Kavárna plná koček

Teď možná zaplesá srdce nejednoho mužského čtenáře v plané naději, že dostane tip na nějaký bar plný krásných ženských, které tam čekají jen a jen na něj, na jeho polaskání a pozornost. Kočky které mám na mysli, jsou ale čtyřnohé.

Takže žádné povětrné ženštiny a šlapky, ale něžné kočičí tlapky. Přesněji Kavárna u kočičích tlapek.

 

 Pokud budou všechny židle obsazené spícími kočkami nezoufejte-jsou tu i gauče, a na ně se mezi číči nějak vmáčknete .Ačkoliv v některých okamžicích nastává na určitých místech-třeba kde zavoní nějaké dobroty, velmi vysoká koncentrace koček na metr čtvereční, Třeba na tomhle snímku jsou hned čtyři čtyřnohé kočky .

 

 Některé sedí stydlivě v koutku, jiné se rozvalí na barový pult nebo přímo na stůl.

Když si objednáte, je vhodné od stolu už neodcházet, jako jsem to udělala já ve snaze si kočičky vyfotit Radši si usměvavou servírkou naservírované mňamky hlídejte, hlavně smetanu do kávy.

 

 

Děti to tu milují, holčička s péřovou metličkou, oblíbenou hračkou kočiček, poletovala rychlosti supermana. takže  nepostála ani na focení. A jak je vidět na posledním obrázku, jedna z koček se mazaně ukryla pod kočárek a usnula tam, Kdyby maminka něco dole nehledala a nevšimla si jí, mohl se nechtěně dopustit krádeže a spící kočku nepozorovaně a nevědomky vyvézt ven z kavárny.

Jinak při vstupu  najdete na dveřích upozornění, že prostor patří kočičkám takže osoby s alergií na kočičí chlupy a těhotné ženy vstupují na vlastní nebezpečí. A na každém stole pak jsou pokyny, jak se ke kočičkám chovat, například nebudit je, nenutit do mazlení, pokud zrovna dotyčná nemá náladu a nechce se jí, protože má svůj den. Také krmit se nesmí, a pokud to opakovaně porušíte, můžete být i vykázán A pokud vás zajímá , kde tenhle kočičí ráj existuje, tak je to na  hlavním náměstí v Kladně.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Libuše Palková | pondělí 8.10.2018 17:25 | karma článku: 19,32 | přečteno: 937x
  • Další články autora

Libuše Palková

Veřejná omluva

28.4.2019 v 6:35 | Karma: 10,61

Libuše Palková

Libo-li koprolit?

25.4.2019 v 11:07 | Karma: 5,53