Naházíme špinavé hadry, odpadky a třeba i výkaly před sněmovnu.

Když se dívám na fotky nebo noviny kde informují a ukazují nájezdy uprchlíku, tak se nestačím divit... Na můj vkus je tam spousta mladých můžu,kteří vystupují jako první z člunu a hledají jako první ukryt, kam by svalili hřbet.

A právě to vypovídá o jejich životech.Místo toho, aby bojovali ,chránili svoji zemi, rodiny a děti, se cpou jako první do člunu. Však pro ně  ženy s dětmi nejsou až tak důležití, jako oni sami. V ČR se budou roztahovat,přepadávat, znásilňovat a my je budeme živit.

 

V posledních hodinách jsem zaregistroval petici  proti povinnému přijímání imigrantů od IVČRN a svým podpisem se připojuji... Podle mě by to měl udělat každý občan České republiky, protože první obrázky z řeckého ostrova Kos jsou je začátek.Hromady odpadků,peníze nemají žádné a prádlo na plotech.  Pokud ale naše vláda mávne rukou nad peticí, jak to bývá zvykem, tak navrhuji,  že půjdeme před poslaneckou sněmovnu  ČR , uděláme blokádu tak, aby se nikdo z vlády nemohl dostat ven dokud nedostanou rozum. Zpříjemníme jim to tak, že naházíme špinavé hadry, odpadky a třeba i výkaly před sněmovnu. Aspoň si rychleji zvyknou na změnu, kterou plánují. Tohle nemůže projít.... a pokud jo, stydím se za to že jsem Čech.

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Leoš Prokeš | pátek 29.5.2015 10:23 | karma článku: 37,84 | přečteno: 1341x