Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vtipné, dal jsem karmu. R^

0 0
možnosti
Foto

děkuji moc a přeji hezký večer:-)

0 0
možnosti
MK

RvRvRv Zemanův projev a názory odvysílala divácky nejsilnější arabská televize; když už nic jiného, tak celé Arábii vědí, že v ČR jim pšenka nepokvete.

Je však velmi zvláštní, kolik vás je, co píšete o Zemanovi a přitom byste mu nejraději vypíchali oči!8-o To musí být hodně dlouhý stres z jeho vítězství.:-/;-D

4 2
možnosti
ZH

Sláva, tak to jsme zachráněni. Prezident to propasíroval na Al Džazíru. Vše je vyřešeno a ani vy se na nás bručouny a skeptiky nemusíte zlobit. ;-D

3 2
možnosti
ZH

R^R^R^ Máte štěstí, že nejste někde na blízku, protože za tento chytrý argument bych vás bez váhání objal :-) přesně tak.

3 2
možnosti
LC

Vás čeká pět blbých let. Soustrast. Jinak, zrovna dnes na ČT zase prezentovali výsledky nějakého (zaručeně vylhaného, víme jak mu ČT fandí) průzkumu. Zemanovi prý věří 55% obyvatel.

1 2
možnosti
PJ

P22e70t58r 22J60í34l91e69k

25. 2. 2018 22:52

Váš optimismus málokdo sdílí...

0 0
možnosti
JV

J27i96ř30í 36V73a43c90a

25. 2. 2018 20:28

Když autorka vidí jen 14 dní dopředu, tak jí není pomoci ...

4 1
možnosti
Foto

pročpak?8-o Já věřím že Zeman nelhal a ví jak dát imigrantům stop...přece by to jinak nemohl mít na plakátech..8-o8-o

a když mu to uvěřila polovina národa tak na tom něco bude;-)

3 1
možnosti
Foto

O63t82a55k28a91r 74S31e87k60l

25. 2. 2018 18:59

Už jsem se lekl /Sekl/ , že to myslíte vážně ? Nebo snad jo????;-D

0 0
možnosti
JK

Autorko, od roku 2013 co by Zeman zvole mu údajně podle průzkumů věřilo čím dál méně lidí. A paradoxně byl opět zvolen. Takže průzkumy, že mu opět věří čím dál méně lidí neberte vážně.

5 1
možnosti
Foto

tak nevím kdo ho volil pane Jakube?:-/

0 0
možnosti
Foto

Libu, napis priste zas neco o italskych turistech nebo o chlapech, prosim;-)

5 1
možnosti
Foto

vždyť to je o chlapovi Jane-pan prezident není chlap?;-D

na takové pozici musí být přece člověk měl by být vzorem chlapů v celé zemi

3 1
možnosti
Foto

Dobrý postřeh a karma R^. Já myslím, že není moc vidět, protože velí na svém gumovém člunu ve Středomoří České námořní flotile a zdatně tak chrání naše hranice ;-).

17 3
možnosti
Foto

;-D;-D;-Ddíky pane Tomáši-ta představa mě odrovnala;-DR^

pěkný zbytek neděle:-)

5 0
možnosti
PK

To Vaše dnešní povídání je trapné:

- postoje prezidenta i v neprezidentském systému působí a ne málo. Ať je Zeman jakýkoliv, nikde jsem nečetl - migranti přes moji mrtvolu. Tak hloupá "troska" jak ho včera nazýval jakýsi Poleščuk přes veškeré výhrady k němu snad není.

- řekl bych, že celá V4, trochu i Rakousko a Bavorsko významně ovlivnily skutečnost - řešení se odkládá, tápe se. Jinak už to jelo jinak.

- Zeman i další říkají - ne Brusel pod taktovkou Mutti, ale jednotlivé státy by si měly sami rozhodnout jak na migrační problém, který bude z důvodu klimatu, růstu obyvatel Afriky apod. dále existovat a zesilovat.

Pokud čtu Vaše názory, tak je mi jasné jak byste hlasovala.

6 10
možnosti
Foto

pokud čtete mé názory tak víte, že jsem opakovaně psala o důvodech proč k nám imigranti nemají být násilně přerozdělováni :-/

takže je naopak trapné od vás že se snažíte mi podsunout opačný názor než jaký tu dlouhodobě zastávám

jestliže Zeman vyhrál volby s heslem stop imigrantům přestože jako prezident nemá tak velké pravomoci aby něco zmohl tak jsem na to prostě jen poukázala-ať se vám to líbí nebo ne byla to z jeho strany neférová snaha ovlivnit volby a tím podvedl občany této země

7 0
možnosti
  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1823x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik