Za hezčí rána...

Věřte, sušenky vám k tomu nepomohou, i když... každý jsme z jiného těsta. Nicméně tady je pár tipů, co by opravdu mohlo fungovat. A že na vás to nezabírá? Pak se těším na vaše osvědčené rady!

ZÁSADA Č. 3: Vstávejte zvesela! Nee, nutně v 5, pokud jste sovy, ale zavčasu, ať vám nic neuteče :)

VÝSLEDEK: Hezčí ráno, hezčí den, pocit z produktivního rána, plný pupek a dobrá nálada – než vám ji ovšem někdo stihne zkazit :/

Venku je zataženo, teploty kolem 5, vás čeká spousta práce a třeba i nějaká ta nepříjemná schůzka, vypadáte hrozně, nevíte co na sebe... a to má být krásné ráno? Není to tak jednoduché, ale s trochou vaší snahy může být!

Raní vstávání zrychlete! Zazvoní budík a vy stále přemýšlíte, zda je nutné opravdu vstát? ŠPATNĚ! Za A) je to nutné a za B) už touto myšlenkou navíc si vstávání zase o chlup více znechutíte. 

Vy jste ale vstali včas, snad jste se dokonce trochu protáhli a  hurá na snídani! Těšte se na ni, neboť právě tohle jídlo je z těch, které si vyčítat nebudete. Máte rádi sladké, pak neváhejte! A co slané, klidně i to... pro otrlejší jsou možné i kyselé či pálivé varianty snídaně. Prostě a jednoduše pojezte a popijte a hurá do worku.

Vstáváte ráno sami a nesnídáte i proto, že vás nebaví sedět samotné u stolu? Spojte snídani s knihou, línější mohou i s televizí, ale víte, jak to tam je... Pozor jen na napínavé knihy, hodně přemýšlejte nad ranním žánrem. Ono totiž opravdu do té práce musíte a ráno není bohužel nafukovací. Plus, nezapomeňte si u snídaně vytvořit seznam, tedy pokud ho nemáte už z večera! ;)

Vstávání vám zlepší i hudba – co zkusit namixovat „happy morning mix“? Tady je inspirace, co funguje mě. Většinou staré, ale dobré! Zkuste si vytvořit něco přesně vám na míru, ráda se budu inspirovat.

 

The Beatles - I Want To Hold Your Hand

Counting Crows - Accidentally in Love Official

The Cure - Friday I'm In Love

I Got You Babe - Sonny and Cher 

Daft Punk - Instant Crush ft. Julian Casablancas

Blake Shelton - Footloose

Cornershop - Brimful of Asha

Little Eva - Loco-motion

KT Tunstall - Suddenly I See

Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe

The Killers - Mr. Brightside

Fun.: We Are Young ft. Janelle Monáe 

Coldplay - Viva La Vida

The Killers - Mr. Brightside

OneRepublic - Good Life

 

Věřte, že od teď se na rána budete těšit! PS: Kor když dnes je víkend a do práce nemusíte! :))

Autor: Lenka Volfová | sobota 12.3.2016 10:44 | karma článku: 8,37 | přečteno: 364x
  • Další články autora

Lenka Volfová

Trampoty s kočárem - Zvonek

17.7.2022 v 7:18 | Karma: 13,81