Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Dokonalá milenka

Mladá, zralá, silnější, hubená, černá, blond - jak se v tom má průměrný muž orientovat a bezpečně poznat která bude dokonalá milenka?

I ŽENY OVER FIFTY MOHOU BÝT SEXY

S tím jak o sebe ženy stále více pečují, a jak díky pokrokům kosmetického průmyslu i plastické chirurgie dokáží oddálit projevy stárnutí, stále častěji se stává, že i padesátnice, která by byla ještě nedávno považována za starou bábu, dokáže přitáhnout pozornost mužů, často i mladších, než je ona sama. A tím over fifty, čili nad padesát, nemám na mysli jen věk, ale i hmotnost, neboli váhu. I žena která má více než padesát kilo může být, a často také skutečně je, mnohem více sexy, než kostlivec na kterém sice oblečení vypadá dobře, ale špičatá kolena, vystouplé klíční kosti a hranaté boky nejsou na omak ani zdaleka tak příjemné, jako plná stehna a pevné polokoule velkých ňader. Ale žijeme ve společnosti virtuální reality, kde obraz je více než skutečnost, obal víc než obsah, a tak když listujete stránkami módních časopisů, nabudete dojem, naštěstí klamný, ale naneštěstí hojně rozšířený, že krásné a žádoucí jsou jen hubené dorostenky, takže i poměrně mladá baculka může být tímto trendem diskriminována a mnohými muži považována za málo sexy. To je však často optický klam, protože když pak ta opovrhovaná baculka obnaží své vnady, ve srovnání s kostnatými boky a špičatými koleny  či plochými hrudníky těch zdánlivě atraktivních dokáže muže vzrušit mnohem bezpečněji.

Ale všeho s mírou. Roztékající se sádlo a třesoucí se špeky podobné aspiku určitě moc svůdné nejsou.

Další důvod pro ženy over fifty  je ten, že vyzáblé modelky jsou často tak zaujaté samy sebou, neustálou kontrolou své váhy, cvičením a nejrůznějšími dietami,  že na sex, tedy skutečně plnohodnotný sex,  moc pomyšlení ani nemají, často ani sílu a energii, kterou vyčerpají skákáním ve fitness centru.

A tak muž, který se nechá zlákat líbivým zevnějškem hubené krasotinky, může být nakonec zklamán tím, že si ani moc neužije.

Nemluvě o tom, že pokud se tyto vyzábliny rozhodnou muže svádět, většinou jen ty starší a dobře zajištěné, tak často hlavně proto, aby si je k sobě přivázaly, tím, že přijdou do jiného stavu. A jak muž splní svůj účel, přestanou mít tyto mazané zlatokopky zájem o sexuální hrátky a začnou shánět advokáta, který pomůže s rozvodem a vysoudí jim vysoké alimenty. Nu kdož chce kam…

To ženy over fifty, dokonce i ty over fifty na druhou, tedy starší a ne právě hubené, bývají často na sex velmi pozitivně naladěny, někdy se z nich stávají doslova nymfomanky, jakoby organismus který cítí, že brzo s tím bude konec, si chtěl ještě dopřát co nejvíc rozkoše. Tím že nejsou vysílené dietami a neustálými snahami o zhubnutí mají i slušnou fyzickou výdrž, takže se s nimi v posteli dá užít opravdu hodně radostí.  – zhruba tak něco ve smyslu přísloví ze staré slepice dobrá polévka.

Zralé ženy také většinou nepostrádají dobré vychování a takt, (zdůrazňuji většinou, protože ne každá zralá baculka musí být nutně moudrá a kultivovaná) takže případné partnerovo selhání nijak neomaleně nekomentují, naopak, díky celoživotním zkušenostem si s tím často vědí rady a pomohou nebožákovi z nesnází. A když už nic nepomůže, je s nimi i v tak prekérní situaci alespoň zábavný pokec, protože už něco zažily a mají o čem povídat, na rozdíl od mladičkých dívenek, které s krutostí vlastní mládí okomentují partnerovu nedostatečnou erekci s takovou bezohledností, že mu srazí sebevědomí na nulu. A když už se rozpovídají, tak jen o tom co je zajímá, tedy o nejnovějších módních trendech, zaručeně učinných dietách,  o tom kde je nejlepší fitko a solárko, a kde pracuje fakt cool svalnatej osobní trenér, což ke zvýšení sexuálního apetitu zdeptanému muži asi moc nepřidá. A pokud mu krasavice přizná, že si svou štíhlou linii udržuje jen díky tomu, že se po každém jídle vyzvrací, bude už s dobrým sexem toho večera asi konec definitivně.

Pokud ovšem dotyčný není podobně zvrácený a nevzrušují ho polemiky o tom, zda pro skutečně bezpečné vyvolání regurgitace je lepší si strčit prst do krku nebo vypít sklenici teplé slané vody.

Zralá boubelka ho postaví spíš před dilema, zda si po dobrém sexu (popřípadě v pauzičce před dalším kolem) nedá trochu kaviáru a šampáňa, nebo radši chřest? Ne že by ji tak záleželo aby si pochutnal, ale protože ví, že obě zmíněné potraviny jsou vynikající afrodisiaka.

Takže vyberte si pánové, proti gustu žádný dišputát, ale pak důsledky své volby neste statečně a na nic si nestěžujte!

.Stejně jako předchozí text Ráno erotika, v poledne sex večer porno, se jedná o úryvek z knihx Recept na skvělý den

Autor: Libuše Palková | neděle 18.12.2016 21:00 | karma článku: 19,42 | přečteno: 784x
  • Další články autora

Libuše Palková

Veřejná omluva

Ráda bych se tímto veřejně omluvila kolegovi blogerovi panu Klarovi, kterého jsem citovala v nedávném blogu, protože se mi nelíbilo když napsal, že ženy jsou bez obzoru. A tak jsem si, jak je mým dobrým zvykem, dovolila oponovat.

28.4.2019 v 6:35 | Karma: 10,61 | Přečteno: 939x | Diskuse| Osobní

Libuše Palková

Chcete mít vysokou karmu a čtenost?

Hlavní je samozřejmě výběr témat-nejvíce se zavděčíte kritikou islámu, imigrantů, feministek, EU, genderu, levičáků, sluníček, vítačů, Pražské kavárny. Populartitu vám zaručí pochvalné ódy na USA a Izrael, církev, judaismus

26.4.2019 v 8:31 | Karma: 6,43 | Přečteno: 589x | Diskuse| Ostatní

Libuše Palková

Jak se zbavit nepohodlného blogera

Ráda bych se vyjádřila k tomu proč jsem byla zmizena, pokud nezmizí i to. Všichni víme že po stažení určitého počtu blogů nebo smazaných komentářů přichází sankce. Takže se dá zařídit, aby nepohodlný bloger zmizel z hlavní strany.

26.4.2019 v 7:28 | Karma: 14,96 | Přečteno: 1091x | Diskuse| Osobní

Libuše Palková

Libo-li koprolit?

Jestli čekáte nějaký recept na novou vylepšenou verzi koprové omáčky, tak vás zklamu. To slovo nemá s koprovkou nebo koprem vůbec nic společného. Koprolit je totiž zkamenělý výkal. Z toho by si nikdo omáčku ani polévku asi nedal

25.4.2019 v 11:07 | Karma: 5,53 | Přečteno: 220x | Diskuse| Ostatní

Libuše Palková

Nobelovku pro zakladatele teroristické organizace?

Nedávno se zde jeden bloger zamyslel nad tím, že Nobelovu cenu za mír dostávají všelijací lidé, zmínil třeba Obamu nebo mladičkou aktivistku. Zapomněl však na zakladatele organizace, kterou mnohé země prohlásili za teroristickou.

24.4.2019 v 12:31 | Karma: 5,58 | Přečteno: 175x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Silné bouřky se přihnaly do Čech, pak řádily na Moravě. Hasiči odklízejí škody

30. června 2024  12:17,  aktualizováno  23:06

Přímý přenos Meteorologové varovali, že se v neděli objeví velmi silné bouřky s přívalovým deštěm a krupobitím,...

600 °C a mix jedovatých látek. Proč prudce přibývá požárů solárních panelů

30. června 2024

Premium V úterý hasiči zasahovali u výbuchu rodinného domu v Šonově na Náchodsku. Pravděpodobná příčina?...

ANALÝZA: Fiasko číslo 2. Jak se lhalo o Bidenovi a všichni to věděli

2. července 2024

Premium Boj Joea Bidena s vlastní stranou a nápomocnými médii, jež ho vyzývají, aby zabalil boj o Bílý dům,...

Je to vážné, nad Bidenem lámou hůl už i sponzoři. Sám se nevzdá, náhrady jsou

28. června 2024  17:46,  aktualizováno  22:07

Devadesátiminutová první předvolební debata mezi bývalým republikánským prezidentem Donaldem...

Cestující, upeč se. Řidiči autobusů MHD sbírají pokuty i za vypínání klimatizace

1. července 2024

Premium O pětistovku z výplaty přišel minulý měsíc řidič Jiří, kterého kontrolor načapal, že v autobuse z...

Bouřky dorazily na západ a jih Čech. Mohou být silné s přívaly a kroupami

6. července 2024  11:58,  aktualizováno  17:02

Od podvečera hrozí velmi silné bouře s kroupami o velikosti kolem tří centimetrů, přívaly deště s...

VIDEO: Propalestinský flash mob v Miláně vyvolal chaos. Považovali ho za útok

6. července 2024  16:01

O rozruch se v pátek odpoledne v centru Milána zasloužilo asi třicet propalestinských demonstrantů,...

Britský obrat v migrační politice. Nový premiér zruší deportace do Rwandy

6. července 2024  15:32

Novopečený labouristický premiér Británie Keir Starmer po prvním zasedání nové vlády zopakoval svůj...

To se v japonském vlaku nesmí stát. Strojvůdce si zpíval, dopravce se omlouvá

6. července 2024  14:57

Cestující na jedné z linek tokijského metra v úterý zažili netradiční jízdu. Z reproduktorů ve...

  • Počet článků 784
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1797x
Překladatelka, autorka vlastní tvorby, zvídavá cestovatelka, bloggerka, milovnice všeho dobrého co život nabízí. Hlavou jsem realista, tvářím se občas jako pesimista, ale srdcem jsem nenapravitelný optimista. Vypadám možná jako bojovnice, ale to jsou jen mimikry kterými chci ochránit tu příliš citlivou a zranitelnou holku uvnitř. Po přeložení asi deseti knih z angličtiny mě napadlo, co kdybych zkusila napsat něco sama- zatím mi vyšly mi tři knížky: Za chlapem a tramvají neběhej, za pět minut je tu další, Italská invaze v Praze a Recept na šťastný den. Rozhodně se nepovažuji za spisovatelku-jsem jen zapisovatelka příběhů, které píše život, a které vidím kolem sebe. Baví mě rozplétat sítě vzájemných vztahů, kterými jsme všichni neviditelně propojeni, a objevovat souvislosti v předivu života. Mým krédem je žij a nech žít, a  pokud nejde o život, nejde o nic. Přála bych si, aby k sobě lidé byli více tolerantní a vstřícní. Myslím že když člověk s něčím nesouhlasí, nemusí to proto hned odsuzovat.

Seznam rubrik