Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J14a81r18a 81R37a53n90k

27. 4. 2015 0:48

Uz se mi nechce reagovat na podobne clanky, nikdo z nas zadne reseni najit nemuze, na netu jsou stovky clanku, ale zadne reseni. Vi se vice ci mene, ze je budou vracet. Co mi osobne vadi je necitnost, nechava nas chladnymi tisice mrtvol, ktere se uz zacinaji vyplavovat, pak budeme psat opet o genocide a hazet vinu na ty druhe. Ini prchaji uz i z JAR, Etiopie, Eritrea, Somalsko, Sudan....kdyz Vam vyvrazdi temer celou skolu, budete cekat, kdy prijdete na radu Vy?

http://www.theguardian.com/commentisfree/2015/apr/26/mediterranean-migrants-journey-benefits-anti-immigration

0 2
možnosti
PS

Karma. Máte pravdu. Přelévání statisíců lidí nic neřeší a pomoc ve formě ubytování v objektech pro migranty taky ne. V Evropě nejsou kapacity, aby zaměstnaly nekvalifikované davy lidí, jejich přesun neřeší ani podmínky v jejich zemi ,ani lepší budoucnost v nové zemi. JIm nepomůžeme a nás to totálně zničí. Islamizovaná Evropa s davy nezaměstnaných a výdaji na bezpečnost rozloží fungující systém, aniž by přinesla užitek. Jistě, srdce krvácí při lidském neštěstí ,ale gangy převaděčů jásají. Máme je podporovat ? A proč by pak nemělo platit, aby se do bohaté Evropa přesunuly i lidé z celého chudého afrického kontinentu, z Indie a eboluo ztrápených států, ze států ,kde řádí narkomafie v Jižní Americe, nebo Haiti, kde se dodnes vzpamatovávají z ničivé zemětřesení ? Nebuďme naivní a hloupí.

2 0
možnosti
Foto

Pane Čermáku na vás je vidět, že jste politik, víte že všichni to dělají blbě a co by se mělo, ale nenabízíte řešení jak to udělat.

Jak konkrétně si představujete, že by měla Evropa tlačit na ty stát aby jim lidi neutíkali8-o To mi opravdu řekněte jak má Evropa tlačit třeba na ISIL?

Pro vás jsou podivné náboženské zvyklosti muslimů, pro ně zase třeba ty naše, ale vzhledem k tomu, že jsme sekulární stát tak je zcela jedno jaké má kdo náboženské zvyklosti-podstatné je aby všichni dodržovali zákon.

U nás máme naštěstí demokracii a nelze někoho trestat za to, že by možná mohl porušit zákon, ale lze trestat až jeho porušení.

1 6
možnosti
VP

Kdy konečně pochopíte, že až bude v Evropě dostatek muslimů, tak si ve volbách zvolí politické strany, které ty zákony změní na šaríu a ústavu nahradí Koránem? Do té doby, jak je chcete donutit, aby respektovali zákony, když vyženou každého bělocha z jimi obývané městské čtvrti? Islámská čtvrť v evropském městě rovná se stát ve státě, kde je praktikováno právo šaría a často ani policie se tam neodváží vstoupit. Budete ochoten respektovat právo šaría? Nebo raději emigrujete někam, kde ještě šaría neplatí?

0 0
možnosti
KM

K78a82r68e24l 15M32a41s35e73k

26. 4. 2015 12:15

Ještě malá poznámka, pane Čermáku. Islámské kultura samozřejmě zobrazuje živé bytosti, jinak by neměli v Íránu na bankovkách Chomejniho a v Saudské Arábii krále. Ve všech tzv. muslimských zemích mají noviny a časopisy s fotografiemi živých bytostí a dokonce ti nejhorší magoři, jako Taliban a Boko haram, se rádi nechávají fotit a filmovat.

1 3
možnosti
ZH

To jste mne opravdu rozesmál. Myslíte, že ti uprchlíci neví co je čeká? Oni to dobře vědí, ale když utíkáte před smrtí ve válce, nebo hladem, tak je Vám jedno jestli umřete, alespoň jste to zkusil. Dokuď se uprchlíci nebudou bez vyjímky vracet zpátky do Afriky, budou to zkoušet pořád. To je pud sebezáchovy. Neschopnost politiků je skutečně obdivuhodná, nikdo ty uprchlíky nechce a chtít nebude. Daleko humánější a levnější by bylo postavit někde v Africe uprchlický tábor, kde dostanou najíst atd. Musí jim být jasně dáno na vědomí, že EU zavřelo brány. A politikům by mělo být dáno na vědomí, že buď ty brány zavřou, nebo odejdou. Já teda nějak postrádám hlas ze Štrasburku, tam sedí naši volení zástupci a mlčí. Čekal bych nějaké krizové zasedaní, zákonodárnou iniciativu, nebo tak něco.:-/

6 0
možnosti
Foto

Vážený pane, v podstatě kritizujete politiku evropských zemích, Tedy politiky samé. Sám jste jedním z nich. Asi netušíte, že jste si sám odpověděl. Pohled těch, kterým vyčítáte neschopnost,  je možná stejně tak zjednodušený a naivní jako je Váš.

2 4
možnosti
ZH

Sorry to mínus patřilo Mackovi.:-)

0 0
možnosti
Foto

Spojené státy, pane Čermáku, je vybombardovaly do doby kamenné. Proto utíkají.

2 8
možnosti
KV

Ty brďo, Macek je opravdu nepřekonatelný. 8-o

4 2
možnosti
KC

Čím nás muslimští běženci mohou obohatit, když nás pokládají za méněcenné, používají dávnověké způsoby trestů jako kamenování, sekání rukou či stětí pro odpadnutí od islámu? Veš do kožichu si dobrovolně nasadí jen trulant.

9 0
možnosti
MS

A čím nás obohatil západ?V Norsku berou děti,přestože jsou rodiče zproštěni obvinění,v Americe se střílí na školách,zvrácená justice-trestání obětí místo zločinců,všude samé pokrytectví a řitilezectví,opravdu civilizace,která může jít muslimům příkladem. Jenom to kamenování jedinců,kteří mají jiný názor,než "většina" je u nás zatím slovní.Na druhou stranu,když se sejdou diskutéři nevalné kvality osobně,moc se chováním od muslimů neliší....

0 2
možnosti
IG

Myslím, že jste to pojal příliš obecně bez znalosti problematiky.

Doporučuji si přečíst tenhle článek.

http://reportermagazin.cz/a-pred-nami-je-stesti/

Nic není černé ani bílé....

0 2
možnosti
KM

K73a38r95e27l 73M67a53s22e93k

26. 4. 2015 10:36

Výborný článek, díky za odkaz.

2 1
možnosti
  • Počet článků 2384
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1899x
Věnuji se mnoho aktivitám. Vedu dětské kroužky, (např. turistický oddíl, deskové hry a hlavolamy, modelář, apod). Mnoho let se také zabývám různými záhadami a vesmírem. Také mne zajímá historie, zajímavá místa, turistika, tvorba křížovek do časopisů a mnoho dalšího. Nechci se také smířit s tím, že by pozemský život měl být ve vesmíru něčím ojedinělým.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Co právě poslouchám