Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AH

nyny.

27. 3. 2008 21:43
ne nemám

protože tady nešlo ani tak o obsah jako o formu, takovou koncentraci šmíry od moderátora, přes scénář po aktéry to bylo tak ostudné, že jsem nevěřila svým očím ( a téma, které ejdiné jsem byla schopná posoudit,bylo zpracované tak diletantsky i ze "záhadologického" hlediska, že nechápu,jak se to vůbec mohlo dostat k realizaci, neřkuli na obrazovky). Takže to nechápu jako spiknutí vědců kontra pavědců, ale jako výsledek kontroly kvality.Pozdě, ale přece.

0 0
možnosti
JN

Wrunx

27. 3. 2008 7:47
Jakže?

Tohle měl být pořad "který si kladl za cíl zmapovat nejrůznější záhady"? Místo slova zmapovat bych nejraději použil jiné, poněkud neslušnější... Míchat polopravdy, otázky a názory spolu s nenápadně vsunutou lží opravdu nepovažuji za dobrý nápad...

0 0
možnosti
PS

Hrdý Budžes

27. 3. 2008 9:17
Re: Jakže?

Taky dodavani puncu vedeckosti manipulativnimi strihanymi rozhovory s vedeckymi autoritami, je dost slusne svinstvo.

0 0
možnosti
H

halohalo

27. 3. 2008 6:41
Sebrat lidem pohádky

není pěkné. O pořadech by měli rozhodovat diváci a ne nějací zakomplexovaní a zkorumpovaní strejcové. ;-D;-D

0 0
možnosti
PS

Hrdý Budžes

27. 3. 2008 9:16
Re: Sebrat lidem pohádky

Potiz je v tom, ze vetsina prosteho lidu ma velky problem odlisit pohadky od reality. To je ostatne duvod proc se musi do reklamy ve ktere herec skace ze strechy vkladat text o tom, ze se jedna o reklamu a ze to nemaji doma napodobovat. :))

0 0
možnosti
PS

xlb2

27. 3. 2008 6:35
pokud se rad divate na porady o zahadach

doporucuji Akta X, jejich uroven je asi tak 1000x vyssi nez byla uroven Detektoru ;-D

0 0
možnosti
M

Maerinn

27. 3. 2008 10:20
Re: pokud se rad divate na porady o zahadach

R^

0 0
možnosti
TB

Todd Berrtuzzi

27. 3. 2008 6:18
Čermáku

Kdyby se Detektor neprezentoval jako seriozní vědecký pořád , ale třeba jako komická divadelní hra o záhadách, třeba by ho nezakázali. :-P

0 0
možnosti
BK

bozak

26. 3. 2008 23:18
O poklad Anežky České

Mezi další oběti cenzurních praktik jisto jistě patří O poklad Anežky České. Takovýto zásah do svobodného sdělování historických faktů je vážně neuvěřitelný. Naštětí další podobná obět pořad Chcete být milionářem? našel útočistě na TV Prima, poté co ho cenzoři na Nově odstřihli.

0 0
možnosti
PK

dolch

26. 3. 2008 22:34
Kdyby to vysílala soukromá televize

tak nikdo neřekne ani popel. Tady se ovšem vyhazovaly peníze ze státního rozpočtu na naprosto zbytečný a podprůměrný pořad, který se navíc tvářil jako děsně fundovaný. Veřejnoprávní televize může vysílat komedie a zábavné pořady, pokud ale vysílá pořad, který se tváří jako vědecký, je úkolem rady ČT dbát na to, aby takový opravdu byl.

Na tenhle paskvil se nedalo koukat. A pokud někoho zajímají záhady tam probírané, stačí, když vyťuká příslušné heslo ve vyhledávači a za 10 minut má 100x tolik informací a objektivnějších. Detektor byl v podstatě jenom hodně špatně zkompilovaný obsah webu. Jsem rád, že se to zastavilo a vyžírkové typu Vachler přijdou o svoje velmi lehce nabité peníze. Příště se bude muset víc snažit. O to tady myslím hlavně jde.

0 0
možnosti
TB

Todd Berrtuzzi

27. 3. 2008 6:20
Re: Kdyby to vysílala soukromá televize

Náhodou se mi líbilo jak Detektor přišel se záhadou , že se kostely staví vždy se stejnou zemskou orientaci.  Škoda , že už nezhlédneme díl, kde bude mimozemšťanům přičteno i to , že se muslimové klanějí k Mekkce. :-P

0 0
možnosti
VZ

Vencast

26. 3. 2008 22:03
Také

jsem viděl pár dílů a některé "blekoty" by zasloužily zarámovat ale přesto si myslím že zrušení Detektoru je nesmysl . A komu se nelíbil tak se na něj nemusel dívat . On televizor má tlačítko na přepnutí nebo i vypínač . A ti co to nechápou by neměli vnucovat svůj názor ostatním !

0 0
možnosti
M

Maerinn

27. 3. 2008 10:18
Re: Také

Jasne, mate pravdu, ale blby je, ze takovy nekvalitni porady vysila a plati verejnopravni televize.

0 0
možnosti
L

leontýnka

26. 3. 2008 21:53
Víš, autore,

když se v Evropě nesmějí promítat filmy "znevažující" islám proč by nemohl být zakázán nějaký "Detektor". Jsme cenzurováni ve svých náorech a zdrojích info stejně jako za komančů, i když dnes není zřejmé, kdo ty zákazy vydává, kdo to kontroluje a čím strašným hrozí za neuposlechnutí. Ale je to tu.

Co se týče "Detektoru" - viz Ginny - tím ale neříkám, že s jeho zákazem souhlasím, cenzorský šmejd sysifos nechť si políbí zadek.

0 0
možnosti
JP

Ginny

26. 3. 2008 22:17
Re: Víš, autore,

Sysifovce taky zrovna nemusím, myslím, že z nich mluví nadutost a povýšenectví.

Ale pořad Detektor se mi zdál opravdu strašně nekvalitně udělaný. A proto nelituju, že ho zrušili.

O záhadách se snad dají natočit mnohem lepší věci.

0 0
možnosti
JP

Ginny

26. 3. 2008 21:32
Máte na to úplně jiný názor než já

Ani by mě, popravdě, nenapadlo, že zrušení pořadu Detektor by mohlo někomu vadit.

Sama jsem to spíš uvítala, i když jsem žádnou iniciativu vedoucí ke zrušení pořadu nevyvíjela.

S radostí jsem totiž shlédla první díl, a byla jsem strašně zklamaná. Takové nesmyslné míchání faktů, bez jakýchkoliv souvislostí, nesmyslné závěry, nemožný moderátor. Pak jsem viděla ještě část asi dalších dvou dílů a bylo to totéž v bledě modrém.

Ten pořad jen zbytečně zabíral místo v hlavním vysílacím čase. Nejsem žádný nepřítel záhadologie, například pana Ludvíka Součka miluju, byl to velký autor. Ale co je moc, to je moc. To se musel i pan Souček v hrobě obracet.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2384
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1899x
Věnuji se mnoho aktivitám. Vedu dětské kroužky, (např. turistický oddíl, deskové hry a hlavolamy, modelář, apod). Mnoho let se také zabývám různými záhadami a vesmírem. Také mne zajímá historie, zajímavá místa, turistika, tvorba křížovek do časopisů a mnoho dalšího. Nechci se také smířit s tím, že by pozemský život měl být ve vesmíru něčím ojedinělým.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Co právě poslouchám