Lidé Zemanovi už nevěří?

Je překvapivé, kolik blogerů nepřestává varovat před vlnou imigrantů, která se na nás prý už brzo začne valit. Ale neslíbil nám snad prezident Zeman, že sem imigranty nepustí?

Stop imigrantům bylo jedno z hesel Miloše Zemana, který sice žádnou kampaň nevedl, (teda slíbil že žádnou vést nebude) navzdory tomu nám z plakátů optimisticky sliboval, že k nám imigranty nepustí.

Přesto zřejmě někteří lidé  o jeho slovech pochybují a nevěří tomu, že je prezident schopen dostát svému slibu a skutečně vlně imigrantů čelit. To naznačují pochyby některých blogerů, kteří nadále píší komentáře typu:

Teodor Bezděk 

http://muj.idnes.cz/Profil.aspx?id=1740743

http://pilloni.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=650728

    Určitě se nebudou hrnout, až nám Brusel nařídí platit jim stejné dávky jako v Německu? 

     

    Tento argument padl včera v diskuzi pod článkem paní Pilloni, která je přesvědčena, že Itálie díky imigrantům padla až na dno septiku. Je chvályhodné, že autorka má starost o to, aby to u  nás nedopadlo podobně a hrdinně setrvává na dně septiku jen aby nás mohla informovat a varovat. 

    Ale pokud nám náš prezident  Miloš Zeman slíbil, že je sem nepustí, a na základě toho také ovlivnil (možná i jen proto vyhrál) prezidentské volby, nevím jestli jsou oprávněné pochyby o jeho schopnost čelit náporu islámu.

    Neustálé obavy z přílivu imigrantů do naší země  a strašení obyvatel proto považuji za projev nedůvěry k prezidentovi a je to nefér i vůči velké části občanů, kteří mu dali svůj hlas v naději, že bezpečnost země je tím vyřešena, protože on ví, jak slíbené stop imigrantům realizovat.

     

     

    Autor: Libuše Palková | neděle 25.2.2018 16:02 | karma článku: 26,15 | přečteno: 1662x
    • Další články autora

    Libuše Palková

    Veřejná omluva

    28.4.2019 v 6:35 | Karma: 10,61

    Libuše Palková

    Libo-li koprolit?

    25.4.2019 v 11:07 | Karma: 5,53