Hon na Babiše začíná

Sahal až příliš vysoko, nyní mu to spočítají i s úroky. Chtěl vládnout všemu, chtěl moc a nechtěl se o ní dělit, a to se neodpouští. Albert z Valdštejna by mohl povídat.  

To, že mafiáni z ODS posíleni starostenským gangem a přicmrdávači z TOP 09 a Pirátů pana Babiše vydají soudu, nebylo příliš překvapivé. Ani úporné okopávání a očerňování hnutí ANO a jeho lídra voliče neodradilo, aby v posledních volbách strana získala nejvyšší počet voličů.

 

A tak se naši demokrati spojili v jedno společné fórum, aby autokrata, estébáka, podvodníka, a hlavně zločince, který jim leze do zelí, vyhnali z kalných lovišť státních a evropských dotací a konečně si oni mohli smočit své nenasytné chřtány.

 

Bude určitě zajímavé sledovat, jak parta staronových vyžírků bude postupovat, aby pana Babiše oddělila od politických ambicí na prezidenta a znemožnila mu jeho podnikatelské aktivity, a nakonec ho dostala až na samé dno existence. Bude to ostrý boj, ale tato banda, jejíž mnozí členové nikdy nepoznali život mimo poslanecké lavice, má své zkušenosti. Stačilo si počkat.

 

Nyní mají nabyto, ministr vnitra Rakušan „požádal“ současného policejního prezidenta Švejdara, aby odstoupil z funkce. Pan Švejdar sklopil uši a na twitteru napsal: „Další setrvání ve funkci není žádoucí a zbytečně by komplikovalo věcné řešení současných policejních a bezpečnostních témat.“

 

Současná koalice má navíc k ruce na postu ministra spravedlnosti podivného šíbra pana Blažka, o kterém se říká že „udělal“ Fialu, takže i z této strany je vše zajištěno.

 

Hon na Babiše může začít!

https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/vit-rakusan-jan-svejdar-policejni-prezident-jednani_2201031743_kro

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Lněnička | úterý 18.1.2022 20:02 | karma článku: 37,27 | přečteno: 1254x
  • Další články autora

Jan Lněnička

Cesta jinam Miroslava Imricha

8.5.2024 v 14:35 | Karma: 16,39

Jan Lněnička

Bolševický nok

28.4.2024 v 16:49 | Karma: 33,87