Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

tekanna

10. 3. 2009 19:32
Zajímavý článek

Také se těším, až uschnou cesty a trochu se oteplí. S prostorem nemám problém. Jezdívám po stezce, která měří 30 km, podél jsou lesy a "divočina" :-) Letos si možná pořídím i hůlky.

0 0
možnosti
MP

admiral666

10. 3. 2009 16:43
brusle jsou nanic

adorace brusli je k nicemu, neni kde jezdit a na tech par mistech, kde ano, jsou navaly a zacpy. jedinym resenim je nepovolovat pobliz tras zadne hospody a licence na tyto naopak dat jen proti zavazku postaveni a udrzby dejme tomu 1km trasy, kde by mela tato hospoda za to monopol a na dalsim km pak jina atd.

0 0
možnosti
JH

tlachal

10. 3. 2009 17:15
Re: brusle jsou nanic

V Praze bude olympiáda, takže určitě trasy budou 8-o. (Stejně jako bazény na plavání, cyklotrasy a tak - co by pro nás primátor neudělal.:-P)

Ale budou tam brány a bude se tam kasírovat mýtné;-D. Nebo poplatek  - ten ale bude mimo Prahu vracen z obecních rozpočtů. Na trasách bude zákaz zastavení , plochy pro zastavení a pro občerstení budou placené ;-( (budou tam automaty), ale místní si budou moci koupit parkovací kartu na celý rok ;-)

0 0
možnosti
MD

Darenius

10. 3. 2009 16:21
brusle

konečně už začíná zase to správné počasí, ještě aby bylo sucho a hurá na kolečka :-) Jen by to chtělo víc tras po kterých se dá slušně jezdit.....

0 0
možnosti
  • Počet článků 2384
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1899x
Věnuji se mnoho aktivitám. Vedu dětské kroužky, (např. turistický oddíl, deskové hry a hlavolamy, modelář, apod). Mnoho let se také zabývám různými záhadami a vesmírem. Také mne zajímá historie, zajímavá místa, turistika, tvorba křížovek do časopisů a mnoho dalšího. Nechci se také smířit s tím, že by pozemský život měl být ve vesmíru něčím ojedinělým.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Co právě poslouchám