíš do salonu S/M praktik lady Violy než do parlamentu doplňuje široký červený pásek, který drží plandavé nepadnoucí kalhoty v barvě námořnické modři, celý chaos uzavírá tmavé sako pod nímž se skví jeden z největších módních přešlapů – potištěné tričko s obrázkem zbožňované stíhačky F 35, která ovšem na tomto zobrazení spíše připomíná rozzuřenou mouchu tse-tse, jíž stupiditu zdůrazňuje nápis „Nejoblíbenější holka v Alianci“, než stíhačku bůhvíkolikáté generace. Obléknout si tričko navíc tohoto druhu pod sako je skutečně vrchol buranství.

Dáma je vyfocená v místnosti, kde je pověšen i obraz prezidenta Masaryka, naštěstí k němu stojí zády, můžeme jen doufat, že se k němu neotočila čelem. Prezident osvoboditel, ač na obraze, musel by být jejím zjevem zcela jistě pohoršen. Vzpomeňme jen pátečníků, kteří, když přišel „starej“, se začali chovat důstojněji, kdyby najednou by mezi ně přišlo "tohle", těžko by jim bylo vysvětlovati, že právě tato ženština je ministryně obrany z příštího století, která málem rozpoutala 3. světovou válku. V lepším případě by si mohl pomyslet, že si z něho pánové tropí nemístný žert.

Jenže není to žert. Devotnost naší vlády vůči svým americkým spojencům sahá zcela bez ohledu na finanční možnosti Česka až k nebesům, a paní Černochová je ve svém až dětsky naivním zápalu v tomto ohledu přebornicí.

Zlí jazykové tvrdí, že firma Lockheed Martin má s výrobou F 35 problémy a otazníky jsou i kolem jejich využití, aby politici potvrdili oprávněnost nákupu, varují nás, že Putin má prý v pácu obsazení Slovenska, Česka a Pobaltí. Jak to zvládne, když se zatím příliš daleko nedostal a co nám ty stroje budou platné, když je budeme mít až za 10 let? Požádáme Putina, aby nám s tím útokem počkal, až nám ta chytrá letadla dorazí? Tam až fantazie komunikačních stratégů zřejmě nesahá.

O Velikonocích pojede paní Černochová do USA, o čem tam asi bude jednat? Možná o základně na našem území. Leč nepředbíhejme, zásadní otázka je, zda na sobě bude mít tričko s obrázkem multifunkčního letounu F35. Méně podstatná je pak otázka, jestli vzhledem k problémům, které mohou při nákupu a uvedení do provozu stíhaček nastat, není namístě obava, zda ta trička s potiskem nezůstanou tím jediným artiklem, který nám po těch slavných F 35 zbyde.
http://https://www.novinky.cz/clanek/domaci-cernochova-se-pochlubila-trickem-s-f-35-jedno-venovala-babisovi-40459824

https://www.lidovky.cz/domov/expert-stihacky-f-35-kostoval-cesko-armada-letoun-penize.A230910_184840_ln_domov_rkj

https://casopisargument.cz/?p=52565

https://cnn.iprima.cz/jurecka-putin-otevrene-mluvi-o-tom-ze-krome-ukrajiny-chce-ovladnout-i-pobalti-ci-cesko-89746?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Lněnička | čtvrtek 8.2.2024 18:30 | karma článku: 38,32 | přečteno: 1245x
  • Další články autora

Jan Lněnička

Cesta jinam Miroslava Imricha

8.5.2024 v 14:35 | Karma: 16,39

Jan Lněnička

Bolševický nok

28.4.2024 v 16:49 | Karma: 33,93